günaydınnnn canlarımmm iyotsuztuzdan haber alan varmı ? @iyotsuztuz iyimisin kuzu bişeymi oldu Allah korusun üzgünüm diye not atmışsın birde
hııı iyi o zaman kötü bişey yokmuşCanım banlanmış o. Banlanan üyelerin nickinin hemen altında Üzgün yazar zaten. Kk'nın ceza verme biçimi diyelim. 1-2 güne aramızda olur herhalde.
Bende aynı hastanede Anıl hocaya gidiyorum, bulantılarım çok fazla olduğu için genelde acilinde alıyoruz soluğu, gayet ilgili ve güzel temiz bir hastane şu anda bende çok memnunum, salı günü benimde kontrol ve 2 li testim var inş cinsiyet tahmini yapabilir:)Eki Görüntüle 1851535 Kızlar bugün ilk detaylı muayeneyi oldum Ankara'da olanlar içinde bahsedeyim biraz. Koru hastanesinde Melike Özge Çiçek Özek hanıma gittim. Öyle Güleryüzlü öyle sakin öyle ilgiliydi ki. Ben daha istemeden numara verdi acil bişeyde hemen whatsapdan yaz bana sesi. Kanama için korkulacak hiç biley yok ama kanama kırmızı ve parlak topun olursa hemen beni ara dedi. Cinsiyet tahmini yaptı erkek olduğunu Tahmin ediyorum dedi. Ensesi ince Zara'n ince olan makbuldür dedi. Nabzı çok çok iyi gelişimi harika dedi. İkili tarama için de kan aldı ben bir hafta sonra seni arayacağım bilgi vermek için dedi.
Normalde oruçluyken herşeye kılıf bulan kocam bile çok iyi buldu doktoru çok sevdi. Fiyatı önemli değil burası çok iyi dedi. Bide korunun kadın doğum acili varmış meğersem.
Biiiiir sürü ultrason resmi verdi 10 tane falan :) boyu 5 cm olmuş :)
Yaaaa kıyamam sende mi İzmir den uzakta yaşıyorsunGünaydın kızlar,
ya nereden aklıma geldiyse, sabahtan beri midye aşeriyorum deli gibi ama yasakmış. :/ Sanki yasak olmasa burada bulunacak bi' şey.
Neredeyse İzmir'e gitmek istiyorum diye oturup ağlayacağım.
Yaaaa kıyamam sende mi İzmir den uzakta yaşıyorsunbendeee bendeee ama şöyle düşün midye bu sıcakta hiç güzel olmaz boşver ( ama yalan yok bende çok severim midyeyi)
Günaydın kızları :) Bende rüyamda cinsiyetin tahlil sonucuyla öğrenildiğini ve kağıtta erkek yazdığını gördüm hayırdır inş. Kıza kendimi o kadar kaptırmışım ki bir tuhaf hissettim ama hayırlısı olsun tabii kiyazmayi unuttum az önce ben rüyamda erkek bebek doğurdum baktım anlamına kız cocuğuna delalet edermiş fikri olan varmı
hayırlısı olsun inşallahGünaydın kızları :) Bende rüyamda cinsiyetin tahlil sonucuyla öğrenildiğini ve kağıtta erkek yazdığını gördüm hayırdır inş. Kıza kendimi o kadar kaptırmışım ki bir tuhaf hissettim ama hayırlısı olsun tabii ki
Belli olursa yapr heralde bana 11 de yapıverdi tahmini :) sanırım erkek tahmin edilenler erkenden gösteriyor. Benim randevum temmuz sonunda ya Nasıl beklerim bilmiyorum kalbim pır pır :) bulantılarım üç dört gündür hafifledi folik asitte bende bulantı yapmış. Sende istifra varmı sadece bulantı mı Canım. Bi arkadaş zencefil çayı çok iyi geliyor yazmıştıBende aynı hastanede Anıl hocaya gidiyorum, bulantılarım çok fazla olduğu için genelde acilinde alıyoruz soluğu, gayet ilgili ve güzel temiz bir hastane şu anda bende çok memnunum, salı günü benimde kontrol ve 2 li testim var inş cinsiyet tahmini yapabilir:)
Ben baya bir ağır geçiriyorum canım malesef 6. Haftadan beri, su içsrm direk çıkıyor 8 kg civarı verdim çok çok zor Allah ım yardım etsin,Belli olursa yapr heralde bana 11 de yapıverdi tahmini :) sanırım erkek tahmin edilenler erkenden gösteriyor. Benim randevum temmuz sonunda ya Nasıl beklerim bilmiyorum kalbim pır pır :) bulantılarım üç dört gündür hafifledi folik asitte bende bulantı yapmış. Sende istifra varmı sadece bulantı mı Canım. Bi arkadaş zencefil çayı çok iyi geliyor yazmıştı
Ayyyy bende kendime ağır diyordum Allah yardımcın olsun yaBen baya bir ağır geçiriyorum canım malesef 6. Haftadan beri, su içsrm direk çıkıyor 8 kg civarı verdim çok çok zor Allah ım yardım etsin,
Benim annem aslen ödemişli bu aralar zeytinyağlı taze fasülye bahçe domatesiyle yapılmış salata hayalleri kuruyorum tabi annemin yapması şartıyla inş bulantılarım tez zamanda geçer ve bende ışınlanırım memleketimeHem de Türkiye'nin öbür ucu neredeyse.
Yaa ama midyeyi sıcak sıcak yiyeceksin asıl. Böyle üstüne limon boca edip. Yazın kavurucu sıcağında akşam Karşıyaka sahilde bi' cafede oturup masaya yığınla midye geldiği günleri özledim ben.
Eşimle ilk tanıştığımız zamanlar sen nasıl yiyorsun bu iğrenç şeyi diyordu.
Boyoz, tulum peyniri, haşlanmış yumurta üçlüsü yaa?
Valla ben gözümü kararttım. Uçakla gelecek bir arkadaşıma, dondurur musun ne yaparsın bilmiyorum bana midye getir dedim.Ve tabiî boyoz.
Burada börekçiye dalıp izin verin şurada 2 dakika boyoz yapayım demiş bir manyağım ben. Canım İzmir'im benim.
Benim annem aslen ödemişli bu aralar zeytinyağlı taze fasülye bahçe domatesiyle yapılmış salata hayalleri kuruyorum tabi annemin yapması şartıyla inş bulantılarım tez zamanda geçer ve bende ışınlanırım memleketime
Belli olursa yapr heralde bana 11 de yapıverdi tahmini :) sanırım erkek tahmin edilenler erkenden gösteriyor. Benim randevum temmuz sonunda ya Nasıl beklerim bilmiyorum kalbim pır pır :) bulantılarım üç dört gündür hafifledi folik asitte bende bulantı yapmış. Sende istifra varmı sadece bulantı mı Canım. Bi arkadaş zencefil çayı çok iyi geliyor yazmıştı
Muayene ücreti ne kadar korunun?Belli olursa yapr heralde bana 11 de yapıverdi tahmini :) sanırım erkek tahmin edilenler erkenden gösteriyor. Benim randevum temmuz sonunda ya Nasıl beklerim bilmiyorum kalbim pır pır :) bulantılarım üç dört gündür hafifledi folik asitte bende bulantı yapmış. Sende istifra varmı sadece bulantı mı Canım. Bi arkadaş zencefil çayı çok iyi geliyor yazmıştı
Canım benim normalde sigortam var ücret ödememem lazım ama sigortada sorun çıktığı için sigortanın anlaştığı fiyatı verdim 138 lira ama normalde sgk lıyq 252 lira. Yalnız doğum paketi alan var 6 bin lira civarında 10 muayene ikili üçlü tarama şeker yüklemesi tetkikler nstler doğum içeriyor sanırım.Muayene ücreti ne kadar korunun?
Canım benim normalde sigortam var ücret ödememem lazım ama sigortada sorun çıktığı için sigortanın anlaştığı fiyatı verdim 138 lira ama normalde sgk lıyq 252 lira. Yalnız doğum paketi alan var 6 bin lira civarında 10 muayene ikili üçlü tarama şeker yüklemesi tetkikler nstler doğum içeriyor sanırım.
Türkiyedeki muayene ücretleri cok pahaliymis ya. O 6bini görünce gözlerim aynen böyleoldu. Nasil doktora gidiliyor, nasil dogum ediliyor anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?