Ben joie mimzy snacker aldım ama joie mimzy lx daha güzel geldi sonra bana ama bi tane de normal sandalyeye bağlanabilen oturaklardan almak istiyorum
Çok memnun olanlar var bundan
Ben ikea aldım ama anneanne babaanne ye sık gidiyorsanız böyle bi şey daha iyi olur
Ben su an bunu kullaniyorum buyugu açmadım hic. Ilk zamanlarda buyuk daha iyi olur gibi geliyordu ama sıkıntısız kullaniyoruz . buyuk sandalyemizi tarihe gommeye karar verdim:)
Ben alırken lx ile snacker arasında 100 tl vardı o kadar fark yok diye düşündüm almadım ama sonra baktım baya fark var şimdi ben de bundan beğendim ama bu da çok ucuz değil ikisi birden çok olacak gibi bilmiyorum ne yapacağım
Joie mimzy lx aldım ben canım. Salı günü gelecek
Valla hiç sıcağa maruz bırakmak istemiyorum, hep mümkün olduğunca serinlikte yaşıyoruz. Çünkü, dediğin gbi, yeterince sıvı alıyo mu, su kaybediyo mu, belirsiz bunlar. Bol bol emzirip, su ihtiyacı varsa gidermesini sağlıyorum.kızlar bayram tatilinden yeni döndük olduğumuz yer çok sıcaktı oğlum neredeyse hiç çiş yapmadı bende susuzluğa bağlayarak ve baskılara daha fazla dayanamayarak su verdim ama ona rağmen bir haftada neredeyse 2-3 kez anca doğru dürüst ciş yaptı..kakası eskisi gibi doyma sorunu olduğunu düşünmüyorum..acaba terle mi attıyordu vücudundaki suyu bugün döndük eskisi gibi güzel yaptı çişini..acaba suyu yetersiz verip o sıcaklarda susuz mu koydum oğlumu diye üzülüyorum..sizinkilerin çişleri normal mi sıcaklar her yerde arttı malum..
Benim kız 5+21 günlük. Ayakta duruyo baya yaa. Tabi önlem olarak tutuyorum ama, galiba emeklemeden yürüycek, zamanı geldiğinde. Emeklemek daha zor bence :) popoyu kaldırcak, kollarla şnav çeker gbi kendini kaldırcak.. Ohoo..Aylardan sonra benim minik dönmeye başladıdana popoyu kaldıramıyordu ki
Çok tembeliz sanırım
Bu arada çok soru soruyorum amaaa :) örümcek işini ne yaptınız kizlar yada aldınız mi
Var mi bir öneriniz
Aydınlatın beni
merhabalar, benim de oğlum da çok az çiş yapmaya başlamıştı. şu ana kadar biberonu reddeden çocuğun biberonuna su koyup verdim. oğlum 60 ml suyu kana kana içti. çişi de düzene girdi.evet canım aynen öyle pembemsiydi..hatta kakasımı bulaşıyor oraya diye baktım yok değil..ama düzeldi burada neyseki..orada biraz susuz kaldı sanırım inşallah bir sıkıntı olmaz..
Ben almayacağım yürüme aracı aldım (fotoğraf yukarda) daha bunu süremiyor tabi ama tuttu en azından diğer türlü parmak uçlarında basıyolar hep bende kaç yaşına kadar parmak ucunda yürümüşüm kızım da öyle olsun istemiyorumAylardan sonra benim minik dönmeye başladıdana popoyu kaldıramıyordu ki
Çok tembeliz sanırım
Bu arada çok soru soruyorum amaaa :) örümcek işini ne yaptınız kizlar yada aldınız mi
Var mi bir öneriniz
Aydınlatın beni
Eki Görüntüle 2016024
Ben almayacağım yürüme aracı aldım (fotoğraf yukarda) daha bunu süremiyor tabi ama tuttu en azından diğer türlü parmak uçlarında basıyolar hep bende kaç yaşına kadar parmak ucunda yürümüşüm kızım da öyle olsun istemiyorum
Ben daha ilerisi için aldım bunu sadece koltuk altından tutup bi denedim başını kavrıyor mu diye eline tam oluyo şuanda da bir iki ay sonra tam olur gibi bizim kız baya zorluyo emeklemeyi bunu da çok geçmeden kullanır gibiBunu 6 7 aylik bebek kullana bilir mi? Biraz yorum okudum düşen bi kaç çocuk olmuş kalkmaya çalışırken onun için bu aracı almaya korktum korkuyorumda ne yalan söyleyeyim .örümceğin içinde düşme riski çok daha az gibi geliyor :)
Benim kız 5+21 günlük. Ayakta duruyo baya yaa. Tabi önlem olarak tutuyorum ama, galiba emeklemeden yürüycek, zamanı geldiğinde. Emeklemek daha zor bence :) popoyu kaldırcak, kollarla şnav çeker gbi kendini kaldırcak.. Ohoo..
Ez cümle, örümcek alabilir miyiz artık? Daha erken diyolar ama tabi ki sabırsızım..
Ben daha ilerisi için aldım bunu sadece koltuk altından tutup bi denedim başını kavrıyor mu diye eline tam oluyo şuanda da bir iki ay sonra tam olur gibi bizim kız baya zorluyo emeklemeyi bunu da çok geçmeden kullanır gibi
Benim kız 5+21 günlük. Ayakta duruyo baya yaa. Tabi önlem olarak tutuyorum ama, galiba emeklemeden yürüycek, zamanı geldiğinde. Emeklemek daha zor bence :) popoyu kaldırcak, kollarla şnav çeker gbi kendini kaldırcak.. Ohoo..
Ez cümle, örümcek alabilir miyiz artık? Daha erken diyolar ama tabi ki sabırsızım..
canım ne kadar su içirirsen içir terlemeyle alakalı ben çözdüm..Benim kızımda da baya azaldı. Bende su veriyorum ama düzelmiş değil
valla bende kaynatılacağını sonradan öğrendim nedense saçma geldi ama benimki de azcık ishal sudan mı acaba..abantın cam şişe suyunu almıştım ne bilim kaynatmaya gerek görmemiştim ama artık kaynatayım bari..Valla hiç sıcağa maruz bırakmak istemiyorum, hep mümkün olduğunca serinlikte yaşıyoruz. Çünkü, dediğin gbi, yeterince sıvı alıyo mu, su kaybediyo mu, belirsiz bunlar. Bol bol emzirip, su ihtiyacı varsa gidermesini sağlıyorum.
6 ayımız dolmadı daha. Ben de gaza gelip su verdim, ama cahil gbi bizim damacanadan kaynatmadan verdim. Kaynatılıcakmış önce.. Bilmem ondan mı, ishal gibi oldu bikaç gün.şimdi geçti.
Bi daha su yok.. Tırstım : ) 6 ay aşısında, dr a sorup öyle vericem.
merhaba canım..bende aynen öyle düşünüyorum çocuk suyu görünce bile heyecanlanmaya başladı ve güzelce içti..ama ankaraya gelince bazen içiyor bazen istemiyor..bebekler kendileri için en doğruya yine kendileri karar veriyor bence..merhabalar, benim de oğlum da çok az çiş yapmaya başlamıştı. şu ana kadar biberonu reddeden çocuğun biberonuna su koyup verdim. oğlum 60 ml suyu kana kana içti. çişi de düzene girdi.
6aydan önce anne sütü yeter deniliyor WHO tarafından biliyorum ama ben biberon reddeden çocuğun böyle içtiğini görünce susuz kaldığına inanıyorum.
Şimdi kafam dank etti yazını tekrar okuyunca. e 6 aya az kaldı bizimkinin de 5 ay 17 günlük örümcek için erkense nerde kaldı 6 Aydan itibaren binebilirler olayı
Erken erken diye diye. Bu gidişte 10 aylıkken falan binerler sanırım örümceğeo zamanada yürürler orumcegede ben binerim
https://www.memorial.com.tr/saglik-rehberleri/bebeginizi-yurutecle-yurutmeyin/
Haydaa.. Çok hevesliydim yürüteçe ama, kafam karıştı. Zararlıymış. Omurgası eğrilir'i biliyodum da. Çok hızlı hareket edip örtüleri aşağı çeker, başına bişey düşürür, diyo. Uzanamadığı yerlere, yürüteç yardımıyla ulaşır hale gelirmiş.
Yanlış şefkat stratejisi kullanıyorlar zannumca:)) doktorumuz bu konu açılınca bir çocuk doktoru olmama rağmen ben neler yaşadım demişti. Birçoğumuz için kaçınılmaz son. Hem kendimiz hem bebelerimiz sağlıkla atlatırız bu süreci inş.Gercekten insanlar yoruyor ben de laf anlatmaktan yoruluyorum,aman usur aman terler,blw ye annem karsi çıkıyor bebek dedigin aebze corbasi icer ne kati gidssi diye tutturdu yandik vala bakalim.neler olcak gecen gun de herkes.salatalik yiyodu kokmustur cocuga yalasin diyolar,tadini.bilmedigin bir sey sana guzel kokar mi anne dedim zor aldim ellerinden 6ay bi.dolaydi hayirlisiyla ,yedirmeyince cocuk ac kaliyomus gibi davraniyolar
doğru sölüyorsun. Her anne kendinden sorumlu. Kesinlikle evin dekorunu, tehlikesiz hale getirmeliyiz öncelikle.Okudum doğruda yurutece koyup 24 saati ni. Cocuk orada geçirmeyecek ki yürüteç kazalarindan bahsetmiş vs. Gunde toplam 20 25 dk 6 7 ayında hemen uzun uzun birakilmaz zaten.
Belki bana kızacaklar ama artık bu sağlıkla ilgili şeylere inanmaz oldum bugün yanlış dediklerine yarın doğru diyorlar. Katı yag mevzusu gibi senelerce yemeyin şöyle böyle dediler sonra reklamda bile çıkar oldu zararsız vs vs
Yok 6Ay su vermeyin çocuğa anne sütü karşılıyor vs. Sanki çocuğa 2.5 tl su veriyor verenler benim oğlumun dudakları kurudu 2 Ay hiç su vermedim. Sonra günde 3 çay kaşığı verir oldum çocuğun dudağı düzeldi vs vs
Onun için ne bileyim kafam iyice karıştı :)))))))))))
Sezgilerinizi dinleyin. İçgüdülerinizi dinleyin. Onlar size yön verir. Ben öyle yapıyorum. Suda veriyorum minik minik ek gıda ya da başladım. Yürüteç almayı düşünüyorum. Gereksiz görüyorum.Okudum doğruda yurutece koyup 24 saati ni. Cocuk orada geçirmeyecek ki yürüteç kazalarindan bahsetmiş vs. Gunde toplam 20 25 dk 6 7 ayında hemen uzun uzun birakilmaz zaten.
Belki bana kızacaklar ama artık bu sağlıkla ilgili şeylere inanmaz oldum bugün yanlış dediklerine yarın doğru diyorlar. Katı yag mevzusu gibi senelerce yemeyin şöyle böyle dediler sonra reklamda bile çıkar oldu zararsız vs vs
Yok 6Ay su vermeyin çocuğa anne sütü karşılıyor vs. Sanki çocuğa 2.5 tl su veriyor verenler benim oğlumun dudakları kurudu 2 Ay hiç su vermedim. Sonra günde 3 çay kaşığı verir oldum çocuğun dudağı düzeldi vs vs
Onun için ne bileyim kafam iyice karıştı :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?