2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Evet canım ayrıntılı pahalı, benim eşimin yengesi 4 sene önce 180 TL' ye yaptırmış. Yahu bana doktorum hiç bir şey demedi dörtlü testten hariç, sanırım bende Allaha emanetim..

Kovalicak bence :))))

Kocam kiz istiyor canim. Iki oğlu var zatrn bu kiz olsun diyor. Ben oglum olsun diyorum. Senle oğlun oluyor diye evlendim diyince kiziyor bana :)))

ayyy bilmiyorum ki 15 temmuzu bekliycez cinsiyet icin vallahi üzülüyorum bebis hamurdan baska bisey görmüyo diye ama yapacak bisey de yok
kalorisi yüksek besin değeri az olan gıdalar sana kilo aldırır bebişe faydası olmaz tatlım doktorum öyle dedi mutlaka süt ürünleri ve eti yemeye başlamalısın. bende en rahat hamur işini yiyorum ama bunu duydukdan sonra diğerlerine zorluyorum kendimi

Süpermiş ben sabah tartıldım 69.5 çıktı 65.5 hamile kaldım tam 4 kilo doktor beni vuracak yada doğru diyetisyene bu gidişle 30 kilo alırım
Sen daha yeni benim baslangic kiloma ulasmissin canim. 69.4------70.9 basta bi abarttiydim ben sigarayı biraktim ya istahim cok acildiydi. Simdi kontrollyyum

Evet canım ayrıntılı pahalı, benim eşimin yengesi 4 sene önce 180 TL' ye yaptırmış. Yahu bana doktorum hiç bir şey demedi dörtlü testten hariç, sanırım bende Allaha emanetim..

Canım zaten ayrintiliya var daha. Doktorlar genelde zamanında söyler böyle şeyleri.
800'lerden falan bahsetti kadın ya. Tamam sağlık söz konusu ama insan onu bebeğin ihtiyaçlarına şey ederdim diye düşünüyor.

Ciddi ciddi artık ele kalem alıp hesap yapma zamanı geldi gibi.

Ben 7binlik doğum paketlerine falan pahalı gözüyle bakıyordum. Doğum yapmadan o para gidecek resmen. Çok makulmuş onlar, keşke burada da olsa.

Niye bu kadar pahali. Sosyal guvenceniz yok mu kuzum? Neresi orasi?

hello tatlım bana kız dedi doktor ama açık kapıda bıraktı bakalım birdahaki randevu 14 temmuz. tatlı çok yiyemedim biliyosun genelde tuzluya ve ete düştüm:)
geçen hafta doktorun cenazeainden dolayı ertelenmişti randevum yeni bir doktora gittik bizde oda 13. haftaya girince ikili için artık geç dedi. 19. hafta ayrıntılı yapılacak. ama için rahat olsun ense kalınlığı olması gerektiği gibi görünüyor dedi. Allahım bilir tabiiki ben güveniyorum yeni doktorumuda çok sevdim bu atakulenin karşısında olan

Son düzenleme:
Sen daha yeni benim baslangic kiloma ulasmissin canim. 69.4------70.9 basta bi abarttiydim ben sigarayı biraktim ya istahim cok acildiydi. Simdi kontrollyyum
Kızlar ben napayım kilolu şekilde hamile kaldım kilo almaya da devam ediyorum, 74le hamile kaldım 77 olmuşum :-( düşük riskim vardı yürüyüş bile yapamadım yarın doktorla konuşacam bakalım ne diyecek. Olmadı evde egzersiz ve yürüyüş yapayım diyorum, yoksa halim harap.

Kocam kiz istiyor canim. Iki oğlu var zatrn bu kiz olsun diyor. Ben oglum olsun diyorum. Senle oğlun oluyor diye evlendim diyince kiziyor bana :)))

Hemen moralini bozayım. Kesin bu da erkek olur. Beyinin aktardığı genler erkeğe endeksli. Bir de çevresel faktör de önemli eşinin tarafında. Sülalede erkek çoksa erkek olma ihtimali daha yüksek. Bizim bey tarafı da, 2 kız bir erkek ve 2 erkek bir kız şeklinde hep eşit dağılım.

Niye bu kadar pahali. Sosyal guvenceniz yok mu kuzum? Neresi orasi?

Bizim var. Bu da sosyal güvence ile özel ayrıntılı usg fiyatı Erzurum'da bir profesörün. Başka bir tıp merkezinde daha da ucukmus. Ben Karstayim. Buradaki doktorumun kendi kliniği. Sgk anlaşması yok.

tatlım bilmiyorum ben o gün 13+3 idim en iyi sonuç 12. hafta alınıyormuş yapmadı doktor bu yüzden belkide onun prosedürü öyle.

Haaa ben de sana tam bunu soracaktım geçen kaçırdık dediğin zaman. Benim doktorum da 12. hafta diye ısrar edip duruyor. Tüm doktorlar erkenden tatile gittiği için, bizim de bayramdan sonraya kaldı.

Arefe gününde kendi doktorum burada olacak diye araya zaman girmesin çok bir bebişi göreyim dedim, gelme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…