2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
günaydınnnn canlarımmm iyotsuztuzdan haber alan varmı ? @iyotsuztuz iyimisin kuzu bişeymi oldu Allah korusun üzgünüm diye not atmışsın birde

Canım banlanmış o. Banlanan üyelerin nickinin hemen altında Üzgün yazar zaten. Kk'nın ceza verme biçimi diyelim. 1-2 güne aramızda olur herhalde.

Bende aynı hastanede Anıl hocaya gidiyorum, bulantılarım çok fazla olduğu için genelde acilinde alıyoruz soluğu, gayet ilgili ve güzel temiz bir hastane şu anda bende çok memnunum, salı günü benimde kontrol ve 2 li testim var inş cinsiyet tahmini yapabilir:)

Günaydın kızlar,

ya nereden aklıma geldiyse, sabahtan beri midye aşeriyorum deli gibi ama yasakmış. :/ Sanki yasak olmasa burada bulunacak bi' şey.

Neredeyse İzmir'e gitmek istiyorum diye oturup ağlayacağım.
Yaaaa kıyamam sende mi İzmir den uzakta yaşıyorsun bendeee bendeee ama şöyle düşün midye bu sıcakta hiç güzel olmaz boşver ( ama yalan yok bende çok severim midyeyi)

Yaaaa kıyamam sende mi İzmir den uzakta yaşıyorsun bendeee bendeee ama şöyle düşün midye bu sıcakta hiç güzel olmaz boşver ( ama yalan yok bende çok severim midyeyi)

Hem de Türkiye'nin öbür ucu neredeyse.
Yaa ama midyeyi sıcak sıcak yiyeceksin asıl. Böyle üstüne limon boca edip. Yazın kavurucu sıcağında akşam Karşıyaka sahilde bi' cafede oturup masaya yığınla midye geldiği günleri özledim ben.

Eşimle ilk tanıştığımız zamanlar sen nasıl yiyorsun bu iğrenç şeyi diyordu.

Boyoz, tulum peyniri, haşlanmış yumurta üçlüsü yaa?

Valla ben gözümü kararttım. Uçakla gelecek bir arkadaşıma, dondurur musun ne yaparsın bilmiyorum bana midye getir dedim. Ve tabiî boyoz.

Burada börekçiye dalıp izin verin şurada 2 dakika boyoz yapayım demiş bir manyağım ben. Canım İzmir'im benim.

yazmayi unuttum az önce ben rüyamda erkek bebek doğurdum baktım anlamına kız cocuğuna delalet edermiş fikri olan varmı
Günaydın kızları :) Bende rüyamda cinsiyetin tahlil sonucuyla öğrenildiğini ve kağıtta erkek yazdığını gördüm hayırdır inş. Kıza kendimi o kadar kaptırmışım ki bir tuhaf hissettim ama hayırlısı olsun tabii ki

hayırlısı olsun inşallah

Belli olursa yapr heralde bana 11 de yapıverdi tahmini :) sanırım erkek tahmin edilenler erkenden gösteriyor. Benim randevum temmuz sonunda ya Nasıl beklerim bilmiyorum kalbim pır pır :) bulantılarım üç dört gündür hafifledi folik asitte bende bulantı yapmış. Sende istifra varmı sadece bulantı mı Canım. Bi arkadaş zencefil çayı çok iyi geliyor yazmıştı

Ben baya bir ağır geçiriyorum canım malesef 6. Haftadan beri, su içsrm direk çıkıyor 8 kg civarı verdim çok çok zor Allah ım yardım etsin,

Benim annem aslen ödemişli bu aralar zeytinyağlı taze fasülye bahçe domatesiyle yapılmış salata hayalleri kuruyorum tabi annemin yapması şartıyla inş bulantılarım tez zamanda geçer ve bende ışınlanırım memleketime

İnşallah canım. Anne yemeği gibisi yok ki zaten. Ben de 30. haftaya kadar falan gidemeyeceğim daha.

Taze zencefilli limonata da çok iyi geliyor. Benim doktorum tarifini vermişti. Benim bulantım pek olduğu söylenemez ama reflü gibi gibiydim. Evde sürekli var artık. Su dışında neredeyse içtiğim tek şey. Dışarıda olduğum zaman da Kahve Diyarı'nda içiyorum. Bayağı başarılı yapıyorlar.

Muayene ücreti ne kadar korunun?

Muayene ücreti ne kadar korunun?
Canım benim normalde sigortam var ücret ödememem lazım ama sigortada sorun çıktığı için sigortanın anlaştığı fiyatı verdim 138 lira ama normalde sgk lıyq 252 lira. Yalnız doğum paketi alan var 6 bin lira civarında 10 muayene ikili üçlü tarama şeker yüklemesi tetkikler nstler doğum içeriyor sanırım.

Türkiyedeki muayene ücretleri cok pahaliymis ya. O 6bini görünce gözlerim aynen böyle oldu. Nasil doktora gidiliyor, nasil dogum ediliyor anlamiyorum.

Türkiyedeki muayene ücretleri cok pahaliymis ya. O 6bini görünce gözlerim aynen böyle oldu. Nasil doktora gidiliyor, nasil dogum ediliyor anlamiyorum.

Burada bize normal bile geliyor diyebilirim artık. Uzman doktor fiyatları böyle. Işin içine doçent, profesör girdiği zaman ikiye bile katlıyor fiyatlar özelde. Vip oda, doğum destekçisi vs. işin içine girdiği zaman 6'nin bile çok üzerine çıkıyor. Benim doğumuma girmesini istediğim doktor 2000 tl istedi normal doğum için mesela. Hastane vs. ayarlaması hastaya ait. Dışarıdan doktor getirsen de çok değişen bir şey olmuyor hastane fiyatına.

Sgk kapsamındaki devlet hastanelerinde durum ne ben bile bilmiyorum henüz ama onlarda da durum içler acısı. Maddi gücü olmayanın çektiğini bir kendi bilir. Insanlar artık düzgün bir şekilde doğum yapabilsin diye doğum için ihtiyaç kredisi çeker hale gelmişler.

Merhaba anneler istanbul maltepe civarindan olanlar var mi ? Hastane hakkinda bilgi alışverişi yapabilmek adina soruyorum.
Artik yavas yavas cinsiyet tahminleride yapiliyor nub görüntüsünden anlayanlarimiz var mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…