Benım SAT 13 Nisan canım senin? 1 gun var sanırım aramızdabende 9+7yim..demek ki bu zamanlarda oluyor böyle bişi..iyi içim rahat etti biraz:)
Benım hiç sütüm olmuyor. Keske sütüm olsa doya doya içirebılsem bebeğini. Ama iki çocugumuda mamayla buyuttum.Vayyyyy ne sütyen numaraları böyleeeemaşallah kızlar. Ben ilk çocuksa 75 den 80 E çıkmıştım bunda ne olacak bakalım belki 85 olır
Benımde sat 12 NisanBenım SAT 13 Nisan canım senin? 1 gun var sanırım aramızda
Canim 2 hafta önce 6+5 olan bebiş bugün hala 7+1 çıktı çok üzüldüm gelisememis galiba .halbuki diğer yavrularım hep önde giderdi sat a göre bile 23 nisan son adet tarih .haftaya kendi Dr uma gidecem bugün yoktu Dr .USG farkı olabiliyor mu acaba ama 8+5 bekliyordum 14 gün önce 6+5 ti çünki. Dr önemli değil geç döllenme dedi fakat ben ovulasyonla gebe kaldigim için geç olamaz .hersey yolunda dedi çok şükür .ama burda hep duyuyorum önce küçük haftası diyolar sonra gelişmesi diyolar kalbi durdu diyorlar ya korktum açıkçası. Ama Dr hersey çok güzel dedi .bende buna inanıyorum tabi çok yemem lazım ya .tek akşam öğün yiyorum canım hiç istemiyor ya belki ondan Miki.böyle işte suan yazamıyorum şimdi geldim eve yemek hazirligindayim öpüyorum hepinizi
Ben medicanaya gidiyordum ama parasal olarak çok fazla geldi şimdi medilife'a geçecem
anım sakın üzülme. Doktor ıyı dedıyse ıyıdır. Bişey olsa söylerdı. Ayrıca yemrklerını ye zorlada olsa ye canım. Hiç korkmaCanim 2 hafta önce 6+5 olan bebiş bugün hala 7+1 çıktı çok üzüldüm gelisememis galiba .halbuki diğer yavrularım hep önde giderdi sat a göre bile 23 nisan son adet tarih .haftaya kendi Dr uma gidecem bugün yoktu Dr .USG farkı olabiliyor mu acaba ama 8+5 bekliyordum 14 gün önce 6+5 ti çünki. Dr önemli değil geç döllenme dedi fakat ben ovulasyonla gebe kaldigim için geç olamaz .hersey yolunda dedi çok şükür .ama burda hep duyuyorum önce küçük haftası diyolar sonra gelişmesi diyolar kalbi durdu diyorlar ya korktum açıkçası. Ama Dr hersey çok güzel dedi .bende buna inanıyorum tabi çok yemem lazım ya .tek akşam öğün yiyorum canım hiç istemiyor ya belki ondan Miki.böyle işte suan yazamıyorum şimdi geldim eve yemek hazirligindayim öpüyorum hepinizi
eminmisin canim 50 TL mi turgut özalda? saray yolunun ordaki dimi?Turgut Özal hastanesi canım ya, doktorumdan memnun olmasam gitmem fiyatlar uçmuş birazsen hangisine gidiyosun?
Seninki cidden erken söylemiş benim bildiğim 11-12. Haftalarda kız bebeklerde de erkek bebeklerde de genital tüberkül dik açıyla görünür daha sonraki haftalarda farklılaşmaya başlar
bende lcw den biseyler aldim canim sadece tatil icin zorlaniyorum suan hamilelik mayolari cok klasik lcw sayfasina baktim bonprixe baktim begenmedim. tankini tarzi istiyorum bikini degil. ha birde defacto sitesine gir candy hamile giyimleri güzel modern ve ucuz ordanda aldim 1-2 parcaKizlar hamile kiyafetleri turkiyede lcw cok guzel var yani ben yurtdisindayim burdakiler guzel degil birde yuz kati lcw online sitesinden begendim siparis verdim arkadasim bana yolladi postada gercekten guzel seyler var
benimde 14 nisan ama bebiş 4 gün önden gidiyor canım..9+3 olmam gerekirken 9+7yim..cinsiyeti için ne zaman gidiceksin..30 haziranda randevum var ama benim doktor 16 hafta olmadan söylemiyormuş..o kadar nasıl beklicem bilmiyorum:)Benım SAT 13 Nisan canım senin? 1 gun var sanırım aramızda
göbişli göbişli tatilden de geri kalmıyoruzz:) ben hamile olduğumu öğrenmeden önce ayarladığım için tatili iptal etmeyelim artık gidelim diyoruz..ama 2 gündür güneşten o kadar rahatsız oldum ki..eve kendimi nasıl attığımı bilmiyorum..tatilde deniz güneşe girmedikçe anlamı yok..inşallah güneş kötü etkilemez..bi değişiklik olur yılın stresini atarım diye de iptal etmek istemiyorum..bende göbeğimi kapıcak bişeyler düşünüyorum daha almadım bişey:)bende lcw den biseyler aldim canim sadece tatil icin zorlaniyorum suan hamilelik mayolari cok klasik lcw sayfasina baktim bonprixe baktim begenmedim. tankini tarzi istiyorum bikini degil
Ben 85d giyiyorum, bakalim nasil olacak devami. Isin garibi vücudum oldukca ince, memeler bas kaldiriyor boyleBen normalde 95 gıyıyordum. Şimdi 100 ve 105 aldım. Çok rahat ettım
Ben de 9+6yim kaşıntı ya da ateş basması olmadı hiç. Acı ve baharatlı çok yeme o da yapabiliyormusBugün 9+6 dayım canım,hormonlarla alakalı sanırım
Ben de aynı fikirdeyim. Ozel muayene parasi veriyorum sadece diğer herşeyin ucretsiz. Üni hastanesi olduğu için hocaya paraverince bakiolar. Yoksa polikliniğe asistan bakicak.Evet devlette ücretsiz yaptırmak varken para verip yaptırmak bana anlamsız geliyo ben muayeneye özele gidiyom kan testlerini devlette yaptiriyom gidip doktoruma gosteriyom
Benım sat 13 Nisan 9+6 ama benım tüp bebek canım,1 temmuzda çağırdı Dr,bana ıkılı test yerıne nifty dıye bı test yapıcakmış,cınsıyetı söyler mi bılmıyorum,aslında merakta etmıyorum,daha önce kötü seyler yaşadığımdan tek derdım saglıgı.tam da bayram tatılıne denk gelıyoruz ,benım Dr 1 temmuzdan sonra yokbenimde 14 nisan ama bebiş 4 gün önden gidiyor canım..9+3 olmam gerekirken 9+7yim..cinsiyeti için ne zaman gidiceksin..30 haziranda randevum var ama benim doktor 16 hafta olmadan söylemiyormuş..o kadar nasıl beklicem bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?