kızlar bende dr umla konuştum cuma günü ikili testim var.diyor ki bizim kimseyi kaygılandırmak gibi bir niyetimiz olamaz.biz 100 kişiden birinde risk görürüz risk gördüklerimize de kan testi ile bakarız %100 sıkıntı var veya yok deriz. 9 ayı acaba ile geçirmektense yaptırmanda fayda var dedi.bu benim üçüncü hamileliğim.şimdiye kadar bi risk çıkmadı hiç birinde.ben bunda da yaptırmak tan yanayım en azından yoksa da 9 ayı rahat geçiririm
Aslinda ben de yaptırmak istemiyorum ama doktorumdan cekiniyorum, kiziyor
Cuma gunu randevum bakalim ne diyecek.
Allah hepimize bebeklerimizle birlikte iyilik sağlık versin insallah
O bende de var ya. Eşim sarıldı yanıyorsun sen diye kalktı. Gitti hemen Ateş ölçer getirdi 37.4 gayet normal. Ama sorsan elimde ayağımda Ateş topu var sanki
göbişli göbişli tatilden de geri kalmıyoruzz:) ben hamile olduğumu öğrenmeden önce ayarladığım için tatili iptal etmeyelim artık gidelim diyoruz..ama 2 gündür güneşten o kadar rahatsız oldum ki..eve kendimi nasıl attığımı bilmiyorum..tatilde deniz güneşe girmedikçe anlamı yok..inşallah güneş kötü etkilemez..bi değişiklik olur yılın stresini atarım diye de iptal etmek istemiyorum..bende göbeğimi kapıcak bişeyler düşünüyorum daha almadım bişey:)
tatilimizden neden olalımki dimi tatlım iptal etme sakın :) agustos sonu gideceğiz bizde insallah 5 aylık olacağız göbiş cok rahatsızlık vermez. hem güneşde yatmayı düşünmüyorum tabiiki gölgede kalırım ve denize girerim havuza ayaklarıma kadar girerim belki bakalım. sıcaklara bi şekilde dayanırım diye düşünüyorum tatil ve değişiklik şart. karnımı kapatcak bişeyler bulursam tankini tarzında süper olur bakalım şimdiden iyi tatiller
Vasfiyeteyzeniz
bendede tam tersi soğuk hala ayaklarım akşam hava serinlemeye başladığında hatta hala hırka alıyorum üstüme ayaklarım genelde soğuk zaten
Ben devletten randevu aldım. Ikili test icin sansimi deneyeceğim. Ona ragmen ayin 30'una tek randevu bulabildim. O zaman 11'i doldurmus olacagim usg'ye gore.
CCeYz
bu arada buradaki devlet hastanesinin radyoloji servisinde calisan bir arkadasim var. O da 20. haftalardaki ayrintili usg'ye jinekologtan farkli olarak uzman radyoloğun baktigini ve onlarin ihtisas alani olarak daha detayli inceledigini soyledi. Benim aklima yatti acikcasi. Oradaki de oyle mi bir arastir bence.
Canım sanırım doppler olarak geçiyor tam adı. Ben de 2li test için 1 temmuza devletten randevu aldım (inş. erken bir tarih değildir, 11 haftalık oluyor muyuz emin değilim),dopplere de nasıl randevu alabilirim diye şimdiden soracağım.
Günaydın güzel anneler:) Bu gün dolmuşta ilk yerimi kaptım karnım farkedilio :) Bu kadar çabuk beklemiodum cidden :) Podyumda yürürmüşcesine yerime geçip oturdumm hahah
Canım sanırım doppler olarak geçiyor tam adı. Ben de 2li test için 1 temmuza devletten randevu aldım (inş. erken bir tarih değildir, 11 haftalık oluyor muyuz emin değilim),dopplere de nasıl randevu alabilirim diye şimdiden soracağım.
Aynen. Ben de gittiğim zaman soracağım. Çünkü onun randevusunu dediğin gibi çok önceden veriyorlarmış. Kadın doğumcu oraya sevkediyor, orası da direkt şu tarihte gelin diye gün veriyormuş. Bi'de arkadaşım 20 dakikaya yakın sürüyor dedi. Sen daha önce girdin, sahiden o kadar uzun mu?
Bu arada ikili testi o gün yapmasalar bile, ön görüşme gibi olur. Direkt ikili için gidince arıza çıkartabiliyorlarmış.
Aynen. Ben de gittiğim zaman soracağım. Çünkü onun randevusunu dediğin gibi çok önceden veriyorlarmış. Kadın doğumcu oraya sevkediyor, orası da direkt şu tarihte gelin diye gün veriyormuş. Bi'de arkadaşım 20 dakikaya yakın sürüyor dedi. Sen daha önce girdin, sahiden o kadar uzun mu?
Ben dopplere değil de eşimin patronunun yolladığı çok methedilen bir doktora gitmiştim. Yarım saat 40 dk civarı bakıldı. Hatta koca tv ekranından eşim de izlemişti. Sonuç olarak,doğduktan sonra ameliyat olması gerekebilir dedi ve 4 aylıkken ameliyat oldu.Şimdi 3 buçuk yaşında, iyi çok şükür. Bence de 20dk dan az sürmez,çok detaylı bakıyorlarmış.
Ben dopplere değil de eşimin patronunun yolladığı çok methedilen bir doktora gitmiştim. Yarım saat 40 dk civarı bakıldı. Hatta koca tv ekranından eşim de izlemişti. Sonuç olarak,doğduktan sonra ameliyat olması gerekebilir dedi ve 4 aylıkken ameliyat oldu.Şimdi 3 buçuk yaşında, iyi çok şükür. Bence de 20dk dan az sürmez,çok detaylı bakıyorlarmış.