2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yaw neredesiniz ben niye bulamiyorum sizi tv ci ablayı bi bulsam çözeceģim işi.
Kızz bende zor buldum bunların nerde oldugunu ama bı buldum tam buldum orası tam Cümbüş
Zaten topikte benı bulmayan kalmadı dur özelden sana adımı yazıyımda öyle bak
2017 Ocak anneleri nde

Bayılıyo kendı sidikli bezıne sevgılısıne sarılır gıbı sarmaş dolaşlar

Aynen bizmki de öyle gömülü ve sünnetten sonra bende bi korku olmuştu çok mu kesti diye :) yada içine çektiğini falan düşünüyordum neden içine çekiyor diye endişeleniyordum
Sünnetimizi 45 günlükken olduk şu an 5 aylığız hala da öyle doktorumuz büyüyünce geçer dedi ama araştırdığım kadarıyla geçmeyebiliyor
Biraz elinle bastırınca normal halini alıyor şimdi çok Yeni sünneti o yüzden bastırmak korkutur seni ama normalde korkulacak canını acıtacak bi şey degil ben altını açtığımda yapıyorum hep

Sorma pasaportu ıçın resım cektırmemız gerekıyodu
1 haftalık bebeğe paranoyak amerıkalılar gözler acık kulaklar gözükecek gulmuycek arkası beyaz fon resım istıyo
Nerdeyse 24 saat resım cekıcez dıye kovaladık
Resımcıye gıttık yıne uyuyo
Adam ıkı tencere kapağını vurdu vurdu bızımkınde tık yok
Sımdı gündüz uyurken elının tersıyle gozlerını kapıyo beyefendı

Bizimki 250 tlydi
Ankara'da sormuştuk biz orda da öyle.çok daha fazla istediler hastaneler 1200 civarı tıp merkezleri de 500-600 flndı
Artık yenidoğan sünnetlerine talep arttı fiyatları da artırdılar diye düşnüyorum
İnternetten okuma ya felaket habercisi oluyor bazen
Geçen eşim ufak bi rahatsızlık geçirdi test sonuçları çıkana kadar kendisi internetten araştırdı hemen kanser teşhisi koydu kendine :)))
Şu an hareketleri tabi daha fazla. ama yine de emeklemeden önce yaptırmak iyi olur. Araştır iyice çevreden yaptıranların oldugu tecrübeli bi doktor denk gelirse çok iyi olur.

Gecmış olsun ve hayırlı olsun canım :)

asli2434 oruç bende tutmuycam canım zaten yetmeyen bı sutum var ustune tıroıd ılacı kullanıyorum,bozulmuş glıkoz toleransı var oruçta tutarsam ıkı günde yığılır kalırım :/

kızlar ya halamın oğlunun eşi intihar etmiş 12. kattan atmış kendini.çpk üzüldüm.babamın vefatından sonra baba akrabalarımızla sorunlar yaşadık pek görüşmüyorduk ama çok güleç yüzlü iyi bir kadındı.çok üzüldüm yaaa ne diyim ki

Bı ınsanın çoluğundan çocuğundan canından vazgecebılmesı gerçekten Üzücü Allah rahmet eylesın canım

canım benimki de dikişli oldu..memnun kaldık bir sıkıntı yaşamadık..plastik klips yönteminin de riskleri var araştır bi istersen..iyileşme sürecimiz çabuk oldu bizim 3 aylıkken sünnet olduk..

Iki aylikken sunnet oldu oglum. Lokal anestezili dikisli.400 lira tip merkezinde.

Poposundan bir ilac verdiler sersemlesti. Sonra pipiye iki igne. O lokal ilaviymis. Ameliyathaneye girdi 20 dk sonra cikti. Resimlerini ve videosunu cektiler icerde. Gayet sakindi. Eve gelince de iyiydi. 12de sunnet oldu. 2den 6ya kadar agladi. Fitil verdik aksama bisey kalmadi.

Bi beden buyuk bez bagladim. Kagit bardagi kesip koymustum yapismasin diye.

Krem surmedik biz. Yakmayan bi batikon vardi onu doktum her bezde.

Dikisleri kendiliginden yok oldu ya da dustu cok miniktiler zaten.

Su an alr kismi bi parca daha fazla gibi evet. Basi da koyu renkli. Cisi yokken daha icerde. Cisi gelince diklesiyor ya cok komik oluyor minicik pipi. Ordan anliyorym zaten cisini yapacak diye bezi geri kapatiyorum.

Bikac kez fiskiye yapti uzerimize velet

Evet aynı durum :) eşim baya araştırdı, eğer yapısı böyle olan pipilere özel sünneti değil de normal sünneti yaptırsaydık ilerde hiç düzelmeme ihtimali varmış ama estetik cerrahi sünnet yapıldığı için öyle bir risk kalmadı dedi doktorumuz da. Dediğin gibi hafifçe bastırarak dışarı çıkararak ve bebek sık sık ereksiyon olarak düzeliyormuş.

Toplasin bakayim acil konu var. :)
Mirayin sol bacağında 3 sagda 2 bogum var. Daha once esitti 3.bogum ne ara cikti bilmiyorum stres yaptim. Kalca cikigiyla alakali olabilir mi. Ortopedide kalca usgsi normal cikmisti. Biri bana bisey desin.

Toplasin bakayim acil konu var. :)
Mirayin sol bacağında 3 sagda 2 bogum var. Daha once esitti 3.bogum ne ara cikti bilmiyorum stres yaptim. Kalca cikigiyla alakali olabilir mi. Ortopedide kalca usgsi normal cikmisti. Biri bana bisey desin.
Diğer çizgiler karsiliklimi ayni hizadami tam canim, bişi yoktur öyleyse ama yinede kontrolde sor Dr a

Diğer çizgiler karsiliklimi ayni hizadami tam canim, bişi yoktur öyleyse ama yinede kontrolde sor Dr a
Diğerleri esit yani simetrik dize yakin 3.de var ve karsiligi yok. Daha once yoktu olsa farkederdim. Yarin ozelde randevu alabilirsem ortopediye goturucem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…