2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Dun benim bir arkadasa cos gelmişti oyle , aaayyyh cikarip atacam sutyeni falan yaniyorum beeen diye

benimde bazen üstümü başımı yırtasım geliyor geliyor da çok şükür hiç icraata geçmedim sıcaklar başa bela

canım gözün aydın çok sevindim

Benımde kArnım degıl mıdem çıktı sankı aynı görüntü

canım maşallah bende fenayim bu ara 52.300 ile basladim 53.500 olmusum ama sadece göbekte toplandi kilo

canım gözün aydın Alah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek nasip etsin

Merhaba ocak anneleri ; Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu da benim miniciğim Şu an sadece bu fotolar var yanımda Cinsiyet tahmini bende alabilirmiyim?

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar sonuçlarını alanların gözü Aydın,sonuç bekleyen ya da muayeneye gıdenlerınde ıyı haberı gelsın inşallah,ist yağmurlu bugün hava serınledi nihayet,bende cuma Dr Gününü beklıyorum

Kızlar beli lastıklı kumaş pantolonlar çok rahat oluyo hem ince yaz için.ben hamılelıkten oncede Butun yazı onlarla gecırıyodum,sadece salaş yada günlük degıl klasık modellerde oluyo

Cnm cok sevindim allah hepimizi saglikli birsekilde kucagimiza almayi nasip etsin amin

gözün aydın canımdarısı benim gibi öğrenemeyenlere gerçi sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da:)

Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…