2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Rüya olayına inanırım belki de bilinçaltı ama ilk hamileliğimde rüyamda hamile olduğumu görmüştüm öğrenmeden önce. Düşükten bi kaç gün öncede rüyalarım tuhaflaşmıştı ama ben kötüye yormak istemedim. Bu hamileliğimde de uykumdan hamileyim diye uyandım hemde 3 gün olmuş hamile kalalı

Hala benim gibi bulanti kusma çeken varsa eğer bugün zofran dilde eriyen haplara basladim. Aninda kesiyor bulantiyi. Su ana kadar kulandigim diğer bulanti haplari ve bitkisel haplar dahil daha etkilisini görmedim henüz. Damaryolundan çok almistim ilk kez agizdan aldim cok iyi sayesinde iki lokma gitti karnima bugün.

zofranın normal haplarıda var yutulabilen.ben diğer hamileliğim de kullanmıştım çok etkilidir.bu arada dr un bilgisi dahilinde kullanıyorsun değil mi zofranı

zofranın normal haplarıda var yutulabilen.ben diğer hamileliğim de kullanmıştım çok etkilidir.bu arada dr un bilgisi dahilinde kullanıyorsun değil mi zofranı

Tabii canim Dr yazdi. Serum aliyorum günlük ama damarların çok yipranir, İki gün ara ver dedi o arada su bile icemiyorum ki bulantidan . aralarda zofran sonra seruma devam. Damar yolum sürekli acik ,sadece yeri değişiyor birkaç günde bir. Kizimda da ayniydim

Günaydın kızlar,
bizim yavrucuk yine anneyi uyutmadı. Sabah 6'dan beri evin içinde geziyorum.
Bir de yine gereksiz bir sorum olacak.

Hiç kusacakken hapşırdığınız oluyor mu yaa?
Ben sabahları genelde aç karnına sıvı tüketince tam bir öğürme geliyor. O esnada hapşırıyorum, geri gidiyor. Hep böyle. Niye kusma hissi gelince hapşırıyorum anlamadım.

günaydınnnn canlarımmm iyotsuztuzdan haber alan varmı ? iyotsuztuz iyimisin kuzu bişeymi oldu Allah korusun üzgünüm diye not atmışsın birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…