hayır tatlım ben de içiyorum haftada 1-2 tane o kadarcıkdan birşey olmaz. türk kahvesini dibeğe çevirdim nescafede bol sütlü. çaydan farkı yokki ki çayı çok azalttım ve imanın abdest suyu gibi içiyorum :)Kızlar ya ben normalde günde 2 türk kahvesi içerim ama hamileyken ağzıma sürmedim. Haftada 1 kere 2 kere bir kaç yudum alsam nolur yaniÇok mu zararlı ki?
yakınlık açısından orası çok iyi olur aslında bizim için. ne bileyim tatlım bir kere gitmiştim aciline üşüttüğümde küçük kalmış aklımda :) ben medicana istiyorum ama bir gidipde görüşemedik hala. kontroller için yenimahalleye bir özele gidiyorum tamam ben orayı tekrar düşüneyim o zaman doktorunun adı neydi?
Can'ım günaydın sana birşey sormak istiyorum. Gebelik şekeri herhangi bir belirti verdi mi önceki hamileliğinde. Ben dün waffle yedim ( tabii benide allah doyursun daben ilkinde yaptırdım nitekim gebelik şekeri çıktı bunda kararsızım
İnş. önemli bir şey yoktur canım,ağrı bazen bende de oluyor.
Şu ikilileri de hayırlısıyla atlatalım da inş.
hic kusmadım hic aşermedim kasığım bacaklarım belim ağrımadı ates basmadı ne bicim hamileyim ben yaaa ama maşallah diyim yinedeben malesef hala kusmuklu hamiş
ben kullanıyorum 27 sinde gidip soracağımCoraspin kullanan varmı ne zamana kadar kullanılacak
hic kusmadım hic aşermedim kasığım bacaklarım belim ağrımadı ates basmadı ne bicim hamileyim ben yaaa ama maşallah diyim yinede
bende mide yanması çok oldu maalesef 3 gün kalkamadım yataktanMaşallah sana..
Sen benden de iyisin.
Bende kusmadım, aşermedim sadece 3-4 defa bulantım oldu.
Bir de baş ağrısı çok fazla oluyor..
Kızlar yeniden merhaba bu arada.
Şimdi ben bugün über gerzekçe bi' olay yaşadım. Geçen kayıt için aile hekimine gittiğimi yazmıştım. Doktor yeniydi, sistemi yoktu. Kağıda yazdı, geçti. O arada tahlillerin çıkınca sonuçlarını al bana getir. Ben de göreyim dedi. Bugün çıkan tahlil sonuçlarını aldım, gittim. Sistem gelmiş fakat kayıt yapılmamış. Bir de üzerine doktor bey, eşiniz gelsin hane kaydını öyle alalım deyince sabahtan beri oradan oraya koşturmanın neticesiyle ben çığrımdan çıktım. Bir de sanki beni daha önce hiç görmemiş gibi bir edayla psikolog havasında "Ben sizin aile danismaninizim da aynı zamanda. Eşinizi de görmem gerekiyor. " dedi. Ben de herhalde geçici hafıza kaybı falan yaşıyorsunuz. Geçen sefer geldiğim zaman kaydı siz aldınız. Boyle bir şeyden bahsetmediniz. Tahlillerimi siz istediniz deyince ben hatırlamıyorum, kusura bakmayın dedi. Almayın kaydımı falan sağlık müdürlüğüne dilekçe vereceğim kurum değişikliği için. Sebep olarak da bu tavrınızı göstereceğim dedim. Affınıza sığınıyorum, çok sinirliyim ama buna rağmen hâlen aynı sukunetle mal mal suratıma bakıp durdu. Söylene söylene çıktım. Ben böyle saçmalık görmedim. Gel bir de yeni doğmuş çocuk emanet et bunlara.
O sinirle eşimi arayıp ona fırça kayıp telefonu suratına kapadım. Garibim neye uğradığını şaşırdı. Herhalde artık birine ah etmek istediğimiz zaman devletin sağlık kuruluşlarına düşte gör falan demek gerekiyor. Durum o hale gelmiş.
Kızlar siz de kusuruma bakmayın lütfen. Yazmadan rahat edemezdim herhalde.
Kızlar ya ben normalde günde 2 türk kahvesi içerim ama hamileyken ağzıma sürmedim. Haftada 1 kere 2 kere bir kaç yudum alsam nolur yaniÇok mu zararlı ki?
C CeYz bir kahveden bişey olmaz çok istiyorsan arada iç canım.Kızlar yeniden merhaba bu arada.
Şimdi ben bugün über gerzekçe bi' olay yaşadım. Geçen kayıt için aile hekimine gittiğimi yazmıştım. Doktor yeniydi, sistemi yoktu. Kağıda yazdı, geçti. O arada tahlillerin çıkınca sonuçlarını al bana getir. Ben de göreyim dedi. Bugün çıkan tahlil sonuçlarını aldım, gittim. Sistem gelmiş fakat kayıt yapılmamış. Bir de üzerine doktor bey, eşiniz gelsin hane kaydını öyle alalım deyince sabahtan beri oradan oraya koşturmanın neticesiyle ben çığrımdan çıktım. Bir de sanki beni daha önce hiç görmemiş gibi bir edayla psikolog havasında "Ben sizin aile danismaninizim da aynı zamanda. Eşinizi de görmem gerekiyor. " dedi. Ben de herhalde geçici hafıza kaybı falan yaşıyorsunuz. Geçen sefer geldiğim zaman kaydı siz aldınız. Boyle bir şeyden bahsetmediniz. Tahlillerimi siz istediniz deyince ben hatırlamıyorum, kusura bakmayın dedi. Almayın kaydımı falan sağlık müdürlüğüne dilekçe vereceğim kurum değişikliği için. Sebep olarak da bu tavrınızı göstereceğim dedim. Affınıza sığınıyorum, çok sinirliyim ama buna rağmen hâlen aynı sukunetle mal mal suratıma bakıp durdu. Söylene söylene çıktım. Ben böyle saçmalık görmedim. Gel bir de yeni doğmuş çocuk emanet et bunlara.
O sinirle eşimi arayıp ona fırça kayıp telefonu suratına kapadım. Garibim neye uğradığını şaşırdı. Herhalde artık birine ah etmek istediğimiz zaman devletin sağlık kuruluşlarına düşte gör falan demek gerekiyor. Durum o hale gelmiş.
Kızlar siz de kusuruma bakmayın lütfen. Yazmadan rahat edemezdim herhalde.
Şeker yüklemeyi de yaptırmicam ben kızlar bebeğe zararı olduğunu düşünüyorum
ben de şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ama gebelik şekeri hakkında bi bilgim yok, açıklayabilir misiniz acaba?ben ilkinde yaptırdım nitekim gebelik şekeri çıktı bunda kararsızım
maşallahhh de en yakın 2 arkadaşım aynı senin gibiydi miğde yanmaları haric bişey çekmediler çok rahatlardı tatlım sevindim senin adınahic kusmadım hic aşermedim kasığım bacaklarım belim ağrımadı ates basmadı ne bicim hamileyim ben yaaa ama maşallah diyim yinede
ben de şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ama gebelik şekeri hakkında bi bilgim yok, açıklayabilir misiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?