2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
hepsi ayni,bakiyorum yardim etmekte istiyo ama olmuyo onceden kiziyodum, simdi kizmiyorum da, ben biraz fazla is yuku aldim evin icinde evdeki erkek isi tamiratlari bile ben yapardim

hepsi ayni,bakiyorum yardim etmekte istiyo ama olmuyo onceden kiziyodum, simdi kizmiyorum da, ben biraz fazla is yuku aldim evin icinde evdeki erkek isi tamiratlari bile ben yapardim
Ayni seyi dusunuyorum ben de. Onun yaptiklarini begenmedikce ben yaptim, böyle boyle her is bana kaldi. Eskiden banyo tuvalet falan temizlerdi mesela. Ne ara bana yikildi o isler hatirlamiyorum.
Su an ev supuruyor. Benim 2 saatte zor supurdugum koca evi adam 10 dakikada bitiriyor ne hikmetse.
Ama seslenmeyecegim,bir sey desem buna da karismaz bir daha.
Bir de haftada bir ev supuruyorsa bir daha girgir bile almaz eline, o kadari yeterliymis. Balkon yika diyorum, gecen hafta yikadim ya diyor. Arada ben yıkıyorum caktirmadan. Fark etse bir daha yikamaz cunku.
Allah insani kocasına bile muhtac etmesin, cok zormus böyle

Kizlar zaten yardimci evi toplamak icin daginik olmassa zaten yaridmciya ihtiyaç yok inan bizde yardimci gelmeden bir gun once temizlik yapan bizim insanimizdir baska millette yok yani duymadim :)) benimki de bulgara gitti dugun varmis gelmedi teli kapali ramazands turk cagirmadim annem yapti sagolsun camasir isini ben hallediyorum beni yoran mutfak sadece onu annem yapiyor birde ev supurme ince temizlik olmuyor tabi ki ama hic durumunuz yoksa koltuga oturun utu masasini ayarlayin oturdugunuz yerden yapin utunuzu kenara katlayin esiniz yerlestirsin cunku daginik evde daha cok strese giriyorum ve kendimi daha cok hasta hissediyorum :)

Hamilelik takvimim den öneri

Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)

C candy1907 aslinda haklisin ama soyle bakiyorum, ben bile nereye kaldiracagimi bilemiyorum elin kadini nasil ciksin isin icinden diyorum bu sefer de.
Bir de gidip sagda solda dedikodu yapiyorlar.
Bir ara arkadasimin yardimcisi geliyordu bana, nasil cekistiriyor soyle pis boyle fena diye. Kimseyi de guvenip eve alamaz olduk.

Hamilelik takvimim den öneri

Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)
Biraz once ben de mesajini okurken fark edip guldum :)

tamam yapariz ne acelesi var standart laf

Üzülme kuzum. Nasıl olsa kıyamayıp yenilerini alacaksın, yine aynısı olacak. Hem durumun riskli. Hem de alıp başını gitmiş bir ev görünce çıldırman zaten normal. Sıcak zaten yeterince yoruyor insanı.

Bir taraf her şeyi üstlenir, çekip çevirir pozisyonda olunca diğeri hep boşluyor. Sonradan değişmiyor bu durum maalesef.

Benim kayınlarım da öyle. Evde yemek dahil her şeyi erkekler yapar. Hanımlar hiçbir şeye elini sürmez. Bizde de tam tersi.
Gerçi bunda ben kabahatliyim. Pimpirik olduğum için hiçbir şeyi elletmezdim. O da şimdi yemek yapmak dışında hiç karışmaz.

Ben de ramazan oruçludur insanlar diye kimseyi eve almadım temizliğe. Bi' ara geçenlerde eşimin pantolonlarını, ceketlerini ütüye verdim. Parçasını 9 tl'ye ütülediler. Bildiğin soygun oldu.

Nevresimler, havlular, eşimin atletleri, tişörtleri, yastık kılıfları. Ivır zıvır.

Geçen adama kızdım kot giy diye. Sebep? Ütüsü kolay. Sonra saçmaladım iyice dedim ama doluyor insan harbiden. Batmayacak şeyler batar oluyor.

4 hafta once eve gelen kadin giristeki dolaplari toparladi, bizimkinin bi torba ivir ziviri cikti. kadina yere posete koy bugun ayiririm dedi. kadin her hafta gelip bakiyo poset yerde duruyo, bi kac kere su posete bakmasazsan posetle seni aticam camdan dedim sonuc yok

İlk defa duydum bende bu ağda yasak olayını. Ama iki gebeliğimdede ben ağda kullandım. Bunda da kullanıyorum. En güzel ve uzun süre kalıcı ağda.

C
Canım bu ne ki deli misin en azından evin toplu senin :))

Kızlar bana da tam tersi hamilelikte bi temizlik aşkı ve enerjisi geldi. Dün camları kapıları sildim. Bugün dip köşe bucak mutfak dolapları filan temizledim. Antrenin duvarlarına kadar sildim. Ama yalnız değildim. Kız kardeşim yerleri sildi kızım toz aldı. Ohhh mis gibi oldu evim. Yarın kayınvaldemler geliyor bugünden bitti. Bi tatlı yapmak kaldı. Yarın sabahtan kalkar yaparım inşallah.
Çok şükür benim düşük riskim yık. Öyle olsa kendimi riske atmam.

Benim burada en sinir olduğum şey çok soğuk olduğu için kışın ısıcam'ın arası buhar yapıyor. Dolayısıyla cam içlerinde su lekeleri kalıyor. Cillop gibi silsen de görüntü pert. Bu yaz camcı çağırıp hepsini actirip temizleticem. Çok berbat bir şey ya. İnsan gelince perde acamiyorsun. İlk kez burada gördüm böyle bir şeyi.

Şu an hiç öyle değil. Ütü yapıyorum hala. Her yer çamaşır oldu. Didik didik ettim hep.

Ben eski camasir yiginini kaldirdim, dolayisiyla yenilerine yer acildi.
Simdi 2 makine çamaşır yikanacak,
Önümüzdeki aya da onlari utuleriz insallah

Masallah sana.
Yalnız anlatma bunlari bak toplu olarak hirsimizi senden almayalim

Ben eski camasir yiginini kaldirdim, dolayisiyla yenilerine yer acildi.
Simdi 2 makine çamaşır yikanacak,
Önümüzdeki aya da onlari utuleriz insallah

Yine ne varsa kadınlarda var vallahi. Ben de kurutmaliktakilerin yarısını hiç katlanmadan alıp giyerek bitiririm, kalanı da artık bir ara utuleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…