2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar bende dr umla konuştum cuma günü ikili testim var.diyor ki bizim kimseyi kaygılandırmak gibi bir niyetimiz olamaz.biz 100 kişiden birinde risk görürüz risk gördüklerimize de kan testi ile bakarız %100 sıkıntı var veya yok deriz. 9 ayı acaba ile geçirmektense yaptırmanda fayda var dedi.bu benim üçüncü hamileliğim.şimdiye kadar bi risk çıkmadı hiç birinde.ben bunda da yaptırmak tan yanayım en azından yoksa da 9 ayı rahat geçiririm

Aslinda ben de yaptırmak istemiyorum ama doktorumdan cekiniyorum, kiziyor
Cuma gunu randevum bakalim ne diyecek.
Allah hepimize bebeklerimizle birlikte iyilik sağlık versin insallah
Walla 3 haftadır yaptırmayacagım diye dolandım ama eşimin zoruyla yaptırıcam cok kızıyo çünkü Tırstım

Her gece camın önünde sabahlıyorum ya da klima.dun en sonunda bağırsaklarımı üşüttüm

tatilimizden neden olalımki dimi tatlım iptal etme sakın :) agustos sonu gideceğiz bizde insallah 5 aylık olacağız göbiş cok rahatsızlık vermez. hem güneşde yatmayı düşünmüyorum tabiiki gölgede kalırım ve denize girerim havuza ayaklarıma kadar girerim belki bakalım. sıcaklara bi şekilde dayanırım diye düşünüyorum tatil ve değişiklik şart. karnımı kapatcak bişeyler bulursam tankini tarzında süper olur bakalım şimdiden iyi tatiller

Canım sanırım doppler olarak geçiyor tam adı. Ben de 2li test için 1 temmuza devletten randevu aldım (inş. erken bir tarih değildir, 11 haftalık oluyor muyuz emin değilim),dopplere de nasıl randevu alabilirim diye şimdiden soracağım.

Aynen. Ben de gittiğim zaman soracağım. Çünkü onun randevusunu dediğin gibi çok önceden veriyorlarmış. Kadın doğumcu oraya sevkediyor, orası da direkt şu tarihte gelin diye gün veriyormuş. Bi'de arkadaşım 20 dakikaya yakın sürüyor dedi. Sen daha önce girdin, sahiden o kadar uzun mu?

Bu arada ikili testi o gün yapmasalar bile, ön görüşme gibi olur. Direkt ikili için gidince arıza çıkartabiliyorlarmış.

Ben dopplere değil de eşimin patronunun yolladığı çok methedilen bir doktora gitmiştim. Yarım saat 40 dk civarı bakıldı. Hatta koca tv ekranından eşim de izlemişti. Sonuç olarak,doğduktan sonra ameliyat olması gerekebilir dedi ve 4 aylıkken ameliyat oldu.Şimdi 3 buçuk yaşında, iyi çok şükür. Bence de 20dk dan az sürmez,çok detaylı bakıyorlarmış.

Doktor kimdi Can'ım ayrıntılı ultrasonu yapan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…