• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
nur_84 nur_84 bende Marmara parkın orda oturuyorum medilife seneme gidiyorum. İlk cocugumda da hep ona gittim, memnundum dogumu da o yaptırdı normal doğum oldu epidural ile sıkıntı yaşamadım. Ama temmuz ayında izinli baska bir doktora gidip gözükürüm gelince devam ederiz gene senem hanımla bir aksilil olmazsa. Selda nın muayenesi ne kadar senem yokken ona öı gitsem acaba Temmuz kontrolümde bilemiyorum. Sen ne zaman gideceksin memnun kalırsan hbr ver.

Ayy süper canım ya ben İnnovia 1. Etaptayım 27sinde gidecem Seldaya senemi çok istemiştim ama çok kalabalık diye seldayı seçtim.

Canım benim drum da 15 temmuzda gel hem ikiliyi yapar hemde cinsiyete bakarız dedi. Kızım 20. Hafta göstermişti bakalım bu nasıl olacak. Senin kese hangi taraftaydı?

Bazı doktorlar 16. haftaya kadar ser verip sır vermiyor sanırım garanticiler.
Benim kese 8 haftalık usg de direkt bakınca sol taraftaydı.

image.webp
image.webp

canım çok su içiyordum birde ben normalde ekmek yemem ama çok ekmeğe düşmüştüm onun dışında bir belirti yoktu, tatlı zaten hiç yiyemiyordum ben :KK43: yani aslında normal bir gebelikti...
Ekmek bende çok yiyorum midemin suyunu aldın diye. Birde bu kadar yememe rağmen kilo veriyorum muhtemelen çıkacak bende de şimdiden dikkat edeyim. :KK14:

hic kusmadım hic aşermedim kasığım bacaklarım belim ağrımadı ates basmadı ne bicim hamileyim ben yaaa ama maşallah diyim yinede:nazar:

bende hiçbirşey olmadı ya burda okuyorumda diyorum bendemi var anormallik diye ama baktımkı tek değilim =) hiç hamile gibi hissetmiyourm kendimi :D

fiyat iyi gibi geldi bana, sgk anlaşması varken geçen yıl 1250 ödedim doğuma orada epudural sezeryan+ 3 gün kalış:KK14:
3 gün ne yaptın ay hastanede :) ben bu sefer epıdıral olmayım diyodum genel anestezi olayım diyordum. Çünkü belden olunca dehşet bi baş Ağrı'm olmuştu. Ama iki gün önce eşimin kuzeni genel anestezi doğum yaptı Bebek 5 gün küvetse yatacakmış genel anesteziden dolayı ogfggg nenyapcam ben

Back
X