Canım hiç hatırlamıyorum ki 2012 yılında gitmiştim,Sarıyer civarında bir yerdi. Eşime sorayım yazarım.Doktor kimdi Can'ım ayrıntılı ultrasonu yapan
Ben dopplere değil de eşimin patronunun yolladığı çok methedilen bir doktora gitmiştim. Yarım saat 40 dk civarı bakıldı. Hatta koca tv ekranından eşim de izlemişti. Sonuç olarak,doğduktan sonra ameliyat olması gerekebilir dedi ve 4 aylıkken ameliyat oldu.Şimdi 3 buçuk yaşında, iyi çok şükür. Bence de 20dk dan az sürmez,çok detaylı bakıyorlarmış.
İnş. önemli bir şey yoktur canım,ağrı bazen bende de oluyor.Ben bugün yeniden gideceğim sanırım. Sabahtan beri sağ kasığımda ciddi bir acı var. Ön baldirima vuruyor ağrısı. Gittiğim zaman detaylı sorarım bunu. Kendi doktorumun usg cihazı da ileri düzey. Onun da kocaman bir tv ekranı var oradan izletiyor ama arkadaşım radyologlar daha dikkatli inceliyor deyince ben de devletten randevu aldım ikili için. Onu da sorarım diye. Bakalım.
Hiç duymafım canım Avcılar hospitoldan çok memnun kaldı arkadaşım. Bende medilifeı beğeniyorum. Şu anda tüm hastaneleri deneme aşamasındayım.Öncelikle merhaba ben diğer topikten buraya geldim yeni haberim oldu. Lafınıza girmiş gibi olacağım kusurabakmayın ama bişey sormak istiyorum. Beylikdüzünde mi oturuyorsunuz bende parsellerde oturuyorum. Kontrolüm yarın anadolu hastahanesine gidiyordum fakat memnun kalmadım. ,Etik life ı önerdiler yarın oraya gideceğim. Hiç çevrenizde bu hastaneyi duyan oldu mu yada siz duydunuz mu çok övdüler kadın doğum uzmanlarını . Fiyatlarıda çok uygun. Şimdiden teşekkürederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
ım benide aradılar geçen hafta ikili testi falan hatırlattılar gidip kayıt yaptırdım bakalım arayacaklarmış.Kızlar günaydın..
Glikoz yükleme ve yapılması gereken aşılar varmış, sağlık ocağından sürekli arıyorlar beni.
Okuduğum şehirdeydi Aile hekimi kaydım, sistemden gebeliği görmüşler, e tabii orada da yaşamayınca kaydınızı aldırın, sağlık ocağınız sizi takip edecek diyor. 2 oldu aradılar 1 ay içinde bu aşılar ve glikoz yükleme testi kaçıncı haftalarda yapılıyor bilginiz var mı?
Walla 3 haftadır yaptırmayacagım diye dolandım ama eşimin zoruyla yaptırıcam cok kızıyo çünküTırstım
O bende de var ya. Eşim sarıldı yanıyorsun sen diye kalktı. Gitti hemen Ateş ölçer getirdi 37.4 gayet normal. Ama sorsan elimde ayağımda Ateş topu var sanki
Can
ım benide aradılar geçen hafta ikili testi falan hatırlattılar gidip kayıt yaptırdım bakalım arayacaklarmış.
Günaydın güzel anneler:) Bu gün dolmuşta ilk yerimi kaptımkarnım farkedilio :) Bu kadar çabuk beklemiodum cidden :) Podyumda yürürmüşcesine yerime geçip oturdumm hahah
Benimki ikili testimiz var unutmayalım dedi. Aşılarda da arayaza dedi ben zaten ikili zamanında memlekette olacam orda yaptıracam artık.Ben ikili testi sordum, sağlık ocağında yapılmıyor sağlık ocağı sadece hatırlatıyormuş öyle dediler ama?
Yok canım ikili testen hiç bahsetmedi haftaya tekrar gideceğim belki o zamanAy hadi inşallah 2 li tarama değilmi :) Benimde öğleden sonra nasıl geçer vakit:)
Sağlık ocağı takibi önemli bence, kayıt yapılması gerekli. Aşılar için çağırıyorlar hatta ben doktorumun istediği bir kaç tahlili de orada yaptırmıştım. Glikoz yüklemesine daha var,onu sağlık ocağı yapmıyor.Kızlar günaydın..
Glikoz yükleme ve yapılması gereken aşılar varmış, sağlık ocağından sürekli arıyorlar beni.
Okuduğum şehirdeydi Aile hekimi kaydım, sistemden gebeliği görmüşler, e tabii orada da yaşamayınca kaydınızı aldırın, sağlık ocağınız sizi takip edecek diyor. 2 oldu aradılar 1 ay içinde bu aşılar ve glikoz yükleme testi kaçıncı haftalarda yapılıyor bilginiz var mı?
Benimki ikili testimiz var unutmayalım dedi. Aşılarda da arayaza dedi ben zaten ikili zamanında memlekette olacam orda yaptıracam artık.
Şu anda drdayım kızlar minişim kocaman olmuş keyfi yerinde yatıyor.
Sağlık ocağı takibi önemli bence, kayıt yapılması gerekli. Aşılar için çağırıyorlar hatta ben doktorumun istediği bir kaç tahlili de orada yaptırmıştım. Glikoz yüklemesine daha var,onu sağlık ocağı yapmıyor.
Yanlış bilmiyorsam toplamda 5 aşı vuruluyor.İlk hamileliğimde 2 ya da 3 tane vurulmuştu,kalanları da şimdi vurulacak. Ağustos sonunda çağırdı beni.Bebeğin doğunca da arıyorlar,onun aşıları için de çağırıyorlar.Peki aşılar kaçıncı hafta canım bilgin var mı?
eminmisin canim 50 TL mi turgut özalda? saray yolunun ordaki dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?