2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar birileri benimle ilgilensin ben cok tüylendim son 15 gundur göğüs cevrem diz üstleri yani baldırlarim kollarım aay ben beyaz tenli ve sarısınım noluyo yaa aranızda varmı benim gibi
Bende herhangi bir değişiklik yok. Normalde de çok tüylü değilimdir. Bacak kılları bile dizlerime kadar çıkar. Koltuk altı saysan 10 tane anca. O yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum.
Büyük ihtimalle senin hormonaldir.
Bende tek değişiklik dikine göbeğimi ikiye ayıran bir çizgi çıktı. İyice belirginleşti

Devlet Hastanesinde mi söylediler cinayeti özelde mi 12 hafta bitmek üzere herşeyi net belli oluyr ikizlerimin ama söylemiyorlar 14. Haftada fln diolar ya
Canım devlettemi soylemediler bazen cinsiyet ten dolayı ailelerin tepkisi oluyor ne alakaysa:)belki oyuzdendir devlet genelde 16/20hafta arasında söylüyorlar

Kesin degil ama bi tahmini war dr umun cumartesi.ikiliyi yaparken kesin soyluycem de dedi bakalm.cnm.hayirlisi seninle ayniyiz galiba ins sende ogrenirsin

Aaa evet aynıyız Can'ım olsun tahmini bile ben dört gözle bekliyorum insallah öğreniriz ve iyidirler:)

kızlar birileri benimle ilgilensin ben cok tüylendim son 15 gundur göğüs cevrem diz üstleri yani baldırlarim kollarım aay ben beyaz tenli ve sarısınım noluyo yaa aranızda varmı benim gibi
ben canım Karnım kıllandi aşırı derece kollar bacaklar aldı başını gidiyo

yalnız degilmisim seninde cinsiyet belli diil degilmi canım
Yok canım yaa daha çok küçükler şimdi söylenen de zaten yanılır büyük ihtimal .ama 12 13 haftalarda büyük ihtimal söylerler .hayırlı sağlıklı olsun uzun ömürlü olsun inşallah bizimkisi Mrk iste

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl şu tüylenme konusu geçmiş oğlumda benimde öyleydi. Sizlere bir şey sorucam doktorum 4 lü taramayıda yaptırıcam isticem demişti. Bu tarama kan tahlilimi yoksa ultrasyonlamı yapılıyor biliyormusunuz doktora o anda sormakda aklıma gelmedi merak ettim.

Kizlar kollar tüyler doğumdan sonra duzeliyor. Ben bekarken lazerle kil sorunumu halletmistim. kizima hamile kalmadan önce de pispirildi,tüy falan yoktu. Doğuma yakin killarim cikmaya başladı. Hormonlar demisti dr. Emzirme döneminde devam etti sonra durakladi. Simdi bu gebelikte coştu killar tüyler lazerden eser kalmadi demiycem ama yeniden başlamak gerekecek kadar cikti tekrar bazi bölgelerde.

Ben oğluma hamileyken hiç Tüylenme olmamisti. Hatta aksine azalmisti. Bacaklarimdan dogru durust cikmiyordu bile. Ama şimdi sadece göbeğim üzerinde bikaç tane olmuş.
Cinsiyeti belirleyici bişey olduğunu sanmıyorum. Ama şöyle bişey var ; eğer kız bebeğe hamileysen genelde anneler cirkinlesirmis nedeni kız bebek annede ki östrojen yani kadınlık hormonundan alıyor. tuylenme artarmis.
Erkek bebeğe hamile olan annede guzellesirmis çünkü erkek bebek annede ki testteron yani erkeklik hormonunu alıyormus. Erkek bebeğe hamile olan annelerde tuylenme azalir mis. bebek annedki testeronu aldığı icin annenin ostrojeni artiyormus

ben canım kızımda böyle değildim ama bunda pek bir fenayım

Esra kiz çocuk problemine çok güldüm. Ben de ayni sorunlari yasadim. Saclari taramak her banyodan sonra mesele. Ve doğduğu günden beri bir kez bile İslak mendil kullanmamama rağmen, her zaman bebek pamuklariyla ilik sularla alt temizliği yapmama rağmen bu yila kadar defalarca idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Bezi birakana kadar anami aglatti. Erkek çocuk daha pratik sanki büyütürken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…