2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
selam güzel hamişlere maşallah okudukça sayfaları yazılan sıkıntılar ortak görünüyor, gaz sorunu var mı var hem de ne fena saat 5 olsa da tenhalarda rahat rahat gazımı çıkarsam diye saate bakıyorum, kilo almaya gelince 3 ayda 36 bedenden 40 bedene çıktım Allah sonumuzu hayır etsin daha 6 ay var, hamur işi desen hu huu nerdeyse pastane kapılarında yatıp kalkacam, tüylenme denilmiş en son ki o ne demiyecem resmen hamilelikle birlikte cinsiyet değiştirdim sakal yaptım şimdi hangi şekli versemde yakışır kendime diye düşünüyorum

Kizlar bende 69 ile başlamıştım simdi 70 kiloyum ama benim kilolar sonradab gelecek esinle sahuru yiyip yatiyorum ekmekler pideler nasil gelir artik geri dönüşü bilemiorum :)

kızlar sabah tartıldım, hamiş olmadan önce 59-60 arası gidiyordum 58 e düşmüşüm ya benhaftaya birinci trimester bitiyor ne güzel kilo almadan kapattım

Herkes kilo almis ben 2 kg verdim daha şimdiden
canım hiç birşey yemek istemiyor. Kahvaltı yapamıyorum. Öğlen meyve yiyorum. Sadece akşam yemek yiyebiliyorum.

Kegel egzersizi yap

O cizgi bende de var bikac gundur

aha bu da var bende sayarken bunu unutmuşum akıntı normal diyorlar canım

ben bacaklarima topsakal yapicam goguslerime keci sakal☺

bende bende -1 le kapatcam inşallah ilk 3 ayı

daha önce 9-10 kilo ile doğuma gitmiştim, gerçi onda bişey yiyemiyordum şimdi hem iştah açık hemde canım herşeyi çekiyor valla inşallah bunda da az kilo alırım zira eski forma dönmek 1 yılı buluyor

Bende 89 dum 84 e düştüm 5 kilo verdim ama başlarda inanılmaz ağzım boş durmazdı nedense gecen haftadan buyana canım hiç bişi çekmio bulantı vs yok ama ne yemek pişiresim nede yiyesim var sabah aksam mecburi açlıktan karnım ağrıdığı için yiyorum ne yapsam bilemedim birde porsiyonlarda iyice azaldı 1 kepçe çorba 1 kepçe yemek anca yersem mutlu oluyorum sizce zararı olurmu bebişin gelişimine en son kontrolde 22 haziranda bebişim tam 12 haftalık ve olması gereken gibi dedi doktor önceden 6 gün geriden geliyordu o açık kapanmış tam gününü yakalamış dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…