2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar merhaba. uzun suredir bakamadim biraya. oglum hastaydi hep talihsizlikler yasadik ilk 43 gun hep ac kalmis ben sutum var diye dusunurken yokmus meger. kilo almadi mamaya basladim tam yoparlandi derken 1 hafta sonra bitmeyen aglama krizleri basladi hastane hastane gezdim herkes gaz dedii. gece uyumamalar nefefesi kesilmeler. sonunda bir prof muayenehanesine gittim ve oglumun bogazinda gorunmeyen yerde kocaman bir yara. doktor bile dedi ilk kez bu kadar buyuk yara goruyorum.. nasil dayandi cocuk buna. tabi tedavi yok 6 saatte 1 paranox fitil ardindan mama yada sagdigim sut. 2 hafta bu sekilde devam etti sonra artik gorunun yerlerde yaralar yanik gibi yaralari . konya ya gittim immun yetmezlikten suphelenildi cok sukur temiz cokti. sonra 3 yara birden yine cikti. cildirmistim artik uzuntuden hicbir sey yapamiyorum yavruma birsey yiyemiyor

Sonra tabi ankarada bir hoca varmis hacettepenin doktoru onun muayenehanesone gittim sonuc vitamin eksikligiymis sutum de besleniyormus zayif olunca da atlatamiyormus. vitamin verdi mamasina ek 1 olcek karistiracagim ekstra kalorili mama. simdi de 4 aylik yani 20 ocak dogumlu kasik mamaya da basliyim diyorum ek gidaya kadar cunku doktor 5. ayda basla ek gidaya dedi

Farkli mamalar denedim farkli vitaminler alsin diye. golden goat evolvia hipp ve somdi de sma. sizden ricam bu kasik mamasi ile ilgili bilgi verir misiniz. yani hangisini aliyim nasil veriyim doktor marka vermiyor mama konusunda ama kasik mamaya basla demisti. bugun gidip kasik mama alcam ve baslicam sizde bana yardimci olmanizi istyorum. simdiden hepinize cok tesekkur ediyorum

Aslında sünnet yöntemlerini okumuştum sadece ama bir sayfada sanırım klips yöntemini on plana çıkarmak istemişler. Dediğin gibi Internete baksak acilen hastaneye yatirilmamiz gerek. 250 makul bir fiyatmis. Bu arada kehribarı kullanıyor musun? Var mı bir rahatlama? Dişten dolayı inanılmaz huzursuz. Hiçbirşeyle oyalayamiyorum. Havuç veriyorum eline ama pek kesmedi.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarına Allah daha beterini göstermesin inşallah bildiğim kadarıyla burda o kaşık mamalarından kullanan yok emziriyor musun bilmiyorum ama emzirip mama versen yetmez mi acaba mutlaka vereceksen I ikizcan2016 ya danış istersen o belki daha iyi bilir normal mamalarda da en besleyici evolvia diye biliyorum içinde balık yağı filan da var

canim cok gecmis olsun cok uzuldum valla Allah yardimcin olsun...

Galiba erkek annelerinin en büyük korkularından bu sünnet ama atlatınca çok rahatlıyorsun ya o kadar korkulacak kesinlikle bi şey Yok ben sünnet edilirken yanındaydım kısacık sürüyor benimki sünnette mayışmış bi şekildeydi bi süre sonra uyudu hatta ben de fotoğraf çektim :))
Kehribarı sorma yaaaa evde bakmadığım yer kalmadı nereye koydum bulamıyorum yoksa takıcam.
bizimki de bi ara çok fenaydı başka türlü oyalayamıyorduk ama şimdi geçti o kaşıntı krizleri. diş belirtisi de Yok sadece çok tükürüklü o kadar ki yutkunmuyor da hepsini dışarı atıyor gibi bazen :))

Çok çok geçmiş olsun
Sanırım burda kaşık maması kullanan yok yani hiç konuşulmadı .hatta ben kaşık maması ne onu bile bilmiyorm sanırım. neden kaşık maması önerdi doktorun daha faydalı olacağını mı söyledi ?

Cok gecmis olsun Allha acil sifalar versin.
Kasik mamalarin hangisi iyidir acikcasi bir fikrim yok. Bir de senin iyi demenle olmuyor cocuk sevmeyebiliyor, boyle durumlarda deneyerek gitmek daha dogru olur. Ama marka olarak , eger kasik mamasi varsa Hipp iyidir diye düşünüyorum.
Onun disinda evde yapilabilecek tarifleri dusunmez misin? Ben kizima yapmıştım ama su an hatirlayamiyorum tabi.
Tam bugday unu, cavdar unu , bugday ruseymi falan karistirilarak yapılıyordu
Tabi ayina gore bakmak lazim ben daha buyukken vermistim. Istersen o tarz tariflere de bak.
Tekrar tekrar gecmis olsun.

Eskiden pisirilerek yapilan pirinc unu tarzi muhallebilerin zenginleştirilmis ve daha pratik hazirlanan hali. Suyla karistiriyorsun, istedigin kivama getirip kasikla yediriyorsun, bu kadar:)
Kizim cok zor bir beslenme surecinden gecmisti o donemlerde faydalanmistim kendilerinden, yoksa cok gerekli bir sey degil yani.
Ama arkadasin doktoru sanirim bebege biraz daha kilo aldirip direncli hale getirmek icin mama önermiş, biz de zor bir donemden gecmistik o donemde doktor tavsiyesiyle baslamistik.
Bir de en erken 4.ayda baslaniyor burda konusmamamiz ondan :)

Emmeyi birakti mama verince ben de sagip veriyordum eskiden 300 350 cc sut cikiyordu ama simdi 100 cc azaldi sutum de. Ben kasik mamasini farkli vitamin farkli tatlar alsin diye istiyorum

Farkli vitamin alsin diye canim. Cunku yaralar vitamin eksikliginden cikiyormus. Hatta mamalari bile artik donusumlu veriyorum yarasi da yanik kimyasal yanik gibi demislerdi

Canım cok gecmış olsun ınsallah o mamaların hepsı şifa olsun

canım benimki de dikişli oldu..memnun kaldık bir sıkıntı yaşamadık..plastik klips yönteminin de riskleri var araştır bi istersen..iyileşme sürecimiz çabuk oldu bizim 3 aylıkken sünnet olduk..
Geçmiş ve hayırlı olsun sünnetiniz. Klipsli yontemde Olumsuz olarak klips cikarilirken aci oluyormus. Birtek bunu okudum. Zaten dikisli yontemle yapıyor çoğu hastane. Hayırlısı artık. Inşallah kolay atlatırız biz de :)

Emmeyi birakti mama verince ben de sagip veriyordum eskiden 300 350 cc sut cikiyordu ama simdi 100 cc azaldi sutum de. Ben kasik mamasini farkli vitamin farkli tatlar alsin diye istiyorum
Canım benım bı arkadasım yabancı bı kanalda hipp le ılgılı belgesel Tarzı bışey ızlemış
Almanya'da tamamen organık olarak kendı yetiştırıyomuş sebze ve meyvelerını
O yonden guvenılır dıyebılırım
Tabı detayını bılmıyorum maalesef :/

Ya ek gıda grubunda görüyorum Da kaşık maması diye ne olduğunu bilmiyorm hiç okumadım da oradakileri
Sağol bilgiler için :)
Grupta bi Esra gördüm bu arada ama sen misin emin olamadım profilinde eşinle fotografınız mı var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…