2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
yok cnm avuc avuc dokmedim vucuduma surdum ellerimde ki bulasani surdum ama geçti kasinti goguslerin kasinan yerlerini kasirsak catlak oluyor
Uclarina ve etrafindaki koyu renkli kisima surulmemesi gerekir. Dikkat et canim direkt emilip bezlere geciyor. Illa suruceksen zeytinyagi sur. Ev tipi olanindan. Digerlerine cicekyagi vs karistiriyorlar.
Lansinoh bebege zarar vermiyor enerken de kullanilir deniyor ama cok emin degilim lansinoh konusunda.

Hic duymamış tim cnm siyha bolgeyede surulmeyecegini bi kereden birsey olmaz sanirim :) bende eczaneye gidip sorayim belki baska birsey vardır

Bebek kesenin içinde sağdaysa kız soldaysa erkek diyorlar canım benimki de aynı seninki gibi sağda ay inşallah kız dır sen ben ve cordeliac

Ben ona inanmıyorum Kardelen'im ya. Benimki kafayla sola çok yakın genital nub'da kız gibi dediler mesela. Erkek anaları erken erken öğrendi ne güzel. Biz geriye kaldık. Bu açıdan umutluyum sadece. Kız geç belli oluyor diye.

Kızlar bu arada ben yazacağım sürekli unutuyorum. Ben normalde gördüğüm rüyaları unuturum ama hamile kaldığımdan beri inanılmaz fantastik rüyalar görüyorum. Alice'in harikalar diyarı gibi yerlerde geziyorum sürekli.

Sizde de böyle oluyor mu?
Hayır, bunu sağlayan hormon neyse doğumdan sonrada versinler bana. Kafası çok güzel.

Canim ben ilk gebelikte sürekli dizi film tadinda devam ruyalari görüyordum bunda henüz baslamadi . ilk bebegime kiZ dedi Dr o gece rüyamda kaplumbağa dogurdum bahçeye cikardim çimenlerde yürüsun diye :) analik işte. Sona doğru da sürekli eşimin beni aldattigini başka kadınlardan çocukları olduğunu görüyordum nedense yazik sabah uyandiginda ben öfkeyle suratina bakiyo oluyodum. Tamam diyordu başla ne gördü . Tesirinde de kaliyodum yani uzun süre. Çok komikti ya simdi düşününce gülüyorum ama o zaman agladigim bile olmuştu. Hormonlar cildiriyoooo hele lohusalikta

Şu aldatma mevzusunu ben de gördüm geçenlerde. Işin garibi rüyada eşime beni aldattığı için değil kız güya ondan 10 yaş falan küçük olduğu için kızıyordum. Bdv okumaktan beyin yandı tabiî. Uyandım, eşimi yumruklayasım geldi. Sonra baktım aynı odadayız. Uyuyoruz. Beni bir gülme aldı. Eşim sesime sıçrayarak uyandı. Rüyamda seni görüyordum, gülüyordun. Uyandım mı ben? Uyanık mıyım? diye şaşkın şaşkın bana bakıyor garibim. Bir şey demedim tabiî. Doğurma olayını da gördüm ama pek icacici değildi. :/ Sonrakiler hep fantastik. Harika iklimlerde geziyorum sürekli.

Ben hamile kaldığımı bilmeden 1 hafta önce Tunceli'deydik. Eşim oralıdır. Orada çok fazla türbe benzeri yer vardır. Onlar ziyaret der ve halkı bunların efsanelerine ve kutsallarına çok saygı duyar. Ben inanmam açıkçası böyle şeylere. Biz de pikniğe gitmiştik. Gittiğimiz yere de Munzur Baba diyorlar. Güneşin altına uzandım, öyle içim geçmiş. Orada rüyamda hastanedeydim, sedyede doğurmaya gidiyormuşum. Ameliyathanenin kapısında da 3-5 yaşlarında bir kız çocuğu, benimmiş ama inanmıyorum. Tam ameliyata girecekken, eşim uyandırdı. Ondan bayağı bir etkilenmiştim. Aklımda hiç öyle bir şey yoktu çünkü. Işte o zaman başladı bu rüyalar.

Aslinda pek dikkat etmedim ortadan bakti acikcasi nedenki ne alakasi oluyo inan bilmedigimden soruyorum
Bana erkek dedi dr, bakarken dikkat ettim hep sol tarafi inceliyordu.
Ama kizim da kesin olarak soldaydi.
Yani ben o teorinin gercek olduguna pek inanmiyorum.

aynı beni anlatıyorsun bende pek gördüğüm rüyaları hatırlamazdım ama hamileliklerim de hep ya aksiyon film leri çekiyorum yada dizi film Kahraman'ları görüyorum sürekliiiii

Vuuuu sende gayet iyisin

bende ilk hamileliğimde elimşn beni aldattığını görmüştüm hatta sinirle uyandım bana sarılmıştı o sinirle Ada'mın elini Nasıl üzerimden atıp fırlattıysam n'oluyo diye panikle uyanmıştı garibim.bunda da geçenler de o kadın kim diye uyandırdım adamcağızı ::;))

Canim Merhaba ben de ilk bebegim de bol aksiyon dolu korkulu rüyaların ilk 3 ay muptelaasi olmuştum neyseki snra dan geçti çok şükür yoksa daha fazla dayanamazdim

Haklısın canım erkeklerin cinsiyetinin daha çabuk oluştuğunu okudum ben de internette ama öğrenen anneler hafta olarak bizden ilerideler erken öğrenmelerinin sebebi bu da olabilir ben 10+3 üm daha sen de 11 küsürdesin sanırım bizim için erken daha bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…