Kızlar iki haftasonu da cenazemiz vardı birini bugün defnettik üzüntünün üstüne sıcaklar ve yorgunluk çok halsizim yarın yine idari izin olmasına çok sevindim (izmir için) gerçekten işe gidecek halim yok
Canim karindansa USG kız gibi keseye gore kiz ,ama bebeğinin şekli erken oluşmuş gibi 7 8 haftalik USG ise kafa şekli belli erkek bence tahminim erkek kese teorisi sende tutmamiss olabilir.canım tekrar baktım 7 hafta 1 gün Muş USG yakınlaştirip baktım bebeğin yüzde 80 erkek canim.kız bebekler 9 haftaya kadar şekilsiz et parçası gibi dururmus seninki benim oğlum gibi 8 hafta olmadan kafa şekli vücut şekli oluşmuş , Rabbim gonlundekini versin
hosbulduk:) ben 4 hafta fitil 2 haftadir da igne oluyorum,enaz iki hafta daha ignem var, kanama olmasinda raziyim igneye ilk başlarda ıgneden sonra tuhaf oluyodum alıştım sanırım
Kızlar selam.
Bilgisayarım sonunda geldi.
Yeni arkadaşlar da bilgilerini verirse yarın listeyi düzenlerim.
Eskiden kalma eklemediklerimi geçmiş mesajlardan bulacağım.
Yaa amma patates dediniz hanimlar.
Tok karnim Allahtan, hic kalkip da patates haslayamayacagim şimdi
Ayy cok sukur, masallah diyeyim de, ben bugün aksam yemeginden sonra bulanti yasamadim nasil mutluyum
Azalacak mi ki artik, Allahim ne olur oyle olsun
Kızlar merhaba ancak girebildim dr a gittim kese de bebek de çok iyi uzuvları oluşmuş dedi o anda kollarını bacaklarını sallamaya başladı kalbi de atıyor çok şükür 9+4 günlük boyu da 27.3 mm olmuş. Düşük riskine karşı yatacaksın dedi 5 gün rapor verdi progestan iğnesi verdi 2 tane birini bugün yaptırdım diğeri de haftaya pazartesi hapına da devam edecekmişim günde 3 tane. İğne mahvetti beni yalnız tansiyonum yerlerde akşama kadar kalkamadım... bu da tombiğimin bugünkü selfiesi
Kızlar napiyorsunuz yarın drr kontrolüm var .bakalım nasıl iyidir inşallah , USG fotosunu Mrk ediyorum ne kadar büyüdü acep yavrum .inşallah güzel haberlerle gelirim evime.