Eminim iyidir de Türk'üm ben ister istemez 3 le çarpıyorum Eczaneye soracağım Can'ım burada 270 liraya vitamin satamıyorlardır muhtemelen ama merak ettim cidden
kizlar ben deli gibi hamur işi yiyiyorum gözleme mantı poğaça açma olsun baska bisey olmasın biliyorum faydasi yok zarari cok ama et balik kofte almıyor icim kokusu ve görüntüsüne tahammülüm yok
Senin bebeğin cinsiyeti neyse benimki de ondan olacak galiba. Ne tatlı, ne ekşi. Normalde hiç yemeyeceğim hamurişine doyamıyorum adeta. Aynı senin gibi. Allah affetsin sabahın altısında bazlamayı ortadan ikiye ayırıp peynirli pizza yapmışlığım var.
Et ve türevlerinde de aynı şekildeyim. Tiksindim. Kokuyor.
Senin bebeğin cinsiyeti neyse benimki de ondan olacak galiba. Ne tatlı, ne ekşi. Normalde hiç yemeyeceğim hamurişine doyamıyorum adeta. Aynı senin gibi. Allah affetsin sabahın altısında bazlamayı ortadan ikiye ayırıp peynirli pizza yapmışlığım var.
Et ve türevlerinde de aynı şekildeyim. Tiksindim. Kokuyor.
Doktor bana soldan yumurtladıgında kız sağdan olunca erkek olma olasılığı daha fazla ddi ihtimal tabi ama demekki gerçeklik payı var doktor söylediğine göre ama plesentası ile ilgili bilmiyorum
Herkese merhabalar.
Bende ocak annesi olacağım sanırım. Tahmini dogum tarihim 3 Şubat ancak 2.bebegim ve sezeryan olacağı için 25 ocakta doğum yapabilirmisim.
8 +2 haftalik hamileyim.
2.5 yaşında bir oğlum var.
kizlar ben deli gibi hamur işi yiyiyorum gözleme mantı poğaça açma olsun baska bisey olmasın biliyorum faydasi yok zarari cok ama et balik kofte almıyor icim kokusu ve görüntüsüne tahammülüm yok
Günaydın hamişler her geçen gün daha da kalabalıklaşıyoruz ocakta doğum patlaması olacak herhalde umarım herkes iyidir bebişlerin keyfi yerindedir bizim kontrol cumartesi 2 li de yapılacak bugün 12 haftayı bitirdik yani ilk trimers bitti göbüşte aldı başını gitti
Günaydın hamişler her geçen gün daha da kalabalıklaşıyoruz ocakta doğum patlaması olacak herhalde umarım herkes iyidir bebişlerin keyfi yerindedir bizim kontrol cumartesi 2 li de yapılacak bugün 12 haftayı bitirdik yani ilk trimers bitti göbüşte aldı başını gitti
Gunaydin. 11+1'le pesinizden geliyoruz :) haftaya ilk bolumu bitiricez biz de. Cok sukur kusma vs yasamadim zaten rahat gecti. 1,5 kiloyla atlaticam insallah ilk trimesteri. Ikili bayramdan sonra cinsiyetini de ogreniriz dedi doktor. Hsyirlisiyla saglikli bir oğlum olsun diye dua ediyorum.
Canlarım herkese gunaydın. İnternete gıremıyorum ama sklım hep sizde. Bız çok şükür geldık tatıldeyız. Bana ıkılı teste gıdenler cınsıyetı bellı olanlar kımler etıketleyerek yazarsanız cok sevınırım. mavili33
canım sen ne yaptın ıkılı yapıldımı sonucun çıktımı. Kızlar hepınız yazın ben yıne akşam bır sekılde gırer bakarım. Hepınız Allaha emanet olun. Cinsiyetı belli olanlar neler yıyıp nelerden tıksındıklerınıde yazarsa sevınırım. :) Hepinizi öpüyorum canlarım
Gunaydin. 11+1'le pesinizden geliyoruz :) haftaya ilk bolumu bitiricez biz de. Cok sukur kusma vs yasamadim zaten rahat gecti. 1,5 kiloyla atlaticam insallah ilk trimesteri. Ikili bayramdan sonra cinsiyetini de ogreniriz dedi doktor. Hsyirlisiyla saglikli bir oğlum olsun diye dua ediyorum.
Sen yine iyiymişsin Deniz. 58'den 56.5'a düştüm. Sonra 61.5'a çıktım. Doktorum 5. aya kadar sana kilo almayı yasaklıyorum dedi. Dün akşam yine tartıldım hiç yazmayacağım. Doktorum beni sokaklarda çıplak ayakla kovalamazsa iyidir.
canım sen kız istiyorsun diye hatırlıyorum eşin mi kız istiyordu yanlış mı hatırlıyorum yoksa...Allah gönlüne göre versin benim de 11 temmuzda randevum ikili test yapılacak inşallah ben de öğrenirim cinsiyetini...
Gunaydin annecikleeerr bugun 12+1 ikili testim var 18.00de cok heyecanliyim hemen aksam olsun bebegimi gormek istiyorum detayli ultrasonada girecegim icin ultrason fotografini da paylasirim
Didisinin didisi bir tanıdık Erzurum'da ayrıntılı usg'ye girmiş özelde. Sgk'yla birlikte 400 tl vermiş. Bir de en ucuzu buydu dedi.
Bu ayrıntılı usg şeysi bu kadar pahalı mı özelde yahu? Daha önce çektiren anneler beni bi' aydınlatsın.
Ben devlette yaptırmayı düşünüyordum bunu ama radyoloji hakkında olumsuz şeyler duymasam da, kadın doğum kısmı hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum sağlıkçı arkadaşlardan. (Aklınıza gelebilecek en kötü senaryolar. )
Bi'de Allah korusun salgın gibi verem var burada bu ara. Ketem'de çalışanları hep dış göreve vermişler bu yüzden. 250'ye yakın teşhis koyulmuş 1 haftada. Daha hastane gibi kalabalık yerlere girmem namumkun de.
Böyle giderse doğuma kadar kontroller, muayeneler, testler falan bize 10bine patlayacak herhalde. Bu nedir ya. Durumu olmayan insanlar Allah'a emanet yaşıyor resmen.