Canım ya gel benim evimde kal muayene olacagın günlerin yakın oldugunda :) :) :)
ama aynı fiyatlar. özel polikilinikte bile ayrıntılı usg 345 tl :)
Benden 2 tüp almışlardı galiba, ya bakınca bir süre test var da işte, hayırlısı artık.
Bu arada sen nerede yaşıyorsun canım?
Aklına kötü şeyler getirme. Güzel haberlerle gel inşallah.Kizlar gunaydinlar:) bugün 5 te randevum var.nolur bana da dua edin.çok huzursuzum zira geçen seneki bebegimi bu hafta kaybettim.inşâAllah hersey yolundadir.
Günaydın kızceler mutlu güzel günler diliyorum.dün gece son azı disimi üst diske birbirine degdiremiyordum sadece şu icebiliyordum mecbur bi minoset aldım .inşallah bişi olmaz. Geçen sene 3 gün ağladım bu ağrıdan , sonunda iyileşti bişi yok gibi devam ettim hayatima. Dr 20 lik dış azı dişin köküne baskı yapmış demişti .yapacak bişi yok demişti. 8 ay öncede çene kemiğigimin kıkırdaki kulak dibinden çıkmıştı 1 ay sürünmustum ağlamaktan.20lik dış sikistirmasindan olmus .inşallah Bebeğimi doğuran a kadar bi sıkıntı yasamam çene ve disle .
Dusuk riskin gectiyse sabah ve aksamlari birer saat kendini cok yormadan yurursen kontrol altina alabilirsin benceKızlar ben napayım kilolu şekilde hamile kaldım kilo almaya da devam ediyorum, 74le hamile kaldım 77 olmuşum :-( düşük riskim vardı yürüyüş bile yapamadım yarın doktorla konuşacam bakalım ne diyecek. Olmadı evde egzersiz ve yürüyüş yapayım diyorum, yoksa halim harap.
tatlım ben gittim 2li testi yaptırdım arife gunune kadar çıkacak inşallah cinsiyet soylemedi 15 temmuzda soyleyecek sen tatilinin tadını çıkar bizler iyiyizCanlarım herkese gunaydın. İnternete gıremıyorum ama sklım hep sizde. Bız çok şükür geldık tatıldeyız. Bana ıkılı teste gıdenler cınsıyetı bellı olanlar kımler etıketleyerek yazarsanız cok sevınırım.mavili33 canım sen ne yaptın ıkılı yapıldımı sonucun çıktımı. Kızlar hepınız yazın ben yıne akşam bır sekılde gırer bakarım. Hepınız Allaha emanet olun. Cinsiyetı belli olanlar neler yıyıp nelerden tıksındıklerınıde yazarsa sevınırım. :) Hepinizi öpüyorum canlarım
gunaydin bugün bixde 3 aylık olduk coook şükür birde 2li testimiz temiz çıkarsa oooh diyecegimGünaydın hamişler her geçen gün daha da kalabalıklaşıyoruz ocakta doğum patlaması olacak herhaldeumarım herkes iyidir bebişlerin keyfi yerindedir bizim kontrol cumartesi 2 li de yapılacak bugün 12 haftayı bitirdik yani ilk trimers bitti göbüşte aldı başını gitti
GünaydınGünaydın hamisler
iyi düşünelim iyi olsun dualarımiz seninleKizlar gunaydinlar:) bugün 5 te randevum var.nolur bana da dua edin.çok huzursuzum zira geçen seneki bebegimi bu hafta kaybettim.inşâAllah hersey yolundadir.
Ahhhha ya ne guldum bu yonden bakmak aklima gelmemisti hiccccErkek cocugunu biraz yadirgasam da bakimi kizdan daha kolay olur sanki.
Kizin alt temizligi bir dert, banyosu ayri bir dert.
Kizimin saclari hep cok gurdu, yetiskinlerle yarisir masallah. Yikamasi , taramasi kurutmasi.
Bir de tokasi, kulotlu corabi derken bir suru detayı var.
Oglanin sacini kestir uc numara, yika yika cik
Ayyy tesellilere koş
Kesin degil ama bi tahmini war dr umun cumartesi.ikiliyi yaparken kesin soyluycem de dedi bakalm.cnm.hayirlisiKızlarr doktorum bana daha toxoplazma vs bi dünya test oluyor ya onlardan istemedi ya benden :s birde ikili testi 13 haftada yapılamıyor mu yani Bayram'da 12 olacağım ins sonraki hafta ancak yaptırabilirim yani ne yapcam şaşırdım birde cumartesi 11 haftalık oluyor bebişim başka bir doktoru daha deneyeceğim cinsiyetini sorsam 11 haftada öğrenebilen var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?