nur_84
bende Marmara parkın orda oturuyorum medilife seneme gidiyorum. İlk cocugumda da hep ona gittim, memnundum dogumu da o yaptırdı normal doğum oldu epidural ile sıkıntı yaşamadım. Ama temmuz ayında izinli baska bir doktora gidip gözükürüm gelince devam ederiz gene senem hanımla bir aksilil olmazsa. Selda nın muayenesi ne kadar senem yokken ona öı gitsem acaba Temmuz kontrolümde bilemiyorum. Sen ne zaman gideceksin memnun kalırsan hbr ver.
Canım benim drum da 15 temmuzda gel hem ikiliyi yapar hemde cinsiyete bakarız dedi. Kızım 20. Hafta göstermişti bakalım bu nasıl olacak. Senin kese hangi taraftaydı?
ben kullanıyorum günde 1 tane. 12. haftaya kadar kullanacağım ama sen yine de bir doktoruna sor. ben pıhtılaşma için kullanıyorum. ne için kullandığına göre değişebilir süresi.
canım çok su içiyordum birde ben normalde ekmek yemem ama çok ekmeğe düşmüştüm onun dışında bir belirti yoktu, tatlı zaten hiç yiyemiyordum ben yani aslında normal bir gebelikti...
ben kullanıyorum günde 1 tane. 12. haftaya kadar kullanacağım ama sen yine de bir doktoruna sor. ben pıhtılaşma için kullanıyorum. ne için kullandığına göre değişebilir süresi.
3 gün ne yaptın ay hastanede :) ben bu sefer epıdıral olmayım diyodum genel anestezi olayım diyordum. Çünkü belden olunca dehşet bi baş Ağrı'm olmuştu. Ama iki gün önce eşimin kuzeni genel anestezi doğum yaptı Bebek 5 gün küvetse yatacakmış genel anesteziden dolayı ogfggg nenyapcam ben