Şu son terör olaylardan sonra nerede ne olacak diye aklım çıkıyor. 30. haftada gideceğim zaten. Benim doğum yapmayı düşündüğüm yer de eski bir Musevi hastanesi. İzmir Özel Karataş.
Doğuma yakın da olursa, hiçbir yere gitmem oturur evde doğururum.
Yerleşik olarak 7 aydır Kars'tayım. Gezenti bi' aile olduğumuz için üçte ikisini farklı yerlerde geçirmişimdir herhalde bu sürenin. Doğma büyüme İzmir'liyim ama en büyük sancım bundan.
Kizlar gunaydinlar:) bugün 5 te randevum var.nolur bana da dua edin.çok huzursuzum zira geçen seneki bebegimi bu hafta kaybettim.inşâAllah hersey yolundadir.
Herkese günaydın. 2li taramayı bende dün yaptırdım. Cinsiyeti öğrenemedim maalesef. Bi dahaki sefere dedi. İşi garantiye alayım dedi. Kıpır kıpır bir bebişin var dedi.
Benim gibi hamile olduğunu unutan varmı arada acaba. Dün eşimle dışardaydık. Yarım metreden yüksek bi yerden atladım. Atlayınca aklıma geldi hamile olduğum. Ayyyy ben hamileyim ya dedim. Eşimden fırçayı yedim tabi insan hamile olduğunu nasıl unutur diyor.
Ben 57 ile başladım dün sabah tartıldım 57. 5 inşallah böyle devam eder
Günaydın kızceler mutlu güzel günler diliyorum.dün gece son azı disimi üst diske birbirine degdiremiyordum sadece şu icebiliyordum mecbur bi minoset aldım .inşallah bişi olmaz. Geçen sene 3 gün ağladım bu ağrıdan , sonunda iyileşti bişi yok gibi devam ettim hayatima. Dr 20 lik dış azı dişin köküne baskı yapmış demişti .yapacak bişi yok demişti. 8 ay öncede çene kemiğigimin kıkırdaki kulak dibinden çıkmıştı 1 ay sürünmustum ağlamaktan.20lik dış sikistirmasindan olmus .inşallah Bebeğimi doğuran a kadar bi sıkıntı yasamam çene ve disle .
Devlet Hastanesinde mi söylediler cinayeti özelde mi 12 hafta bitmek üzere herşeyi net belli oluyr ikizlerimin ama söylemiyorlar 14. Haftada fln diolar ya
Günaydın kızceler mutlu güzel günler diliyorum.dün gece son azı disimi üst diske birbirine degdiremiyordum sadece şu icebiliyordum mecbur bi minoset aldım .inşallah bişi olmaz. Geçen sene 3 gün ağladım bu ağrıdan , sonunda iyileşti bişi yok gibi devam ettim hayatima. Dr 20 lik dış azı dişin köküne baskı yapmış demişti .yapacak bişi yok demişti. 8 ay öncede çene kemiğigimin kıkırdaki kulak dibinden çıkmıştı 1 ay sürünmustum ağlamaktan.20lik dış sikistirmasindan olmus .inşallah Bebeğimi doğuran a kadar bi sıkıntı yasamam çene ve disle .
Çok geçmiş olsun, benim de hamilelikte en çok baş ağrısı oldu. Sabah başlayıp akşama dek süren, gittikçe şiddeti artan bir ağrı. Ağrıdan bir müddet sonra da mide bulantısı eşlik ediyor. 2 gündür de dişim ağrıyor birbirine değdiremiyorum ama benim çürük var, şişiyor falan sanırım kanal tedavisi görmesi lazım her zaman ki gibi..
Gunaydin arkadaslar,
Ben ikili test yaptirmak istemedim.dundu kontrolum. Dr bu testlerin sonucunda alinacak tek onlem gebeligi sonlandirmak, herhangi bir tedavi soz konusu degil dedi.
Allah korusun , oyle bir şey dusunemem zaten.
Her muayenede 3D renkli ultrasonla bakiyor . Ense kalinligi, burun olcusu falan gayet normal cikti benim oglanin. Ayy oglan demek de bir garip
Erkek cocugunu biraz yadirgasam da bakimi kizdan daha kolay olur sanki.
Kizin alt temizligi bir dert, banyosu ayri bir dert.
Kizimin saclari hep cok gurdu, yetiskinlerle yarisir masallah. Yikamasi , taramasi kurutmasi.
Bir de tokasi, kulotlu corabi derken bir suru detayı var.
Oglanin sacini kestir uc numara, yika yika cik
Ayyy tesellilere koş
Kızlar ben napayım kilolu şekilde hamile kaldım kilo almaya da devam ediyorum, 74le hamile kaldım 77 olmuşum :-( düşük riskim vardı yürüyüş bile yapamadım yarın doktorla konuşacam bakalım ne diyecek. Olmadı evde egzersiz ve yürüyüş yapayım diyorum, yoksa halim harap.
Kızlarr doktorum bana daha toxoplazma vs bi dünya test oluyor ya onlardan istemedi ya benden :s birde ikili testi 13 haftada yapılamıyor mu yani Bayram'da 12 olacağım ins sonraki hafta ancak yaptırabilirim yani ne yapcam şaşırdım birde cumartesi 11 haftalık oluyor bebişim başka bir doktoru daha deneyeceğim cinsiyetini sorsam 11 haftada öğrenebilen var mı :)
Canlarım herkese gunaydın. İnternete gıremıyorum ama sklım hep sizde. Bız çok şükür geldık tatıldeyız. Bana ıkılı teste gıdenler cınsıyetı bellı olanlar kımler etıketleyerek yazarsanız cok sevınırım. mavili33
canım sen ne yaptın ıkılı yapıldımı sonucun çıktımı. Kızlar hepınız yazın ben yıne akşam bır sekılde gırer bakarım. Hepınız Allaha emanet olun. Cinsiyetı belli olanlar neler yıyıp nelerden tıksındıklerınıde yazarsa sevınırım. :) Hepinizi öpüyorum canlarım
Günaydın hamişler her geçen gün daha da kalabalıklaşıyoruz ocakta doğum patlaması olacak herhalde umarım herkes iyidir bebişlerin keyfi yerindedir bizim kontrol cumartesi 2 li de yapılacak bugün 12 haftayı bitirdik yani ilk trimers bitti göbüşte aldı başını gitti
Kizlar gunaydinlar:) bugün 5 te randevum var.nolur bana da dua edin.çok huzursuzum zira geçen seneki bebegimi bu hafta kaybettim.inşâAllah hersey yolundadir.
Erkek cocugunu biraz yadirgasam da bakimi kizdan daha kolay olur sanki.
Kizin alt temizligi bir dert, banyosu ayri bir dert.
Kizimin saclari hep cok gurdu, yetiskinlerle yarisir masallah. Yikamasi , taramasi kurutmasi.
Bir de tokasi, kulotlu corabi derken bir suru detayı var.
Oglanin sacini kestir uc numara, yika yika cik
Ayyy tesellilere koş
Ahhhha ya ne guldum bu yonden bakmak aklima gelmemisti hicccc bende kizciyim ilki de kiz zaten birlikte buyurler diyodum taaakii dr erkege benzetene kdr bi sok oldum kiz kiz diye kendimi alistrmistim kesin bisy soylesin bnde kendimi.senin gibi teselli edicem
Kızlarr doktorum bana daha toxoplazma vs bi dünya test oluyor ya onlardan istemedi ya benden :s birde ikili testi 13 haftada yapılamıyor mu yani Bayram'da 12 olacağım ins sonraki hafta ancak yaptırabilirim yani ne yapcam şaşırdım birde cumartesi 11 haftalık oluyor bebişim başka bir doktoru daha deneyeceğim cinsiyetini sorsam 11 haftada öğrenebilen var mı :)
Kesin degil ama bi tahmini war dr umun cumartesi.ikiliyi yaparken kesin soyluycem de dedi bakalm.cnm.hayirlisi seninle ayniyiz galiba ins sende ogrenirsin