Ya yine bana kizacaksiniz kizlar ama daha önce benim bacaklarim ates gibi yaniyordu, ellerimde soguktu, hatta tirnaklarim morariyordu.
Dün aksam bir baktim artik hicbisey yok. Ellerimde sicacik. Bu sabahta aynen. Sizdede böyle birsey oldumu? Bak yine korkmaya basladim Ah benim su paniklerim
Günaydın kızlar dün iğne yapılan yer sabaha kadar ağrıdı bugün de üstüne yatamıyorum oturamıyorum yürürken sekiyorum iğne yapılanlar sizde de oldu mu böyle bir de fmf atağı başladı sağ taraftan nefes almakta zorlanıyorum çok ağrım var bugün ya Allah ım yardım etsin...
Sağol canım teşekkürler buralardayım takip ediyorum da pek yazamıyorum canım oğlum yaramaz onunla ilgileniyorum bi de çalışıyorum ondan pek yazamıyorum okuyorum ama :)
Bana 11+4' te dedi. Ben sadece '' cinsiyetini ne zaman öğreniriz dedim çekine çekine'' cinsiyeti erkeğe benziyor dedi.
Genital tüberkülü dik açı, yani %80 erkek, %20 bir yanılma payı var ama genelde yanılma olmaz, tutacaktır tahminim, 16. hafta da göreceksiniz zaten dedi. o bakarken bende gördüm evet o görüntüye göre erkek ama ne bileyim, bilmem kaçıncı haftaya kadar %100 erkek deyip 20. hafta da aaa bebek kızmış diyenleri duyduk..
Seninki cidden erken söylemiş benim bildiğim 11-12. Haftalarda kız bebeklerde de erkek bebeklerde de genital tüberkül dik açıyla görünür daha sonraki haftalarda farklılaşmaya başlar
kızlar 2-3 gündür gece gündüz ateşleniyorum.dün gece yatamadım sürekli vücudumu ıslattım..dereceyle ölçünce en fazla 37 çıktı ama ben niye yanıyorum anlamadım..böyle olan varmı başka aranızda..bebişe bişey olmaz inşallah
Kızlar selam.
İkili teste kaç para ödeyeceksiniz?
Bana 400 dedi, hani doğumun 600 tl olduğu yerde test fiyatı çok değil mi ya? Ben 200 falan düşünüyordum cimriliğim tuttu.
Fiyat abesse başka yerleri araştırıcam.
Ben ist da tüp bebek merkezıne gııdyorum orda 2 lı test e 165tl dedıler ama sadece tüp bebek tedavısı gorenleremı açıkcası bılmıyorum.dr benden nıfty test istedi.2 lı test yapmıycakmış.ınun fıyatı 2300 kandan bakılıyomuş
Evet devlette ücretsiz yaptırmak varken para verip yaptırmak bana anlamsız geliyo ben muayeneye özele gidiyom kan testlerini devlette yaptiriyom gidip doktoruma gosteriyom