2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende dün kontroldeydim ve ikili test için 11-14 hafta arasında yapılacağını söyledi Dr.
Şimdi eski kayitlarima baktım ilk bebegimde de 13+4 te ikili test yapılmış. Ve o gün cinsiyet ögrenmisiz .

Alismak lazim, ben de isin burasindan tuttum
Mantikli ama yaa

biraz önce konuştum dr la bayram dönüşü 12+4 olacağım geç olur mu 2 li test için dedim olmaz dedi

Günaydın canım

Office yaa ne yapcaz kanal tedavisi yapılmıyor, dolgu yapılıyor ama.bişi yiyyemedim inan diş dis e degdimi kökü sizliyordu .şimdi maşallah geçmiş inşallah gece gelmez o ağrı

Ben 11+2 de öğrendim ama kesin değil tahmindi sadece :)

iyotsuztuz günaydınn tatlım nasılsın yazmıyosun sankı ne zamandır yada ben kaçırıyorum merak ettim siz neler yapdınız? göstermemişti en son kendini randevun ne zamandı?

Canım selam.
Eşimin müşterileri burada. Ona yardım ediyorum. Cıvkım çıktı ondan yoktum kaç gündür.
İkili test çıktı salı günü hala doktora gidemedim. Yarın belki gidebilirim.
Zor işler.

Selamlar biz de geçen cuma 11+2 de ikili testimizi yaptırdık ama hala arayan soran yok. minnakim kıpır kıpır taklalar atıyordu maşallah ama cinsiyet konuşmak için çok erken dedi Dr ve ben meraktan catliycam. Gerçi bana sanki dönerken bacak arası boş gibi geldi ama yinede Allah bilir hayırlısı olsun

Nasılsınız kızlar?

Bu ramazan bana biraz zor geldi.
Tam 5 kilo vermişim tek sevindigim bu oldu.

Ikili testleri yaptırıyormusunuz hepiniz. Ben yaptırmayacağım. Oğlumda da yapmamistik insallah sorun yoktur yine.

Bi iki hafta daha bekleyip cinsiyet öğrenmeye gitmeyi düşünüyorum

kızlar birileri benimle ilgilensin ben cok tüylendim son 15 gundur göğüs cevrem diz üstleri yani baldırlarim kollarım aay ben beyaz tenli ve sarısınım noluyo yaa aranızda varmı benim gibi

Evet canım ayrıntılı pahalı, benim eşimin yengesi 4 sene önce 180 TL' ye yaptırmış. Yahu bana doktorum hiç bir şey demedi dörtlü testten hariç, sanırım bende Allaha emanetim..
evet bende 4 sene önce 180 tl ye yaptırdım.hemde en ucuzuydu.başka hastanelerde bana 300-400 rakam vermişlerdi 4 sene önce

bizim arkadaslar kartal avicennaya gidiyo 180 tl 6 ayda ayrıntılı ve renkli usgyi

kızlar birileri benimle ilgilensin ben cok tüylendim son 15 gundur göğüs cevrem diz üstleri yani baldırlarim kollarım aay ben beyaz tenli ve sarısınım noluyo yaa aranızda varmı benim gibi
aaayyyy sen tüylendim Şirince şimdi hatırladım.ben bu gece rüyamda karnımı sim siyah gördüm kıldan tenim görünmüyordu ::;) ah bu hormonlar

Goguslerimde cenemde zaten vardı. Diğer yerler standart zaten söylemiyorum o yüzden. Kimisinde çok oluomus kıllanma kimisinde az. benim şimdilk stabil

Kizlar cok afedersiniz besey sorucam ya ben altima isiyo olabilirmiyim az once bi hizla evi topluyordum zaten is yaparken farkinda olmadan çisimi tutuyorum yine oyleydim resmen su gibi akti benden kanamam war zannetim sicak sicak geldi cis gibi degildi ya. elim ayagim boşaldı bi anda ama baktim sivi gelmis gttim tuwalete cok skismisim gecende boyle oldu cok garip degilmi

Erkek bebek tuylendirir diye duymustum hormonlari farkli oldugu icin bilmiyorum ne derece dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…