Diğerleri esit yani simetrik dize yakin 3.de var ve karsiligi yok. Daha once yoktu olsa farkederdim. Yarin ozelde randevu alabilirsem ortopediye goturucem.
Yavaş ca digeride çıkar 1 haftaya, canım benim diğer oglumda 1 yaşına kadar öyleydi .sonra büyüyünce degisiyor tabi kayboluyor. Bi bacak 3 çizgi, bi bacak 2 cizgiydi yasina kada,ama Dr bişi yok demisti ortapedi sende yinede göster Dr a için rahat eder
Diğerleri esit yani simetrik dize yakin 3.de var ve karsiligi yok. Daha once yoktu olsa farkederdim. Yarin ozelde randevu alabilirsem ortopediye goturucem.
Yavaş ca digeride çıkar 1 haftaya, canım benim diğer oglumda 1 yaşına kadar öyleydi .sonra büyüyünce degisiyor tabi kayboluyor. Bi bacak 3 çizgi, bi bacak 2 cizgiydi yasina kada,ama Dr bişi yok demisti ortapedi sende yinede göster Dr a için rahat eder
Insallah dedigin gibidir. Kalca cikigi genetik birsey degil ama gorumcemde olumca tedirgin oldum evhamlandim. Bir sikintisi gorunmuyor bacak hareketlerinde usgdede birsey yoktu ama netten bakinca belirti olabilecegini okudum kafam bulandi. Hele bir yarin olsun bakalim.
Merhabalar kızlar uzun bir aradan sonra
Bi ara telefonum bozuldu giremedim. Ondan sonrada yazamadım bir türlü facede yakalamalar konuşulmuş. İlk Esrayı yakaladım birilerine yakalandım.
Bende merak ediyorum valla sizleri
kızlar ya halamın oğlunun eşi intihar etmiş 12. kattan atmış kendini.çpk üzüldüm.babamın vefatından sonra baba akrabalarımızla sorunlar yaşadık pek görüşmüyorduk ama çok güleç yüzlü iyi bir kadındı.çok üzüldüm yaaa ne diyim ki
Insallah dedigin gibidir. Kalca cikigi genetik birsey degil ama gorumcemde olumca tedirgin oldum evhamlandim. Bir sikintisi gorunmuyor bacak hareketlerinde usgdede birsey yoktu ama netten bakinca belirti olabilecegini okudum kafam bulandi. Hele bir yarin olsun bakalim.
Yok canım ya benim oğlan 1 yaşına kadar o şekildeydi .hatta oturtunca bi bacak hafif kısa geride gibi geliyordu ortapedi gittik 2 yaşına kadar kontrole ,çok şükür bişi olmadı yani içini ferah tut bence net e bakıp kafanı karıştırma canimmm
Evet aynı durum :) eşim baya araştırdı, eğer yapısı böyle olan pipilere özel sünneti değil de normal sünneti yaptırsaydık ilerde hiç düzelmeme ihtimali varmış ama estetik cerrahi sünnet yapıldığı için öyle bir risk kalmadı dedi doktorumuz da. Dediğin gibi hafifçe bastırarak dışarı çıkararak ve bebek sık sık ereksiyon olarak düzeliyormuş.
Biz böyle bi durumu sünnetten sonra fark ettik ama sünnet eden doktora tekrar gittiğimizde kendisinin fark ettiğini söyledi umarım sorun olmaz ya ilerde. ben çok kafama taktım çok araştırdık biz de . ama doktorlar normal görüyor geçici bi durum diyor. Elimle oynattıgımda normal boyutlarda aslında bacaklarını yukarı çektiğinde öyle içeri doğru gidiyor sanki. muhtemelen düzelir yada işlevsel bi sorunu olmaz ama görüntüsü de normal olsun cinsiyet kavramını öğrendiği dönemlerde psikolojik olarak etkilensin istemem.
Merhabalar kızlar uzun bir aradan sonra
Bi ara telefonum bozuldu giremedim. Ondan sonrada yazamadım bir türlü facede yakalamalar konuşulmuş. İlk Esrayı yakaladım birilerine yakalandım.
Bende merak ediyorum valla sizleri
Toplasin bakayim acil konu var. :)
Mirayin sol bacağında 3 sagda 2 bogum var. Daha once esitti 3.bogum ne ara cikti bilmiyorum stres yaptim. Kalca cikigiyla alakali olabilir mi. Ortopedide kalca usgsi normal cikmisti. Biri bana bisey desin.
sabirsiz ben baya kilolu bi bebekmisim 36 sene oncede boyle aninda sonuc veren usg yokmus
bacagimdaki orantisiz bogumlar yuzunden 3 gun sonuc alana kadar neler cekmisler
yani biraz tombiklerde olan biseymis orantisiz bogumlar ama tabi dr a danisirsin kiloyla alakali mi diye
kızlar bezelyelerimde hazır.saat 2 yi geçti ama neyseki ramazan gelmeden yaptım çok şükür.bide size birşey sorucam oruç konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz kaç gündür sorucam ama topikte düşünce ayrılıkları olur sıkıntı yaşanır diye çekindim.işin içinden çıkamıyorum çokta oruç borcum var tutmak istiyorum ne yapacağımı bilemedim
Ay ben de soracaktım bu konuyu fırsat olmadı. Hamileyken de tutamadım bunda da çok zor günler çok uzun ek gıdaya bile başlamadık henüz, çok küçük. Tutabileceğimi sanmıyorum malesef
Kizimda da boyle bir durum oldu ben de kostur kostur doktora gittim ve 'bi abartmasan ' seklinde bakti adam:)
Onemli degil dedi el yordamiyla muayene edip.
Korkma bence bir sey yoktur ultrason yaptirdin nasilsa
Ama goster yine de doktora