2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Eğer özel sigortan ayakta muayenelerini kapsıyorsa ondan faydalanmaya devam et. Yahut doğumu da yapabileceğin anlaşmalı başka bir sağlık kuruluşu ara. Sadece doğum için öyle bir meblağ bana yüksek geliyor. Hastanenin donanımı ve masraflardan ötürü öyle muhtelemen ama doğum esnasında olusabilecek ekstrem bir durumu da göz önünde bulundurursan o fiyat ikiye katlayabilir. Bu da bir ihtimal.

benim erkek kardeşimde var kız kardeşimde, kız bir başka candır ya kardeşten ötedirkızımda tatsın isterim o duyguyuo taraftakileri hiç deme ya sinir olurum öyle şeylereanne bebek sağlıklı mı sıhhatli mi hayırla kurtulmuşlar mı gerisi boş ama işte anlayana

Bu zihniyet hala devam etmekte en kötüsü de benim pek sevgili kayın validem de öyle.
Her eve kız şart der, ama toruna gelince '' erkek '' olsun ister.
Batıl inançları vardır. Kamış çekmiş, '' onun kızı olacak kızııı '' diyor eşime.
Onun değil '' bizim'' bu bir, ikincisi ben kızlara aşığım zaten, bunu da sürekli dile getirdim.
Ama insan zaten onu hissetmeye başladığında anlıyor kız da olsa, erkekte olsa sevginin aynı sevgi olacağını..

Eşim evde yok 24 saattir. Yemin ediyorum 1 günde evi çöp eve çevirdim. Kanepenin üzerinde yorganım duruyor daha akşam nasıl olsa yine yatçam diye. Mutfakta soda şişeleri, boş paketler. Saçımı taramadım daha ayyaş kılığında geziyorum. Yeminle elimde bi' gazeteye sarılı şarap şişesi eksik.

1 günde evi tek başıma nasıl bu kadar dağıttım bilmiyorum. Sözde temizlik yapacaktım bir de o yokken.

Sayende bu nub olayını çözdüm. Zaten bi' daha kontrole gittiğimde gözlerimi beeyle açacağım bakmak için.

Emin ol görürsün, ben sancım var diye gittiğim her hangi bir hastanede bile gördüm doktor demeden..
Cihazı benim doktorumun ki kadar yeni de değildi üstelik..
Sen bak mutlaka ay kontrolün ne zamandı?
Çok merak ediyorum, burada olmasam da beni etiketle mutlaka..

bu özel sigortalar bi garip ben dr a muayeneye gidiyorum provizyon alınırken provizyon alan kıza teşhisi bile soruyorlar.şimdiye kadar öyle oldu.o Zaman bende onlara oyun yapıcam.dr umla anlaşıp farklı bir teşhis sunucaz sigorta şirketine böylece doğum paketimi kullanmamış olucam.yapacak başka birşey yok.ama çok sinir oldum.

kolay gelsin canım sizdemi kalıyorlar? evet görmüştüm bir iftar yemeğin vardı iyi geçmiştir umarım. çok yormasınlar seni

Yok canım kalmıyorlar da her gün iş peşine koşuyorduk.
Havaalanına bıraktık ve hastaneye koştum.
İkili test kombine Trisomy 21 3554te 1 risk çıkmış. Yaş faktörü 910da 1. trisomy 13/18 + nt 10000de 1.
Dr gayet iyi dedi.
Cinsiyeti göstermedi. Ordaki hcgden olan tahmine göre erkek çıkıyo ama hala görmüyoruz.
Saçımı hala boyayamıyorum.

O genelde iki üç erkek çocuk doğduktan sonra haydi bir de kız olsun ondan şart mantığı. Ben iki kızı olduktan sonra erkek olsun diye üçüncü dördüncü çocuğu yapanı çok duydum, gördüm ama tam tersi iki oğlu olduktan sonra haydi bir de kız olsun diye yapanı çok çok az.

O yüzden hep herkes için Allah kimin gönlünden ne geçiyorsa en sağlıklı şekilde onu versin ki, kendi seçemeyeceği şekilde dünyaya gelen çocuk bu durumun kahrını çekmesin diye dua ediyorum.

Ben de kız istiyorum ama oğlum olursa bu onu sevmeyeceğim anlamına gelmiyor.

Kendi cinsiyeti neymiş acaba kayınvalidenin? Kamış çekmek falan ne ya. Tasası ona mı düşmüş.

iştahım açık değil aslında normal önceden nasılsa öyle gidiyorum kilolu hamile kaldım 75 le o yüzden dikkat ediyorum. doğumum zor olur diye diyet yapmıyorum ama gereksiz kalori aldıran besinlerden uzak duruyorum

Can'ım bence erkek:)

slm kızlar..kese solda olunca kız mı erkek mi olma ihtimali oluyordu..bide 11. haftamızı bitirdik bebişimiz 45 mm olmuş normal mi sizce? sizinkiler 11. haftada kaç mmdi?

Aradım bayram araya girecek, arefe günü geleyim mi arası çok açılmasın diye. Gelme dedi hayın domdom. Bayram tatili biter bitmez baskın yapacağım.

Bu arada benim şu kayıda eşin gelsin diye pürüz çıkaran sağlık ocağı. Kaydımı yapmayın dediğim halde kaydımı yapmış. Numaramı da yanlış kaydetmişler, birkaç soru sormak için beni aradıklarında ne dese beğenirsin? Önceden kardeşimde burada memurken farklı bir mahalleden aynı sağlık ocağına kayıtlıymış. Kızlık soyadımla onu arayıp, numaramı alıp beni aramışlar. Çocuğa da hamileligimle ilgili sorular sormuşlar. Utanmadan söylüyor bir de doktor. Araştırmacı ruha bak. Siz ne hakla onu ararsınız. Nasıl sinire kestim, ağzıma ne geldiyse saydım kapadım. Idari tatil biter bitmez dilekçe verip şikayet edeceğim.

Bende seninle aynı kiloyla başlayıp 5 kilo verdim bende midemdemden dolayı yiyemiyoruz bi sıkıntı olacağını sanmıyorum en fazla 4 .aydan sonra istemsiz olarak yemek yiyecez çünkü

ben gitmedim sağlık ocağına kayıt falanda yaptırmıycam ben sadece iki kere gittim doktora çok merak ediyorum bebeğim nasıldır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…