2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Erkek anneleri cidden rahat buyutuyor ya.
Bak 5 yasinda kizim, gecenlerde yasiti bir arkadasi ve annesiyle dolasmaya ciktik. Ben fellik fellik tuvalet ararken kadin aldi pet siseyi, girdi LCWnin kabinine, ohh fosss halletti kolayca.
Bizim tuvalet macerasi yarim saat sürüyor. Klozetse temizle, pecete ser, otururken peceteler ucsun hadi bastan. Sonra bir yere elledi ellemedi derken detenfekte et cocugu.
Ayyhh anlatirken yoruldum, iyi ki oglum olacak sekerim rahatca buyuturum, alirim pet sisemi keyfime bakarim

Ilk fotoğraftaki paralel çıkıntı kısımdan yanılmıyorsam, kız gibi.

Bildim mi smuwiLa ?
çok ama cok tesekkür ederim canım:) dogru ya da yanlıs olması önemli deil ugrasman yeter benim için :* ben hamile kalmadan diyordum ki ilk evladım erkek olsa cok sevinirim diue düşünüyordum ama ne zaman ki cift cizgiyi görüdm o gün bu gndür hep kız hissediyorum ve cok mutluyum da:) hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

esra canım çok doğru bir tespit artık ilerde oğluşunla gezerken sende pet şişeli gezersin

Vallahi bana kalırsa hepsi kız olsun. Buranın kız delisi benim galiba.

Bizimki de belli değil daha. Bakalım, sağlıkla gelsinler önce de.

canim sanki kiz gibi kesin ogrendiginde bana da haber ver normalde bu tur resinlere yorum yapmam :)

Vallahi bana kalırsa hepsi kız olsun. Buranın kız delisi benim galiba.

Bizimki de belli değil daha. Bakalım, sağlıkla gelsinler önce de.

canım birde ben varım oğlum olursa benim odunun totosu göğe değer gerek yok inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kızım daha olur

Benim kiz parkta bile oturmazdi arkadaslarin cocuklari gider agac dibine biz arabaya atlar wc giderdik heleki kayseriden yozata gidicez ucaktan indik o yol boyunca butun benzinlik de durduk ama isemedi oturmali degil diyr

bu muayeneleri için kapsayan paketler varmış sanırım onlarla ilgili bi bilginiz var mı

benim o konuda şüphem yok ben central hospitalde sezeryan olacağım cok iyi bir hastaneymis doğum yapan arkadaslarim var doktorum zaten anadolu yakasinda 1 numara çok şükür...
sezeryan ücretleri neymiş Can'ım sordun mu hiç

canım birde ben varım oğlum olursa benim odunun totosu göğe değer gerek yok inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kızım daha olur

İki kız çok tatlı olur ama annesi. Ben de öyle istiyorum. Kizkardesim olmadı. Annem en küçük kardeşime hamileyken ağlardım, kız olsun diye. Doğunca çocuğu sevmemiştim bu erkek olmuş diye.

Onun da şimdi erkek istemesi normal canım. Bu taraftakiler daha beter. Kız çocuğu hepten yok sayıyorlar. Sinir oluyorum.

kolay gelsin canım sizdemi kalıyorlar? evet görmüştüm bir iftar yemeğin vardı iyi geçmiştir umarım. çok yormasınlar seni

Can'ım ya benim özel sigorta var gittiğim hastaneninde sadece özel sigortalarla anlaşması var.özel sigortanın azizliğine uğradım malum özel sigortaları bilirsin son anda birşey çıkarıp yan çizmekte üstlerine yoktur.gittiğim hastanede sezeryan paketi 9.500.ama muayeneler dahil değil.sezeryan Bebek bakımı oda falan filan bu fiyat.diğer hastaneleri de hiç araştırmadım.eğer hastane değişecekse şimdiden değişmekte fayda var.kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…