Kesinlikle sağlıkli olsun rabbim gucenmrsi merakimizdan.. kiz berekettir elbette :) hayırlısı insallahVallahi bana kalırsa hepsi kız olsun. Buranın kız delisi benim galiba.
Bizimki de belli değil daha. Bakalım, sağlıkla gelsinler önce de.
Doğru tahmin, gördüğümüz nub ise paralel.
Yani kız gibi..
Cokk teşekkür ederim hayırlısı inşallah :*Doğru tahmin, gördüğümüz nub ise paralel.
Yani kız gibi..
Can'ım ya benim özel sigorta var gittiğim hastaneninde sadece özel sigortalarla anlaşması var.özel sigortanın azizliğine uğradım malum özel sigortaları bilirsin son anda birşey çıkarıp yan çizmekte üstlerine yoktur.gittiğim hastanede sezeryan paketi 9.500.ama muayeneler dahil değil.sezeryan Bebek bakımı oda falan filan bu fiyat.diğer hastaneleri de hiç araştırmadım.eğer hastane değişecekse şimdiden değişmekte fayda var.kafam çok karıştı
İki kız çok tatlı olur ama annesi. Ben de öyle istiyorum. Kizkardesim olmadı. Annem en küçük kardeşime hamileyken ağlardım, kız olsun diye. Doğunca çocuğu sevmemiştim bu erkek olmuş diye.
Onun da şimdi erkek istemesi normal canım. Bu taraftakiler daha beter. Kız çocuğu hepten yok sayıyorlar. Sinir oluyorum.
İki kız çok tatlı olur ama annesi. Ben de öyle istiyorum. Kizkardesim olmadı. Annem en küçük kardeşime hamileyken ağlardım, kız olsun diye. Doğunca çocuğu sevmemiştim bu erkek olmuş diye.
Onun da şimdi erkek istemesi normal canım. Bu taraftakiler daha beter. Kız çocuğu hepten yok sayıyorlar. Sinir oluyorum.
Sayende bu nub olayını çözdüm. Zaten bi' daha kontrole gittiğimde gözlerimi beeyle açacağım bakmak için.
bu özel sigortalar bi garip ben dr a muayeneye gidiyorum provizyon alınırken provizyon alan kıza teşhisi bile soruyorlar.şimdiye kadar öyle oldu.o Zaman bende onlara oyun yapıcam.dr umla anlaşıp farklı bir teşhis sunucaz sigorta şirketine böylece doğum paketimi kullanmamış olucam.yapacak başka birşey yok.ama çok sinir oldum.Eğer özel sigortan ayakta muayenelerini kapsıyorsa ondan faydalanmaya devam et. Yahut doğumu da yapabileceğin anlaşmalı başka bir sağlık kuruluşu ara. Sadece doğum için öyle bir meblağ bana yüksek geliyor. Hastanenin donanımı ve masraflardan ötürü öyle muhtelemen ama doğum esnasında olusabilecek ekstrem bir durumu da göz önünde bulundurursan o fiyat ikiye katlayabilir. Bu da bir ihtimal.
kolay gelsin canım sizdemi kalıyorlar? evet görmüştüm bir iftar yemeğin vardı iyi geçmiştir umarım. çok yormasınlar seni
Bu zihniyet hala devam etmekte en kötüsü de benim pek sevgili kayın validem de öyle.
Her eve kız şart der, ama toruna gelince '' erkek '' olsun ister.
Batıl inançları vardır. Kamış çekmiş, '' onun kızı olacak kızııı '' diyor eşime.
Onun değil '' bizim'' bu bir, ikincisi ben kızlara aşığım zaten, bunu da sürekli dile getirdim.
Ama insan zaten onu hissetmeye başladığında anlıyor kız da olsa, erkekte olsa sevginin aynı sevgi olacağını..
yaa tam aklımdan geçen şeyler konuşulmuş :) Göbeğim acayip tüylendinickimi değiştirip tüylü bamya yapacağım☺
iştahım açık değil aslında normal önceden nasılsa öyle gidiyorum kilolu hamile kaldım 75 le o yüzden dikkat ediyorum. doğumum zor olur diye diyet yapmıyorum ama gereksiz kalori aldıran besinlerden uzak duruyorumdaha önce 9-10 kilo ile doğuma gitmiştim, gerçi onda bişey yiyemiyordum şimdi hem iştah açık hemde canım herşeyi çekiyor vallainşallah bunda da az kilo alırım zira eski forma dönmek 1 yılı buluyor
Herkese merhaba arkadaşlar bu benim bebegim nub tahmini yapan var mı:) cok merak ediyorum ilk bebegim olacak Allahın izniyle kız da olsa erkekte olsa eşit sevinecegim sadece merak benimki:) doktora sordum sen saka mı yapıyorsun daha 11 haftalık dedi ama biliyorum anlıyorlar aslında.. rabbim hepimize saglıkla kucaklamak nasip etsin yavrularınızı insallah. resimler yeterli mi görebilmek için bilmiyorum bi umut soruyorum kızlar:))
Emin ol görürsün, ben sancım var diye gittiğim her hangi bir hastanede bile gördüm doktor demeden..
Cihazı benim doktorumun ki kadar yeni de değildi üstelik..
Sen bak mutlaka ay kontrolün ne zamandı?
Çok merak ediyorum, burada olmasam da beni etiketle mutlaka..
Bende seninle aynı kiloyla başlayıp 5 kilo verdim bende midemdemden dolayı yiyemiyoruz bi sıkıntı olacağını sanmıyorum en fazla 4 .aydan sonra istemsiz olarak yemek yiyecez çünküBende 89 dum 84 e düştüm 5 kilo verdim ama başlarda inanılmaz ağzım boş durmazdı nedense gecen haftadan buyana canım hiç bişi çekmio bulantı vs yok ama ne yemek pişiresim nede yiyesim var sabah aksam mecburi açlıktan karnım ağrıdığı için yiyorum ne yapsam bilemedim birde porsiyonlarda iyice azaldı 1 kepçe çorba 1 kepçe yemek anca yersem mutlu oluyorumsizce zararı olurmu bebişin gelişimine en son kontrolde 22 haziranda bebişim tam 12 haftalık ve olması gereken gibi dedi doktor önceden 6 gün geriden geliyordu o açık kapanmış tam gününü yakalamış dedi.
ben gitmedim sağlık ocağına kayıt falanda yaptırmıycamAradım bayram araya girecek, arefe günü geleyim mi arası çok açılmasın diye. Gelme dedi hayın domdom. Bayram tatili biter bitmez baskın yapacağım.
Bu arada benim şu kayıda eşin gelsin diye pürüz çıkaran sağlık ocağı. Kaydımı yapmayın dediğim halde kaydımı yapmış. Numaramı da yanlış kaydetmişler, birkaç soru sormak için beni aradıklarında ne dese beğenirsin? Önceden kardeşimde burada memurken farklı bir mahalleden aynı sağlık ocağına kayıtlıymış. Kızlık soyadımla onu arayıp, numaramı alıp beni aramışlar. Çocuğa da hamileligimle ilgili sorular sormuşlar. Utanmadan söylüyor bir de doktor. Araştırmacı ruha bak. Siz ne hakla onu ararsınız. Nasıl sinire kestim, ağzıma ne geldiyse saydım kapadım. Idari tatil biter bitmez dilekçe verip şikayet edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?