Bu iğneler Yağlı oldukları için yapıldıktan sonra agrılı oluyo maalesef. Dr bıle devam edebılıcekmısın dıye sordu ama ben herseye razıyım. 9 ay bıle olurumBende prutonmudur nedır bır tane iğne yaptılar bana. Hemde ilk muayenemızde. O nasıl bişeymiş öyle. Bır hafta ayaga kalkamadım. Hiç bılmedıgım bişeydı. Ama inan çok kötuydu. Tekrar yapacaklar dıye ödüm kopmustu
Afiyet olsun ikinizede yarasın :))Patates haşlamasını söyleyen arkadaş Allah senden razı olsun. Hayatımda patatesi hiç böyle iştahlı yememiştim. Artik nasıl canım çektiyse.
Hahaha, bide esimi bir düsün, o'da benim paniklerime mecburen sahit oluyor ve teselli ediyor. Adamin durumu daha zor
Bu arada sana cok tesekkür ederim. Panik oldugumda aklima geliyorsun. Bu konudaki dayanisma, paylasim o kadar güzel ki. Beraber mutlu oluyoruz, beraber üzülüyoruz. Umarim bu yolculukta hep birbirimize böyle destek oluruz, hatta sanalda olsa, umarim güzel dostluklarimiz olur
canım bende psikolojik danışmanım ve adem güneşe birçok konuda katılıyorum. güvenli bağlanma,kök problem,aidiyet çabası...batı pedagojisiyle doku uyuşmazlığı benzetmesi kesinlikle doğru :)@white_chocolate_mocha canim adem güneş günümüzdeki bir çok Pedagog un savunduğunu savunmuyor. Mesela güvenli bağlanma gerçekleşene kadar gerekirse 4 yasa kadar ayrı odada yatırma yi önermiyor. Doğada hiç bir canlı doğar doğmaz yavrusunu uyusun diye başka bir ağacın altına bırakmaz diyot mesela.tüm annelerin elinde olmasi gereken kitaplar.
evet bencede şu dadı programı vardı bi tv de.o da bazı ceza yöntemleri kullanarak problemi çözüyordu.mantıklı gelmiyorCanım zaten her yazarın her düşünürün fikirlerini körü körüne uygulamak yanlış. En güzeli çocuğunu dinlemek bana göre. Ben de Tracy hogg ve ferber için aynı şeyleri düşünüyorum aşırı acımasız geliyor.
Sağolasın canımAfiyet olsun ikinizede yarasın :))
hamilelik takvimimde bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınızz diyor.var mı aranızda hisseden? kızımdada 17 haftalık hissetmiştim ben. erken değil mi???merhabaaaa :) ne kadar birikmiş yazdıklarınız.ikinci çocuk olunca birde çalışınca arda bir bakabiliyorum.
canım bende psikolojik danışmanım ve adem güneşe birçok konuda katılıyorum. güvenli bağlanma,kök problem,aidiyet çabası...batı pedagojisiyle doku uyuşmazlığı benzetmesi kesinlikle doğru :)
evet bencede şu dadı programı vardı bi tv de.o da bazı ceza yöntemleri kullanarak problemi çözüyordu.mantıklı gelmiyor
perşembe kontrolüm var.çok heycanlıyım acaba hala yaşıyor mu ?cinsiyetle ilgili yorum yapar mı?inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Benimki hap önlem olarak verdi düşüne istinaden canim kanama da yok ama çok rahatsız ediyor.Dogru söylüyorsun kanka olmasın bir şey olmasin da dayanırız ne yapalim:)hosbulduk:) ben 4 hafta fitil 2 haftadir da igne oluyorum,enaz iki hafta daha ignem var, kanama olmasinda raziyim igneyeilk başlarda ıgneden sonra tuhaf oluyodum alıştım sanırım
Ooo sen işin uzmaniymissin:) ben de ogretmenim ben de kendime göre yorumluyorum malum bir çok uygulamanın sonuçlarını biz daha yakından görüyoruz.merhabaaaa :) ne kadar birikmiş yazdıklarınız.ikinci çocuk olunca birde çalışınca arda bir bakabiliyorum.
canım bende psikolojik danışmanım ve adem güneşe birçok konuda katılıyorum. güvenli bağlanma,kök problem,aidiyet çabası...batı pedagojisiyle doku uyuşmazlığı benzetmesi kesinlikle doğru :)
evet bencede şu dadı programı vardı bi tv de.o da bazı ceza yöntemleri kullanarak problemi çözüyordu.mantıklı gelmiyor
perşembe kontrolüm var.çok heycanlıyım acaba hala yaşıyor mu ?cinsiyetle ilgili yorum yapar mı?inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
hamilelik takvimimde bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınızz diyor.var mı aranızda hisseden? kızımdada 17 haftalık hissetmiştim ben. erken değil mi???
Başlamamış diyor:)
evet dediğin gb okuduklarımızı birçok çocukta gözlemleme şansımız var. 1 aydır gitmeyince içime kurt düşmüyor değil.ama hayırlısı.olumsuz düşünmenin faydası yok.Allah korusun yaşamıyorsada yaşadığını sandığım son günlerin tadını çıkarayım demi :) ama kızım çok dua etti minicik ağzıyla inşallah onunkiler kabul olsa bile yeter :)Ooo sen işin uzmaniymissin:) ben de ogretmenim ben de kendime göre yorumluyorum malum bir çok uygulamanın sonuçlarını biz daha yakından görüyoruz.
İnşallah canim yaşıyordur annesi öyle dusunme.cinsiyet için erken sanırım ama belki risk alırsa soyleyebilir:)
başlamamış olabilirsin yazıyor canımhamilelik takvimimde bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınızz diyor.var mı aranızda hisseden? kızımdada 17 haftalık hissetmiştim ben. erken değil mi???
Dokyorun kimdi D dorti kime gidiodun?Bende saglık ocagından hiç memnun kalmadım. Bır tane bayan hemşire yada ebe yoktu. Kimse ilgilenmedı bıle. Bır adam vardı sözde benı kayıt ettı aynen bılgısayara değil kagıda yazdı. Adam bana kurtaj oldunuzmu düşük varmı dedıkce yerın dıbıne gırdım. Çok utandım. Zaten sadece dış gebeliğimi söyleyebıldım. Kürtajımı soyleyemedım. Güya benı arayacaklardı ne arayan var ne soran. Ben baska bır sağlık ocagına gıdecegım. Burdan hiç memnun kalmadım.
İğneyi kaç kere oldun kalçadan mı? Bana progestanı 15 gün yani bir kutu dedi. Benim bir de düşük varCan'ım kanama gördü ultrason sa iğne verdi progestan on gün yapıcaz ben de bu şikayet normal de var ellerim sürekli karıncalı
Kendimi cuval gibi hissediyorum. . Yata yata buyucem bu yaz karpuz gibi. Bygun güneşten bir bas agrisi tuttu. Ilaca direndim ama geçmedi sonunda parol aldim bi tane. Yeni yeni gecti. Bu ikinci oluo. Sicaktan yarin da idari izinliyiz Manisa Izmir Denizli.Kendini muhteşem harika güzel şirin hisseden varmı yoksa berbatmi göründüğünüzu dusunuyorsunuz
5 gün sonra biter kutu doktora gidersin? Haberdar edelim birimizi. Benimki 200 mglık bende çok uyku yapıyor eğer uyumazsam kollarım ellerim karıncalanıyor sende de oluyor muBen kullaniyorum cnm 10 gun oldu bndede altinda wardi kanama
Sağlık ocagındamı canım. Ben ilk defa gıttım o saglık ocagına. Eskisi ismini unuttum erkek bır doktordu. O çok ıyıdı. Guleryuzlu konuskandı. Hemşirelerde öyleydı. Eger değişmedıyse oraya gıtmeyı düşünüyorum
Hoşgeldiniz yeni Katılan arkadaşlar . Ha bir de nasıl haşlanmış patates istedi canım okuyunca :) resmen burnumda kokusu :)
O zaman bol bol ayran iç canım,Dr sana birseyler önerecektir.bende gün kurusu kayısı aldım ılık suya koyup 2 tane yiyordum biraz düzene girmişti fakat bende biraz şeker çıktı.. kayısı da şekerli ya korkuyorum.. çarşamba dr. gidicem ona bi sorim ona göre bende kayısıya devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?