Kızçeler günaydın.
Didisinin didisi bir tanıdık Erzurum'da ayrıntılı usg'ye girmiş özelde. Sgk'yla birlikte 400 tl vermiş. Bir de en ucuzu buydu dedi.
Bu ayrıntılı usg şeysi bu kadar pahalı mı özelde yahu? Daha önce çektiren anneler beni bi' aydınlatsın.
Ben devlette yaptırmayı düşünüyordum bunu ama radyoloji hakkında olumsuz şeyler duymasam da, kadın doğum kısmı hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum sağlıkçı arkadaşlardan. (Aklınıza gelebilecek en kötü senaryolar. )
Bi'de Allah korusun salgın gibi verem var burada bu ara. Ketem'de çalışanları hep dış göreve vermişler bu yüzden. 250'ye yakın teşhis koyulmuş 1 haftada. Daha hastane gibi kalabalık yerlere girmem namumkun de.
Böyle giderse doğuma kadar kontroller, muayeneler, testler falan bize 10bine patlayacak herhalde. Bu nedir ya. Durumu olmayan insanlar Allah'a emanet yaşıyor resmen.
Kovalicak bence :))))Sen yine iyiymişsin Deniz. 58'den 56.5'a düştüm. Sonra 61.5'a çıktım. Doktorum 5. aya kadar sana kilo almayı yasaklıyorum dedi. Dün akşam yine tartıldım hiç yazmayacağım.Doktorum beni sokaklarda çıplak ayakla kovalamazsa iyidir.
Obez olmaya doğru gidiyoruz.
Kocam kiz istiyor canim. Iki oğlu var zatrn bu kiz olsun diyor. Ben oglum olsun diyorum. Senle oğlun oluyor diye evlendim diyince kiziyor bana :)))canım sen kız istiyorsun diye hatırlıyorum eşin mi kız istiyordu yanlış mı hatırlıyorum yoksa...Allah gönlüne göre versin benim de 11 temmuzda randevum ikili test yapılacak inşallah ben de öğrenirim cinsiyetini...
benim doktor 13. haftaya girince geç kaldık dedi 12. haftada yapılırmış geneldeKızlar 2li taramayi yaptırdınız mi 11 ile 14. Hafta arası dimi
kalorisi yüksek besin değeri az olan gıdalar sana kilo aldırır bebişe faydası olmaz tatlım doktorum öyle dedi mutlaka süt ürünleri ve eti yemeye başlamalısın. bende en rahat hamur işini yiyorum ama bunu duydukdan sonra diğerlerine zorluyorum kendimiayyy bilmiyorum ki 15 temmuzu bekliycez cinsiyet icin vallahi üzülüyorum bebis hamurdan baska bisey görmüyo diye ama yapacak bisey de yok
Sen daha yeni benim baslangic kiloma ulasmissin canim. 69.4------70.9 basta bi abarttiydim ben sigarayı biraktim ya istahim cok acildiydi. Simdi kontrollyyumSüpermiş ben sabah tartıldım 69.5 çıktı 65.5 hamile kaldım tam 4 kilo doktor beni vuracakyada doğru diyetisyene bu gidişle 30 kilo alırım
Evet canım ayrıntılı pahalı, benim eşimin yengesi 4 sene önce 180 TL' ye yaptırmış. Yahu bana doktorum hiç bir şey demedi dörtlü testten hariç, sanırım bende Allaha emanetim..
Guzel ciksin insallahGunaydin annecikleeerrbugun 12+1 ikili testim var 18.00de cok heyecanliyim hemen aksam olsun bebegimi gormek istiyorum detayli ultrasonada girecegim icin ultrason fotografini da paylasirim
Ben 12. Haftamı doldurdum 13 E girdim yarın yapılacak benim testim, geç değil diye biliyorumbenim doktor 13. haftaya girince geç kaldık dedi 12. haftada yapılırmış genelde
Niye bu kadar pahali. Sosyal guvenceniz yok mu kuzum? Neresi orasi?Kızçeler günaydın.
Didisinin didisi bir tanıdık Erzurum'da ayrıntılı usg'ye girmiş özelde. Sgk'yla birlikte 400 tl vermiş. Bir de en ucuzu buydu dedi.
Bu ayrıntılı usg şeysi bu kadar pahalı mı özelde yahu? Daha önce çektiren anneler beni bi' aydınlatsın.
Ben devlette yaptırmayı düşünüyordum bunu ama radyoloji hakkında olumsuz şeyler duymasam da, kadın doğum kısmı hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum sağlıkçı arkadaşlardan. (Aklınıza gelebilecek en kötü senaryolar. )
Bi'de Allah korusun salgın gibi verem var burada bu ara. Ketem'de çalışanları hep dış göreve vermişler bu yüzden. 250'ye yakın teşhis koyulmuş 1 haftada. Daha hastane gibi kalabalık yerlere girmem namumkun de.
Böyle giderse doğuma kadar kontroller, muayeneler, testler falan bize 10bine patlayacak herhalde. Bu nedir ya. Durumu olmayan insanlar Allah'a emanet yaşıyor resmen.
hello tatlım bana kız dedi doktorCanlarım herkese gunaydın. İnternete gıremıyorum ama sklım hep sizde. Bız çok şükür geldık tatıldeyız. Bana ıkılı teste gıdenler cınsıyetı bellı olanlar kımler etıketleyerek yazarsanız cok sevınırım. @mavili33 canım sen ne yaptın ıkılı yapıldımı sonucun çıktımı. Kızlar hepınız yazın ben yıne akşam bır sekılde gırer bakarım. Hepınız Allaha emanet olun. Cinsiyetı belli olanlar neler yıyıp nelerden tıksındıklerınıde yazarsa sevınırım. :) Hepinizi öpüyorum canlarım
Kızlar ben napayım kilolu şekilde hamile kaldım kilo almaya da devam ediyorum, 74le hamile kaldım 77 olmuşum :-( düşük riskim vardı yürüyüş bile yapamadım yarın doktorla konuşacam bakalım ne diyecek. Olmadı evde egzersiz ve yürüyüş yapayım diyorum, yoksa halim harap.Sen daha yeni benim baslangic kiloma ulasmissin canim. 69.4------70.9 basta bi abarttiydim ben sigarayı biraktim ya istahim cok acildiydi. Simdi kontrollyyum
Kocam kiz istiyor canim. Iki oğlu var zatrn bu kiz olsun diyor. Ben oglum olsun diyorum. Senle oğlun oluyor diye evlendim diyince kiziyor bana :)))
Kocam kiz istiyor canim. Iki oğlu var zatrn bu kiz olsun diyor. Ben oglum olsun diyorum. Senle oğlun oluyor diye evlendim diyince kiziyor bana :)))
canım ben de bayram dönüşü 12+4 falan olucam benim dr olur dedi banabenim doktor 13. haftaya girince geç kaldık dedi 12. haftada yapılırmış genelde
tatlım bilmiyorum ben o gün 13+3 idim en iyi sonuç 12. hafta alınıyormuş yapmadı doktor bu yüzden belkide onun prosedürü öyle.Ben 12. Haftamı doldurdum 13 E girdim yarın yapılacak benim testim, geç değil diye biliyorum
12. nin içinde olduğun sürece sorun yok zaten canım diyorum ya belkide benim doktorumun prosedürü öyle 12. den sonra yapmıyorcanım ben de bayram dönüşü 12+4 falan olucam benim dr olur dedi bana
Niye bu kadar pahali. Sosyal guvenceniz yok mu kuzum? Neresi orasi?
11-14 arası yapılıyor diye biliyorum ama dediğin gibi de olabilir canım12. nin içinde olduğun sürece sorun yok zaten canım diyorum ya belkide benim doktorumun prosedürü öyle 12. den sonr yapmıyor
tatlım bilmiyorum ben o gün 13+3 idim en iyi sonuç 12. hafta alınıyormuş yapmadı doktor bu yüzden belkide onun prosedürü öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?