Kızz bende zor buldum bunların nerde oldugunu ama bı buldum tam buldum orası tam CümbüşYaw neredesiniz ben niye bulamiyorum sizi tv ci ablayı bi bulsam çözeceģim işi.
Bayılıyo kendı sidikli bezıne sevgılısıne sarılır gıbı sarmaş dolaşlarBen niye kimseyi bulamiyorum yaw...
Canım @cordeliac bu işin kitabını yazar tabi masallah ona ama naçizene tecrübemi yazayım dedim nen hamileyken cordinin de yardimıyla boba aldim çok kullanmadım ama kullandıgimda oldukça rahat ettim esimle çikınca arabaya koyuyoruz tek cikınca kanguru iyi oluyor özellikle avm de arabada durmak istemiyor kızım kanguru daha iyi oluyor. Dışarda takır tukur gittigi icin arabasinda duruyor hem etrafı izliyor. Kısacası bobayı tavsiye ederim rahat oldukća bizim kız iki ayliktı ilk koydugumda minik diye tereddüt etmiştim ama sorun olmadı icinde uyudu bi gazı olursa durmak istemiyor o kadar.
Üzülme canım fıtratı öyledir kızinın benim yegenimde aynı görse 2yasina girmek üzere hala ayni eģlenceli bisey yaparken bile kaslar çatık. O gülmesede seninleyken eğleniyordur mutlaka.
Bizimde pazar öğleden sonra basladi hem disler hem gaz sikistıriyor ve uyuyamıyor alşam 6dan gece 11e kadar uyuyamadı bi türlü iki elde aģızda salyalar yerlerde. Bizimkide bu sabah çisli bezi ağzina alırken bana yakalandı
Aynen bizmki de öyle gömülü ve sünnetten sonra bende bi korku olmuştu çok mu kesti diye :) yada içine çektiğini falan düşünüyordum neden içine çekiyor diye endişeleniyordumÇok teşekkür ederim :) Doktor bize sünnetten önce pipisinin biraz gömülü olduğunu, sünneti de ona göre yapacağını söylemişti. Ama sünnet bittikten sonra buralarına krem sür dediği yerler içe gömülmüş şu an. Ben oranın çevresine sürüyorum yine de. Böyle bastırsam yukarı çıkacak gibi o kısım ama yapamam tabi öyle bir şey. Bizi bir hafta sonra kontrole çağırdı dr.
Sorma pasaportu ıçın resım cektırmemız gerekıyoduAllahım ya odanın ışığını açıyoduk irkilmiodu bileeene kadar cabuk buyuyorlarr
Valla ufaklık acayip borc yüklüyo sağolsun. Ama tutamıycam ben zaten kilo alımı çok değil. Bıraksın istemiyorum
Kayınvalide haklı :) ablamdada vardı bunlardan cok pratikti
Gecmış olsun canım :/Tesekkur ederim :) dünden beri bakıma aldım kendimii. Zaten bi haftadır eşimde hasta devamlı çorba ıhlamur bal modundaydık. Hemen atlatırım inşallah
Bizimki 250 tlydiBen internetten okudum doktorla konuşmadım. Ortalama değerlerdir. Dikişli 20 dk , klipsle 5 dk yazıyordu. Bir de pansuman gerekmiyormus, çişini yapınca acımıyormuş. Dikişli yöntemde önce kesildiği için hareket vb nin neden olduğu geri dönülmez hatalar olabilirmis. Ayy okudukça için karardi. Benim veled da öyle böyle değil çok fena hareketli. Güvenilir birini bulmak lazim. Gittiğimiz hastane 700 istedi. Siz kaça yaptırdınız?
Gecmış olsun ve hayırlı olsun canım :)Kızlar tam da sünnet konuşuluyorken benim de bir kaç sorum var, sorayımBu sabah biz de oğlumun sünnetini yaptırdık. Lokal anestezi ile oldu, ilk altını açıp kremleyeceğim zaman bandajı düştü kendiliğinden. Doktor da kendiliğinden düşerse düşsün ama düşmezse bir gün geçsin demişti. Şimdi her altını açıp krem sürdüğümde canı yanıyor ağlıyor oğlum, zaten oraya dokunmaya korkuyorum. Bandajı düştüğü için bir şey olmaz değil mi? Bir de pipisi içeri kaçmış gibi görünüyor, dikişleri vs görünmüyor, doktorun buralara krem sür dediği yerleri göremiyorum yani hafifçe pipisinin görünen yerlerine sürüyorum
Dikkatimi çeken bi fazlalık olmadı ama altını açınca bakayım merak ettim :))kızlar sünnet konusu geçmişken keremin pipisinin alt tarafında et fazlalığı var sünnetli bütün bebeklerde varmı
Bı ınsanın çoluğundan çocuğundan canından vazgecebılmesı gerçekten Üzücü Allah rahmet eylesın canımkızlar ya halamın oğlunun eşi intihar etmiş 12. kattan atmış kendini.çpk üzüldüm.babamın vefatından sonra baba akrabalarımızla sorunlar yaşadık pek görüşmüyorduk ama çok güleç yüzlü iyi bir kadındı.çok üzüldüm yaaa ne diyim ki
canım benimki de dikişli oldu..memnun kaldık bir sıkıntı yaşamadık..plastik klips yönteminin de riskleri var araştır bi istersen..iyileşme sürecimiz çabuk oldu bizim 3 aylıkken sünnet olduk..Benim canim. Hatta yine onunla ilgili birşeyler yazmak için açmıştım sayfayı :) lokal anestezide karar kıldım çoğu yer de öyle yapıyor zaten ancak plastik klips yöntemi ile yapan bulamıyorum. Dikişliden korkuyorum hem daha uzun sürüyormuş hem de farklı riskleri var diye. Siz nasıl yaptırdınız?
Evet alt taraf biraz fazla gibi olur zaten duz kesilmez ki verev kesilir. Pipi basina uygun sekilde.kızlar sünnet konusu geçmişken keremin pipisinin alt tarafında et fazlalığı var sünnetli bütün bebeklerde varmı
Aynen bizmki de öyle gömülü ve sünnetten sonra bende bi korku olmuştu çok mu kesti diye :) yada içine çektiğini falan düşünüyordum neden içine çekiyor diye endişeleniyordum
Sünnetimizi 45 günlükken olduk şu an 5 aylığız hala da öyle doktorumuz büyüyünce geçer dedi ama araştırdığım kadarıyla geçmeyebiliyor
Biraz elinle bastırınca normal halini alıyor şimdi çok Yeni sünneti o yüzden bastırmak korkutur seni ama normalde korkulacak canını acıtacak bi şey degil ben altını açtığımda yapıyorum hep
Diğer çizgiler karsiliklimi ayni hizadami tam canim, bişi yoktur öyleyse ama yinede kontrolde sor Dr aToplasin bakayim acil konu var. :)
Mirayin sol bacağında 3 sagda 2 bogum var. Daha once esitti 3.bogum ne ara cikti bilmiyorum stres yaptim. Kalca cikigiyla alakali olabilir mi. Ortopedide kalca usgsi normal cikmisti. Biri bana bisey desin.
Diğerleri esit yani simetrik dize yakin 3.de var ve karsiligi yok. Daha once yoktu olsa farkederdim. Yarin ozelde randevu alabilirsem ortopediye goturucem.Diğer çizgiler karsiliklimi ayni hizadami tam canim, bişi yoktur öyleyse ama yinede kontrolde sor Dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?