Arkadaslar biz çıkıyoruz. Hepiniz Allaha emanet olun. İnşallah arada girip bakarım. Yazmassam duramam zaten. :) Hepinizi çok sevıyorum. Dualarınızda benıde unutmayın. Hepimiz Allaha emanet olalım Görüşmek üzere
kızlaaaaarrrr benim de bi oğlum oluyooooorrr...şimdi çıktım dr dan.testislerini bile gördü.Allah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.çok şanslı bi çocuk olacak.iki ablası var
kızlaaaaarrrr benim de bi oğlum oluyooooorrr...şimdi çıktım dr dan.testislerini bile gördü.Allah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.çok şanslı bi çocuk olacak.iki ablası var
Nasılsınız kızlar. Ya benim göbeğim hızla büyüyor,sizin de öyle mi? İlk hamileliğimde 4-5 aylıkken bu kadardı,hayretler içindeyim. Haftasonu tatile çıkıyoruz,eşim alay ediyor; bira göbeğine benziyormuşHaksız da değil,gören hamile demez göbekli der,utana sıkıla gireceğim denize. Eki Görüntüle 1853235
Aaa şimdi geriye dönük baktım,tam da bu konular konuşulmuş :)
Nasılsınız kızlar. Ya benim göbeğim hızla büyüyor,sizin de öyle mi? İlk hamileliğimde 4-5 aylıkken bu kadardı,hayretler içindeyim. Haftasonu tatile çıkıyoruz,eşim alay ediyor; bira göbeğine benziyormuşHaksız da değil,gören hamile demez göbekli der,utana sıkıla gireceğim denize. Eki Görüntüle 1853235
Aaa şimdi geriye dönük baktım,tam da bu konular konuşulmuş :)
Merhaba ocak anneleri ; Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu da benim miniciğim Şu an sadece bu fotolar var yanımda Cinsiyet tahmini bende alabilirmiyim?
Kızlar sonuçlarını alanların gözü Aydın,sonuç bekleyen ya da muayeneye gıdenlerınde ıyı haberı gelsın inşallah,ist yağmurlu bugün hava serınledi nihayet,bende cuma Dr Gününü beklıyorum
Kızlar beli lastıklı kumaş pantolonlar çok rahat oluyo hem ince yaz için.ben hamılelıkten oncede Butun yazı onlarla gecırıyodum,sadece salaş yada günlük degıl klasık modellerde oluyo
Kızlar benim bebeğimde erkekmiş hislerime çok güvenirdim ve kız olduğundan hiç şüphem yoktu ama tabii ki önemli olan sağlıklı olması Boyun kalınlığı da iyi çıktı bakalım inşallah kalan süreçte sağlıkla devam eder
Kızlar benim bebeğimde erkekmiş hislerime çok güvenirdim ve kız olduğundan hiç şüphem yoktu ama tabii ki önemli olan sağlıklı olması Boyun kalınlığı da iyi çıktı bakalım inşallah kalan süreçte sağlıkla devam eder