Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iki kilo almissin bnce sorun etme[canım sen kaç kilo aldın bu sürede?
canım ben tuzla da oturuyorum emsey hastanesi var kurtkoyde..paket ücretlerini bilmiyorum ama gayet güzel bir dogum paketleri var henüz erken diye sormadım fiyatını ama birazdan arayacagım merak ettim.. pakete dahil olan seyler sunlar Normal dogum;kızlar doğum paketinin içinde neler oluyor ve ist Anadolu yakasında doğum paketi olan hastaneler varsa bildiğiniz bana söyler misiniz
amin insallah sende bir çığlıkta doğurasın bebisinde sende cok sağlıklı olunhala deli gibi gülüyorum Allah iyiliğini versin emi rahat doğumlar yapasın inşallah
en önemlisi doktor ve hastane hijyeni benceBir de arkadaşlar doğum paketleri konuşuluyor ama öncelikle doktor önemli değil mi tabiki fiyatda ve hastane ikinci sırada
haklısın doktor cok önemli ayrıca hastane de önemli yenidogan bakımı cok hassas bir konu.. hastanenin yenidogan ünitesi kötüyse bi cok hastalık bebekler arasında yayılıyor hızla.. o acıdan hastane de cok önemli bence:)Bir de arkadaşlar doğum paketleri konuşuluyor ama öncelikle doktor önemli değil mi tabiki fiyatda ve hastane ikinci sırada
Düz mantık düşünürsek iyi bir doktora gidiyorsan oda seni zaten iyi bir hastanede doğum yaptıracaktıren önemlisi doktor ve hastane hijyeni bence
benim o konuda şüphem yok ben central hospitalde sezeryan olacağım cok iyi bir hastaneymis doğum yapan arkadaslarim var doktorum zaten anadolu yakasinda 1 numara çok şükür...Düz mantık düşünürsek iyi bir doktora gidiyorsan oda seni zaten iyi bir hastanede doğum yaptıracaktır
kızlar benim bebis solda ya solumda gün icerisinde göz seyirmesi gibi seyiriyor dun arkadaşimda gördü ultrasonda da cok hareketliydi sizinde seyirmeniz varmı aceebaaa
Allahım yardımcın olsun inşallah Rabbim sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de üç düşüğüm oldu bende korkuyorumKizlar gunaydinlar:) bugün 5 te randevum var.nolur bana da dua edin.çok huzursuzum zira geçen seneki bebegimi bu hafta kaybettim.inşâAllah hersey yolundadir.
Erkek diyorum benHerkese merhaba arkadaşlar bu benim bebegim nub tahmini yapan var mı:) cok merak ediyorum ilk bebegim olacak Allahın izniyle kız da olsa erkekte olsa eşit sevinecegim sadece merak benimki:) doktora sordum sen saka mı yapıyorsun daha 11 haftalık dedi ama biliyorum anlıyorlar aslında.. rabbim hepimize saglıkla kucaklamak nasip etsin yavrularınızı insallah. resimler yeterli mi görebilmek için bilmiyorum bi umut soruyorum kızlar:))
amin canım cümlemizamin insallah sende bir çığlıkta doğurasın bebisinde sende cok sağlıklı olun
Bende yok henuzkızlar benim bebis solda ya solumda gün icerisinde göz seyirmesi gibi seyiriyor dun arkadaşimda gördü ultrasonda da cok hareketliydi sizinde seyirmeniz varmı aceebaaa
Herkese merhaba arkadaşlar bu benim bebegim nub tahmini yapan var mı:) cok merak ediyorum ilk bebegim olacak Allahın izniyle kız da olsa erkekte olsa eşit sevinecegim sadece merak benimki:) doktora sordum sen saka mı yapıyorsun daha 11 haftalık dedi ama biliyorum anlıyorlar aslında.. rabbim hepimize saglıkla kucaklamak nasip etsin yavrularınızı insallah. resimler yeterli mi görebilmek için bilmiyorum bi umut soruyorum kızlar:))