2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benimde yarın dolacak ilk trimester 66.7 ile başlayıp 63.2 ile bitecek sanırım -3.5 kilo.
cordeliac canım seçenek az ise fiyatlar çok uçuk olabilir maalesef. O tarihlerde Ailelerinizin yaşadığı Büyükşehir'de falan olursanız orda da baktıra bilirsin. Burda çok meşhur doktorlar var ayrıntılı ultrason için birisi Prof. De. Aydan Biri koru hastanesinin yönetim kadrosundaymış aynı Zaman'da normal fiyatı 400 liraymış koru hastanesinde olanlara 300 E yapıyormuş. Belki arasam 180-200 E bulurum. Kaçıncı hafta oluyordu bu ultrason

ayy keşke görmene izin verseydi bari şimdi birdahaki randevun ne zaman canım? 12. haftaya geçirmiş olacaksın sende o zaman benim gibi ayrtınlı ve 3 lüyemi bırakacaksın yada başka doktorda mı yapdırcaksın ikiliyi? gerçi dediğin gibi hepside tatile çıkar bu cumadan

iyotsuztuz günaydınn tatlım nasılsın yazmıyosun sankı ne zamandır yada ben kaçırıyorum merak ettim siz neler yapdınız? göstermemişti en son kendini randevun ne zamandı?

Sunrise82 ben doktora gittiğimde 11 yeni olmuştum saha ama benim iki gün önden gidiyor 11+2 çıktığı için yaptırdı ikiliyi aslında ben yaptırmayacaktım. Her şekilde miniğim benimle olacak zaten. Eşim ısrar etti doktor da çok düşük bi risk grubunda olduğumu falan söyledi. Neyse sonuç olarak verdim kanı yarın 1 hafta olacak daha aramadı doktor. Numarası var yarın ben yazarım whatsapdan artık en körü. En iyi sonuç 11 limhaftada oluyormus öyle dedi. Tarih kaçtıysa yaptırmayın aman çok da lazım değil bence

Kızlaaar özelde çalışdığım için bayram izni için diken üstündeydim vereceklermi vermeyeceklermi diye. eşim memur o rahat bu konu bizde çok sıkıntı. sivaslılar kayseride yaşıyorlar ve tabiiki bekliyorlar bizi büyükler. benimkiler zaten yurtdışında.. çok şükür 4 gün izni kaptım kayseride geçirecek olsamda otel den ve işden uzaklaşmak çok iyi gelecek bana. birdahaki bayramada Allah kerim belki bırakırım o zamana eğer zorlanmaya başlarsam. ağustos sonunuda iple çekiyorum. asıl ege tatilimiz o zaman

Yanıltmış olmayayım, 17-20 civarı diye biliyorum ben. E az kaldı. Erzurum'daki profesörü de çok methettiler bu konuda. Burada da okudum, geçen sene 350 civarı alıyormuş. Erzurum buyuksehir 2 tane özel hastanesi var. Artvin, Ardahan, Kars vs. civar iller hep Erzurum'a gidiyor. Orada da durum buranın biraz iyisi.
Dar bir çemberin içine sıkışmış gibi hissediyorum bu konuda. 30. haftada gideceğim İzmir'e doğum orada olacak yüksek ihtimal. Hem doğum öncesi kurslara falan giderim diyorum bu sürede.

Annem de gelemiyor şu an buraya çalıştığı için, o gelse Tiflis'te tam teşekküllü bir özel hastane var, 4-5 saat falan sürüyor maksimum buradan da yerel halkta Gürcü'ceden başka dil yok. O da anamda var, ben fazla anlamıyorum. Fiyatlar daha makul seviyede üstelik. Anama gideyim sana da oradan görüntülü arama yapayım öyle şey edelim demeyi bile düşündüm. Kafayı kırdı bu çocuk diyecek diye çekiniyorum. Sahiden kırdım galiba.

tatlım bende o yüzden çok üstünde durmadım Allah korusun olumsuz bişey dese bebişi aldırabilecekmiydim hayır tabiiki o benim doğan güneşim sunrise ım hayırlısı olsun sağlıcakla gelecekler inşallah Allaha emanetler

Bende onlara pahalı gözüyle bakıyorum.
Doktorum florence' de, acıbadem de doğum yapmak isteyip, doğuma da özel doktor yani kendisini çağırdıklarını söylemişti.
15-20 bin buluyormuş toplam da.

Artı şu doğum paketi 7 bin demişsin ya hiç anlamadım bu paket olayını?
Neyi 7 bin..?

Kizlar gunaydinlar:) bugün 5 te randevum var.nolur bana da dua edin.çok huzursuzum zira geçen seneki bebegimi bu hafta kaybettim.inşâAllah hersey yolundadir.

İnşallah her şey yolundadır, bebeğin sağlıklıdır Allahın izniyle..
Dualarım seninle.

Son düzenleme:

Selam güzel annecik :)

Ben istanbulda özel balat musavi hastanesine gidiyorum. Muayene 100 tl özel sigortası olmayana, testler tabiiki pahalı ama ayrıntılı ultrason 350 tl ve doğumda 3250 tl. Benim şirketten sigortam var ve ben ayakta muayenenin %30unu ödüyorum yani muayenem 30 tlye denk geliyor. dogum teminatımda 2500 tl ve onu %100 kaşılıyor. yani ben doğumda 750 tl odeyip hastaneden çıkıcam :) tavsiyem eger yakınsanız halicte denize sıfır bir hastane çok temiz zaten özel hastane dedikleri bu olsa gerek. hiç gerek yok yani büyük hastanelerde 15 20 bin dogum parası ödenmesine.

Bende onlara pahalı gözüyle bakıyorum.
Doktorum florence' de, acıbadem de doğum yapmak isteyip, doğuma da özel doktor yani kendisini çağırdıklarını söylemişti.
15-20 bin buluyormuş toplam da.

Özel doktor çağırınca öyle. Hastane kendi doğum ucretinde indirime gitmiyor. Doktor dışında hastanenin tüm personeli ve imkanları kullanıldığı için.

Ben de İzmir'de bunu düşündüm daha makuldu fiyatı ama özel doktor çağırınca, hastaneyi ve personeli tanımadığı için uyum sıkıntısı çıkabiliyormuş. Koordine bi doğum ekibi daha mantıklı bu konuda.

Şimdi doğum paketlerinin içinde tüm tetkik ve tahliller, usg kontrolleri, muayenelerin hepsi ve doğum var. O yüzden o meblağ şu an normal geldi bana. Çünkü ben sgk ile acile gitsem dahi ertesi gün yine kendi doktoruma gidiyorum. Daha şimdiden dört muayene ve erken gebelik tahlillerine epey bir ödedik. E bunun daha taramaları, şeker yüklemesi, ileri düzey doppleri, son haftalarda her hafta nst muayenesi var. Ayvayı yedik.

Ben bir usg ye girip çıktım şimdiye kadar hiç bir şey istemediler.
Sadece ilk hamileliğimi öğrendiğimde kan, idrar verdim o kadar.
Erken gebelik tahlili falan duymadım hiç?

İşte sorun orada yakın değilim. Ülkenin öbür ucundayım neredeyse. Yakın olsam canına okurum hastane olayının.

Ayrıntılı usg fiyatları üç aşağı, beş yukarı her yerde aynı demek. Buna sevindim.

Kanaman ağrın kasılman kramp gibi şeyler var mı cnm

Canım ya gel benim evimde kal muayene olacagın günlerin yakın oldugunda :) :) :)

ama aynı fiyatlar. özel polikilinikte bile ayrıntılı usg 345 tl :)

Ben bir usg ye girip çıktım şimdiye kadar hiç bir şey istemediler.
Sadece ilk hamileliğimi öğrendiğimde kan, idrar verdim o kadar.
Erken gebelik tahlili falan duymadım hiç?

Canım ilk trimesterda yapılan eliza (hepatit, aids vs.), toksoplazma, brucella, troid, tam kan sayımı, seroloji (allerji testi mi nedir) şu kanda glukoza bakılan ve daha adını sayamadığım bir dünya test ve tam idrar tetkiki var ya, onlar işte. Benden de 8 tüp kan ve çiş aldılar bunlar için. Daha da seroloji sonucu çıkmadı bunun.

Benden mi fazla aldılar yoksa. Bilmiyorum. :/

Benden 2 tüp almışlardı galiba, ya bakınca bir süre test var da işte, hayırlısı artık.
Bu arada sen nerede yaşıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…