Özel doktor çağırınca öyle. Hastane kendi doğum ucretinde indirime gitmiyor. Doktor dışında hastanenin tüm personeli ve imkanları kullanıldığı için.
Ben de İzmir'de bunu düşündüm daha makuldu fiyatı ama özel doktor çağırınca, hastaneyi ve personeli tanımadığı için uyum sıkıntısı çıkabiliyormuş. Koordine bi doğum ekibi daha mantıklı bu konuda.
Şimdi doğum paketlerinin içinde tüm tetkik ve tahliller, usg kontrolleri, muayenelerin hepsi ve doğum var. O yüzden o meblağ şu an normal geldi bana. Çünkü ben sgk ile acile gitsem dahi ertesi gün yine kendi doktoruma gidiyorum. Daha şimdiden dört muayene ve erken gebelik tahlillerine epey bir ödedik. E bunun daha taramaları, şeker yüklemesi, ileri düzey doppleri, son haftalarda her hafta nst muayenesi var. Ayvayı yedik.[/QUOTE
Can'ım ya bişey sorucam.ben özel sigortanın azizliğine uğradım.benim gittiğim hastanede sadece sezeryan 9.500 tl.bu doğum paketi tam olarak ne oluyor.ve ben istanbul anadolu yakasındayım bana önerebileceğin bi yer var mı doğum paketi olan