2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kafası vücudundan daha sıcak oluyor bzimkinin, ama bastan beri bole. Sadece kafasından ates dişten olur diye biliyorum bende. Bakalım ne zman patlıycak bıdık dişleri :)

canım diş çıkarıyorsa başı hafif ateşli olabilir şimdi kaç aylık oldu bazı bebekler 3 ayında diş çıkarabilir

D&r sitesinde kitap indirimli oluyor, bilginiz olsun

9
Bizim hep uykusu geldiğinde kafasi isiniyor, ordan anliyoruz uyku saatini

Gamli baykustan selam. Bi güzel birşey yazamadım şuraya. Dün kontrol vardı aslında öksürdüğü için bir hafta erken gitmiş olduk 4 aylık kontrolüne. ..
Bu ay hiç uzamamiş boyu
60 cmde kalmış. Nasıl canım sıkkın. Var mı böyle birşey yaşayan.

Bizim de 1 cm uzamisti 3.ay kontrolünde.
4.ay durmadigi icin olcum yapilamadi.
Bize asm de ebe normal oldugunu soyledi.
Kilo alimi nasil?

Benim bebeğim de 4. ayda 1cm bile uzamamışdı

Evet galiba sadece anne sütü almak istediği için mamayı istemiyor buna üzüleyimmi sevineyim mi bilemedim

Evet canım mamaya başlamamız gerektiğini doktor söyledi çünki 4. ayda sadece 200 gram almışdı. Bütün günü yarım saatde bir saatde bir emiyo ama emmek istemesi açlıktan çünki memeyi görünce sanki saatlerdir aç kalmış gibi saldırıyor hiç yarım saat önce emene benzemiyo

O sıcaklık bızde de var ölçüyorum en fazla 37 ama alnı sıcak sonra bı anda da geçıyo

Evet galiba sadece anne sütü almak istediği için mamayı istemiyor buna üzüleyimmi sevineyim mi bilemedim
Belkıde sık sık emzırdıkçe sütünde yetmeye baslıycak
Bızımkı doymuyor mamayı içmedıgınde Apartmanı yıkıyo desem yeri

Bızımkıde öyle bıberonu sankı ellimden kapıcak gunlerdır ac gıbı
Yanı emme istegı degıl Açlıktan
Emme istegı olduğunda anlıyo ınsan zaten
Ozaman bıberonu Hevesle ıstemıyo meme boş olsada memeyı istıyo emme ıstegınde

Kızlar su grubun linkini bana bi ozelden yollayın 2 gündür bulamadım su blw yi. Oglanla uğraşmaktan gözümün önündeki göremez oldum

Kızlar kanlı kaka neden olur. Balık kılçığı gibi 2 tel kanlıydı . 1 kere oldu birdaha olmadı .

Canım benim takip ettiğim doktor bebekler fazla beslendiğinde kakaları yeşile döner diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…