2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ensene bıleklerıne alnına soğuk havlu koy hemen yatma basın yüksek olsun,lımonlu su iç,bıraz soğuk duşa gir canım,derin nefes al,bırazdan emınım sureklı esnemeye baslıycaksın

Foruma yenicim pek bi bilgim yok ama anneler kayıtlı ilk sayfada benide kaydetse ilgili arkadaş:) sat 5 Nisan,beklenen doğum tarihi 10 Ocak,ev hanımı 3.cocuk ve erkek tahmin ediliyor :)
Nevşehir,başlangıç kilomda 66
Hoşgeldin aramıza. Bilgilerini yazım iyotsuztuz u etiketle canım o görünce eköeyecektir. Etiketlemezsen mesaj arada kaybolur gider

Benim de düşüktür genelde 11 i hiç görmedim daha. Düzelir inşallah. Limonlu su iyi gelir derler

Ensene bıleklerıne alnına soğuk havlu koy hemen yatma basın yüksek olsun,lımonlu su iç,bıraz soğuk duşa gir canım,derin nefes al,bırazdan emınım sureklı esnemeye baslıycaksın

Sağol canım tavsiyelerin için. Doktorum da aynılarını söyledi ve tabiî azarladı. Bol bol su ve limon tavsiye etti, dusene kadar uyuma dedi. Sabahtan beri sudan çıkmıyorum zaten. Daha iyiyim şimdi. Bir de şey esneme değil de, küçük küçük hıçkırık gibi geğirti tuttu şimdi. Çok afedersiniz. :/

Benim de düşüktür genelde 11 i hiç görmedim daha. Düzelir inşallah. Limonlu su iyi gelir derler

İşte öyle olunca 1 basamak yükselse bile etkiliyormuş. Ben de ilk kez bu kadar yüksek gördüm. Daha iyiyim şimdi. Ben bir de birden kilo aldım. Doktorum kızmıştı, tansiyonun çıkar diye. Şimdi daha çok kızdı. :/

Kızlar 2li taramada ense kalınlığı ne kadar çıktı? Benim 4 gün arayla 2 doktorun yaptığı ölçüm arasında 0.7 mm fark var

sağolasın canım bende erkege benzetiyorum eşim inatla kız diyor sağlıklı olsunlarda bizim icin onemli olan

white_chocolate_mocha Hakikaten erkek pantolonu yok. Yakında adamlar moda diye balet tayt giyecek.

Bu tarz odalar canım ya. Asgari eşya, yalın renkler. Illâ pembe koyarsam da çok soft tonları olur herhalde. Ay zamanı gelsin hemen yaaaaa.

Eklentiler

• images-5.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 48
  • images-6.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 47
gecmis olsun canım

normal ki o deger 3 ve ustu sıkıntı canım
Ne bileyim ilk doktor 1.5 dedi ve çok güzel bir risk beklemiyorum demişti. Aradaki farka da şok oldum bu doktor da riskten bahsetmedi ama ben huzursuz oldum. Bu kadar ölçüm farkı Nasıl olur ki kime güveneceğimi şaşırdım

Kuzu sen niye iki kere ölçüm yaptırdın ki? Bir de hangi aralıkta ölçüm oldu. Ne kadar geçti üzerinden? Usg farkı da oluyor.

Kuzu sen niye iki kere ölçüm yaptırdın ki? Bir de hangi aralıkta ölçüm oldu. Ne kadar geçti üzerinden? Usg farkı da oluyor.
Doktorumu değiştirmeyi düşünüyordum. Salı günü merak ettiğim bir doktora gittim. Ende kalınlığı iyi çıktı risk beklemiyorum deyince o gün kan vermedim çünkü çok uçuk rakamlar istiyor doğum için devam etmeyi düşünmedim. Bugün ne kadar kızsam da doktoruma çok güvendiğim için 2liyi ona yaptırayım sonra başkasına gideyim dedim. Gerçekten de çok ayrıntılı baktı kalp odacıklarından kanın akış yönüne kadar bütün organlarını tek tek inceledi. Kötü birşey söylemedi aslında iyi dedin ama inşallah test sonucu iyi gelir falan dedi.Kafamda deli sorular
Diğeri burun kemiğine bile bakmamıştı o yüzden şuan 1.5 lik sonuca hiç güvenmiyorum

canım bende araştırdım 3 ve üstü icin problem diyorlar icini ferah tut

Canım zaten normal sınırın içinde. Endişelenme. Bir de fiyatı çok uçuk olabilir, herkes çok memnun olabilir ama herzaman özellikle gebelikte yaklaşımı ile psikolojik olarak iyi hissettirecek bir doktora gitme taraftarıyım ben de.

Usg olayında problem yaşadığım için (farklı doktorlarda girdiğim iki ayrı usg'de ilkinde 9+6 ertesi gün 9+5 çıkmıştı ileride olması gerekirken. ) Burada imkanlar çok kısıtlı olduğu için internet üzerinden arkadaşımın vasıtasıyla bir doktorla görüştüm. Bu ölçümlerin özellikle ilk haftalarda önce doktorun kabiliyeti ve daha sonra usg cihazıyla alakalı olduğunu söylemişti.

O yüzden ben de başka yere gitsem bile ertesinde kendi doktoruma teyit etmeden rahat edemiyorum. O da aynı beyninden başlayıp, ayağına kadar her yeri inceleyip sonra kese etrafı ve plasentaya kadar bakıyor her seferinde.

Sen güvendiğin doktorun ölçümünü baz al. Başka yere gitmek mecburiyetinde kalsan dahi ona devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…