Aynı 2li test gibi onunda belli haftalar yapılması lazım canım,herşeye detaylı olarak bakılıyor organlar inceleniyor.Hatta bana göre 2liden daha önemli bu.Ben rüya gördüm bu konuda.
Doktora sence ne diyorum.
Erkek gibi diyo.
İhtimal kaç diyorum.
50 diyo.
Ne sinirle uyandım bi bilsen.
Ya öyle bir zamana geldi ki.
Eşimin işi ile alakalı acil bir durum çıktı. Kenara attığım paranın gideceğine emin oldum. Hani o sorun değil gitsin. Üstüne fiyat sorayım dedim 400 çıktı. Hani o testi havada karada diyodum. Üstüne elektrikler kesildi ben faturayı ödemedik sandım ama ödemişiz sigorta atmış meğerse ona strese girdim.
Kendimi kesicektim nerdeyse.
Detaylı ultrason ne
Ben rüya gördüm bu konuda.
Doktora sence ne diyorum.
Erkek gibi diyo.
İhtimal kaç diyorum.
50 diyo.
Ne sinirle uyandım bi bilsen.
Oğlumda 14 haftalıkken bana da doktor %80 erkek demişti ve doğru çıktı :)Ben bekarken gördüm ilk, yaşlı bir teyze senin oğlun olacak demişti yankılı yankılı, rüyamda dediğim ne alaka yahu?
Ben de kızları daha sempatik buluyorum bu arada, hamile kalmadan önce de rüyam da bir kağıtta arapça yazı, en altında da oğlunuz olacak yazıyordu. Bak, bak diye eşime gösterirken uyandım. Çok geçmedi hamile kalmışım. Bebek olarak ben kız gördüm genelde, eşim de pembe ayakkabı görmüştü en son, erkek olduğu tescillenirse rüyalarım malum olmuş demek ki..
%80 demiş bence onun değişme ihtimali yok gibi :):):) İnşallah bana söyler cinsiyeti bakalım .:)Ben bekarken gördüm ilk, yaşlı bir teyze senin oğlun olacak demişti yankılı yankılı, rüyamda dediğim ne alaka yahu?
Ben de kızları daha sempatik buluyorum bu arada, hamile kalmadan önce de rüyam da bir kağıtta arapça yazı, en altında da oğlunuz olacak yazıyordu. Bak, bak diye eşime gösterirken uyandım. Çok geçmedi hamile kalmışım. Bebek olarak ben kız gördüm genelde, eşim de pembe ayakkabı görmüştü en son, erkek olduğu tescillenirse rüyalarım malum olmuş demek ki..
evet cidden neden pasif olur ki
Oğlumda 14 haftalıkken bana da doktor %80 erkek demişti ve doğru çıktı :)
%80 demiş bence onun değişme ihtimali yok gibi :):):) İnşallah bana söyler cinsiyeti bakalım .:)
12. hafta da bebeğin pozisyonu uygunsa söyler bence, ultrason cihazı çok önemli bu arada, yani o genital tüberkülü ben bile gördüm.
ay hadi inşallah. Yeni bi hastane ama iyidir herhalde
aminn . Hepimizin İnşallahh...İyi olma ihtimali yüksek bence, inşallah öğrenirsin Allah gönlüne göre versin.
pantolon almadim cnm elbise aldim birde tshirt yaz geldi sonra gobegin durumuna gore siparis veririm yine buraya gore cidden cok ucuz:)lcwnin pantlonları güzel rahat . Ama tam bedeninizi alın benimkiler bollaştı . Hatta küçük alsaydım dedim ama geçti :)
saol cnm benim de pantolon fln var elbise rahat olur diye bi kac tane elbise tshirt falan ismarladim bi gelsjn bedenlere bakicam :)güle güle giy canım cicilerinibende ilk fırsatta alacağım inşallah biraz önceki gebeliğimden var birazda şimdi alırsam epey bir götürür beni
Geçen gün bende aldım lcw den bi kaç elbise hem çok uygun fiyata hemde kullanışlı doğumdan sonra da giyilebilirpantolon almadim cnm elbise aldim birde tshirt yaz geldi sonra gobegin durumuna gore siparis veririm yine buraya gore cidden cok ucuz:)
saol cnm benim de pantolon fln var elbise rahat olur diye bi kac tane elbise tshirt falan ismarladim bi gelsjn bedenlere bakicam :)
mesaajini gorunce yazmak istedim yasimiz ayni kilo baslangicimiz ayni benikde 8 yasinda bi kizim var meslegimiz uymuyor tek hosgledin canim :)
Benim hastaneden dönüş aldım. 95 normal muayene + 265TL 2li testmiş.
Bende marmaraparkın hemen arkasındayım canım.iyotsuztuz canım ben yazmıştım da birkaç bilgi eksik olmuş sweetnovember30 ıstanbul sat 13 nisan matematik öğetmeni ilk çöcüğum olacak yaş 30 tahmini doğum 18 ocak cinsiyet tahmini erkek başlangıç kilom 49
nur_84 canım ben de beylikdüzünde oturuyorum gürpınarda sen ne taraftasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?