2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ne hakla ya ! Çok sinir oluyorum densizlere. Hastanin bilgisini nasil verirsin belki ben gebeligimi söylemedim henüz senden mi ogrenecekler. Kesin şikayet et canim bunlari

Kardeşim ilk önce çekinmiş, dolandırıcı falandır diye numaramı vermek istememiş.
Kardeşimin aile hekiminin ismini soyadını söyleyince ikna olmuş. Çocuğa kaç aylık hamile, daha önce düşüğü var mı diye sormuşlar ya. Yerin dibine girdim çıktım. Kardeşim doktordan önce aradı, peşinden doktor arayınca veryansın ettim. Zaten daha önce sorun yaşadık, kaydımı almayın dedim. Bu ne tefeci gibi. Hamileyim diye karnımdaki çocuğu devlete mi borçluyum ben. Kaldı ki aynı hanede bile kayıtlı değiliz kardeşimle.

Annemi 4 sene önce kaybettim.
Babacığım ve 2 kardeşim var.
Ha bir de anne yarısı teyzelerim..
Hiç bir şeyi düşünmüyorlar ki.
Diğer çocuklarına ev verirken, bunlar kira veriyor demiyorlar.
Benim çalışamadığım zaman nasıl geçiniyorlar diye merak etmiyorlar.
Çalışamadığım zaman bildiğin sıfırız ki çocuğum olunca çalışamayacağım, bakacak kimse yok.
Gene bunlar ne yapacak demiyorlar.
Onlara torun olsun yeter.

Nerede?
Eşimin yeğeni yenge sen otur diyor iş yaptırmıyor kayın validem '' hareket etsin ''
Oyle bir Kayinvalide de bende var cani sagolasica. Gecenlerde gittik, eltimler var sehir disindan. Eltim salata yapiyor ben oturuyorum.
Dusuk riskim var malum, bir de cok bulantim.
Geldi kv, napiyosun dedi, napıyım bunaliyorum dedim ben de. Icim sikiliyor onu kastettim. Bos oturdugundandir, sana yapacak is bulalim bunaltin gecer dedi.
Sinir oldum, normalde hic adetim degil cevap vermek ama duramadim.
Su an en son derdim is yapmak, bunaltim da ondan degil daha bir suru derdim var deyip oturdum geri yerime ( su almak icin kalkmistim) oyle deyince susup kaldi.

Tam o + işaretinin üzerindeki minik çıkıntı nub ise eğer kız gibi.

Bir de yeni bir şey öğrendim ben Ramzi Theory diye. İlk sekiz haftaya kadar plasentanın konumundan %90 tahmin ediyor diyolla. Arkadaşa yazmisken, söyleyeyim dedim. Cinsiyeti öğrenen anneler, 8 haftaya kadar olan usglerinde plasentanin yerine baksa ya. Sagdaysa erkek, soldaysa kız oluyormuş. Tutuyorsa bilelim.

D dorti iyi tatiller canim, benimki erkek, kesin
Bir de hiçbir seye asermedim, ozellikle tatlidan tiksindim, canimin istedigi bir sey de yok hala
Ayy canım benım çok sevindim. Senın kızınmı vardı.Hayırlı olsun canım. Ben hamılelığımın basından beri hiç tatlı yemedım hala yıyemıyorum. Çok fena tıksındım. Bende çok heyecanlıyım. Daha çok var kontrolume. İnşallah benımde gönlüme göre versin Rabbim.

Benim de görümcem gelmişti. Börek yapıyorlar ama inanın 3 kişilik iş yok.
Ki elimden geleni her zaman yaptım. Daha sabah tek başıma kahvaltı hazırlayıp bulaşıkları makineden çıkardım, yıkanacakları koydum. Hava da sıcaktı, sırtımdan ter aktı resmen.
Neyse işte kayın validem hazır yufkayı tepsiye döşüyor, kepçeyle içi koyuyor görümcem etrafa dağıtıyor.
Bana da kaşık almış (kıymetli prensesi gelinler varken oturmuşsa iş başına bizim oturmama lüksümüz yok)
Bana dedi ki; hadi geç, geç otur! Eltime diyemedi ama..
Şok oldum..
Oturdum ama, ayıp olmasın dedim.
Kaynım, eltim falan var.
Bir de diyor ki sonra yaptırdı deme.
Derim! dedim.
Dersen de '' yapacaksın '' dedi.
Ben 2. şok.
Yapacaksın ne demek ya?
Bana kendi anneciğim emretmedi hiç?
Sen kimsin?
Ama bunu desem kesin fenalaşır, bayılır falan..
Al başına belayı sonra..

Allah rahmet eylesin canım. Mekanı cennet olsun tüm kayıplarımızın.
Annenin yokluğunda onların sana daha fazla ihtiyacı var.
Ama bizim toplumumuzda anne ölünce yetim, baba ölünce öksüz mantığı var. Anne kaybı olunca sahipsiz belliyorlar insanı.

Onlardaki mantık biz ölünce bizim oturduğumuz yerde küçüğün olur yüzünden yapmıyorlardır.

Eşimin babası ölürken kardeşler çok küçük olduğu için baba tüm mal varlığını en büyük kaynımın üzerine yapmış ileride paylaştırılmak üzere. Kayınvalidem biraz iyi niyetlidir bu konularda.
Kardeşler evlendikçe de abimiz tapuları devretmiş sahiplerine.

Abi al artık diye ısrar ettiği hâlde eşim hakkı olanı almaz mesela hâlen her şeyini kendi dişiyle tırnağıyla yapmıştır hep çalışarak. Ben de öyleydim bekarken, biz de babasız büyüdük diyebilirim. Birimiz çalışıp ötekini okuttu gibi bir durum oldu sırayla. Allah rahmet eylesin babam ölmeden önce kavgalıydık. Mirasını reddedip her şeyi kardeşlerime devrettim.

Işin kısası gördüklerimden yaşadıklarımdan diyeceğim odur ki, yeri gelir ana baba da olsa elin malında lafla yaşayacağına, kuru ekmek ye huzurlu yaşa bin kere evladır.

Boyun kaç peki canım

tatlım ben gittim 2li testi yaptırdım arife gunune kadar çıkacak inşallah cinsiyet soylemedi 15 temmuzda soyleyecek sen tatilinin tadını çıkar bizler iyiyiz
Internetsızlığın zor oldugunu dışarda dahada ıyı anlıyosun. Şu ıkı satırı bıle bır saatte zor yazıyorum okadar agırkı ınternet. Neyseki zorda olsa sızlere bakıp çıkıyorum. İnşallah şu ıkılı testlerden hepımız guzel sonuçlar alırız. Benımkıde kontrol gunumde yapılacak. Allahım korktuklarımıza uğratmasın

Amin canim , Allah gonlune gore versin.
Evet bir kızım var 5 yasinda, bir de oglumuz olacak insallah

Ben o zaman benden de bir şey beklemesinler istiyorum.

Gözunaydın canım. İnşallah cinsiyeti senın ıstedığın gıbı olur. Sen çokmu bulantı kusma yasamıştın. Hastanede serum vermişlerdı değilmi.

Evliligin yeni sayilir degil mi? Oyle hatirliyorum. Koyabildigin kadar mesafe koy araya. Ilk dönemlerde insan bilemiyor pek ama oyle yapmak lazim.
Ben kayinvalidemi kendi keyfine biraksaydim eger tepemize cokerdi.
Ki ayni sehirdeyiz, evlerimiz de 10 dk surer arabayla.
Zor zamanlar gecti ama bazi seylere alisti.
Tabi huylu huyundan vazgecmez o ayri.
Sen de mumkun mertebe uzak dur.

Zaten İstanbul da yaşamıyorlar Allah' tan canım..

Aaaa olur mu canim. Evlatlik vazifesi!

Ben şimdiden Allah beni kimseye muhtaç etmesin derken kayın validem; bizim oralarda anneye babaya en küçük çocuk bakar deyip bana bakacak mısın demişti. Söyleme, insanın içinde merhamet duygusu varsa zaten bakar. Eğer yoksa dili evet dese de bakmaz. Bir de 4 tane oğlum var biri bakmaz biri bakar diyor her fırsatta.

kızlar 13. haftada 2li tarama testi yaptıran var mı aranızda..bugün gittik tam sınırda tam belli olmaz dedi yapmadı tarama testi..ama araya bayram tatili giriyor..dönüştede 13 hafta olucak..nolcak bilmiyorum:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…