Şu aldatma mevzusunu ben de gördüm geçenlerde. Işin garibi rüyada eşime beni aldattığı için değil kız güya ondan 10 yaş falan küçük olduğu için kızıyordum. Bdv okumaktan beyin yandı tabiî. Uyandım, eşimi yumruklayasım geldi. Sonra baktım aynı odadayız. Uyuyoruz. Beni bir gülme aldı. Eşim sesime sıçrayarak uyandı. Rüyamda seni görüyordum, gülüyordun. Uyandım mı ben? Uyanık mıyım? diye şaşkın şaşkın bana bakıyor garibim. Bir şey demedim tabiî. Doğurma olayını da gördüm ama pek icacici değildi. :/ Sonrakiler hep fantastik. Harika iklimlerde geziyorum sürekli.
Ben hamile kaldığımı bilmeden 1 hafta önce Tunceli'deydik. Eşim oralıdır. Orada çok fazla türbe benzeri yer vardır. Onlar ziyaret der ve halkı bunların efsanelerine ve kutsallarına çok saygı duyar. Ben inanmam açıkçası böyle şeylere. Biz de pikniğe gitmiştik. Gittiğimiz yere de Munzur Baba diyorlar. Güneşin altına uzandım, öyle içim geçmiş. Orada rüyamda hastanedeydim, sedyede doğurmaya gidiyormuşum. Ameliyathanenin kapısında da 3-5 yaşlarında bir kız çocuğu, benimmiş ama inanmıyorum. Tam ameliyata girecekken, eşim uyandırdı. Ondan bayağı bir etkilenmiştim. Aklımda hiç öyle bir şey yoktu çünkü. Işte o zaman başladı bu rüyalar.