2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Öyle maalesef canım.
Eşimin memleketine gitme durumu çıktı ya bir de.
Eşimin babası istemiş diye!
12 saatlik yol, bir de kayın validem ısrar, kıyamet!
Ben gitmek istemediğim için diyor ki tabii kendi tarafına gideceksin dimi..
Tek oğlun eşim mi?
Diğer 3 tanesine neden ısrar etmiyorsun!
Gözlerini belertip bakmıyorsun?
Ben hamileyim araç tutuyor, sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor.
Üstelik otobüsle gidecektik bir de.
İnsan azıcık düşünür.
Diğer kaynım gitmeye karar vermiş, arabası da var.
Kayın validem bizim de olduğumuzu söylemiş.
Geliyoruz demedik he, en son gitmemek üzerine konuştuk.
Eşim bana verdi telefonu, ben dedim gelemem hele ki otobüsle hiç.
Sen arabayla gelirsin o zaman.
İlla gideceğiz, nasıl ne durumda gittiğin önemli değil..
Verdikleri hiç bir şey yok, hep niyetleri almak..

Ne hakla ya ! Çok sinir oluyorum densizlere. Hastanin bilgisini nasil verirsin belki ben gebeligimi söylemedim henüz senden mi ogrenecekler. Kesin şikayet et canim bunlari

Ya yemin ederim evlendiğimden beri bayramlardan nefret ediyorum. Her bayram öncesi ayni gerilim. Bu bayram hangisine gideceğiz ne zaman döneceğiz. İlk iki yil çok agladim bu sebepten sesim cikmiyodu. Simdi okul kapandigi gibi ailemin yaninda aliyorum soluğu haziran yaza geliyor bayram. Kurbanda o taraftayiz yine. Birkaç yil sonra tersine dönecek durum sanirim. Ben bi bayram ziyaretine giderken arabada altima yapacaktim artik trafik kilitlendi saatlerce sinirden agladim

Kızlar genetik tarama testleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben 2li-3lü ve 4lü yerine direkt Nifty testi yaptıracağım.Aranızda yaptıran var mı?

Kızlar merhabalar uzun zamandır giremiyorum bulantı baş ağrısı yeni yeni kendime geliyorum. Bizimde pazartesi kontrolümüz vardı drumuz cinsiyet hakkında bir şey demedi ama kızımda bulantım yoktu dediğimde belki farklıdır dedi

Eklentiler

• image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 55

Bizim normalde gidilmiyordu.
Kayın peder herkesi köye istemiş.
Herkes gitse bile ben hamileyim ya, nasıl rahat edeyim yollar da.
Sadece gece 5 kez tuvalete gidiyorum?
Ki gitmiyor hepsi ve kayın validem hiç birine bir şey demedi.
Bakalım bindik bir alamete ama..

Canım kaç haftalık?

İnsan kendi gitmek isteyince zoruna gitmiyorda emri vakiler olunca bi isteksiz oluyor.

O
olırken bile sinir oldum ya
Bu ne seni düşünen hiç yok seni bıraktık hadi diyelim torunlarını düşünen yok ama eşinde bitiyor Can'ım aslında Allah kolaylık versin
Benim kendi babam gelicek misiniz dedi arabayla gideceğiniz halde ben gelemeyiz dedim çünkü hastalanırım yol uzun zor olurdu anlayışla karşıladılar

Görüntü net değil ve küçük ama eğer gördüğüm nub ise paralel canım ama dediğim gibi net değil, yanılma ihtimali yüksek.

Evet canım görüntü kötü birde ölçüm linki üzerine geliyor o aranın... Sağlıkla gelsinde cinsiyete takılmıyorum.

Nerede?
Eşimin yeğeni yenge sen otur diyor iş yaptırmıyor kayın validem '' hareket etsin ''

Gideceğim diye bahsetmiştin ama 12 saat olduğunu bilmiyordum.
Annenin tarafına da gidebilirsin pekâlâ. O nasıl doğurduğu çocuğun yanında olmasını istiyorsa, senin annen de onun yanında olmanı isteyebilir. Bir daha istemediğini dile getirdiğin hâlde ısrar edilirse lütfen bunu söyle. Ne kadar mesafe, o kadar huzur böylesiyle. Empati sıfır.

Ikincisi sırf biri ya da birileri istiyor diye, hamile bir kadının kalkıp 12 saatlik yolu araçla gitmesi hele ki otobüsle kısıtlı bir pozisyon ve az molayla gitmesi doğru değil.
Kaynının arabasıyla da ne kadar rahat gidebilirsin ki?
En basiti şöyle örnek vereyim. Eşimin aracıyla kaynım, görümcem, eşim, ben 1 saatlik iller arası yolculuk yaptık. Çekindiğim için yolda altıma yapacaktım neredeyse. Benzinlik de yok doğru dürüst. Eşim anladı da bulduğu ilk yere soktu.
Üçüncüsü bayram zamanı kalabalık olur.

Yol masrafı idi. Çocukların harçlığı, gezilecek yerler derken durumunuzun şu an buna müsait olup olmadığını düşünmemeleri çok acımasızca. Ufak ufak gidiyor gibi gözüküyor ama toplama vurunca cidden azımsanmıyor.

Gebelik halidir, çocuğun masrafları olur düşüncesi yok. Çocuk bereketiyle gelir ne de olsa?

Bende sinir oluyorum çünkü hep bizden bir şeyler bekliyorlar.
Mesela bir anne baba olarak kaç kere bir derdimiz, ihtiyacımız var mı diye sormuşlar? Hiç.
Üstelik bir de ortada adaletsizlik var.
Benim eşim ailenin en küçüğü, babası 2 abisine daire vermiş.
Diğerine de alındı bir şekilde, hepsinin sırtı pek şuan.
Ama bize gelince avuç içi.
Annesine sor, ben ne yapayım?
Babası sadece vaat veriyor.
Herkes altında arabası, başında çatısı biz 1 sene de 10 bin kira ödedik.
Mesela benim babam hamile olmamla ilgili direkt geçinebilecekler mi diye düşünmüş.
Çünkü ben çalışamayacağım.
Eşimin annesi '' oh, oh kız olsun, erkek olsun ''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…