2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Nerdeeee iki defa çok fena tuttu migrenim. Bende çevremde duymuştum doğumdan sonra geçenler ama demek ki ben onlardan değilim
Hnm herkeste olmuyo demek mesela menepozdan sonra bıter dıyolar annemın daha coştu

Bende ıyıyım hamdolsun aklım fıkrım kontrolde bebekte. İnşallah bende guzel müjdeli haberler duyarım doktordan. Ondan sonra bende rahatlarım artık.

Hnm herkeste olmuyo demek mesela menepozdan sonra bıter dıyolar annemın daha coştu

Benim anamda da var. Menopozda onunki de geçmedi. Dün sen botox çözümünü söyleyince telefonda ona söyledim. Ilgisini çekti. Yapmışken tam yap bari. Hem gençleşirsin. Ömrünün sonuna kadar yalnız kalmayacaksın herhalde dedim. Telefonu suratıma kapadı.

Bi tasla ıkı kuş,benım kuzen mıgren için yaptırdığında şişenın kalanına da annesı el koymuş alnı için

Sanırım en son 36 haftaya kadar raporla bınılıyodu canım

Kızçeler şimdi bu ağda mevzusu acısı rahimi uyardığı için yasak ya. Ya hiç değilse alt bacağı alsak olmaz mı? Var mı yapan?

Bi'de gebeliğin başında benim tüyler hiç uzamıyordu. Şimdi hızlı uzuyor ama kökünden hafifçe çekince dökülüyor. Saçım da dökülüyor çok.

Sıkıntı olmaz derseniz yapacağım bak. Epilatorun traş başlığıyla uğraşmaktan bunaldım.

tabiki de yardımcı oldun çok teşekkür ederim. gürcistan işini hiç aklıma getiremezdim. zaten ankaraya gideceğim ama ne olur ne olmaz alternatifleri bilmem gerekir diye araştırıyorum. e tabi 8. aya kadar düzenli doktor da gerekiyor. sen nerdesin tam olarak? bizim ardahan ama daha il mi ilçemi belli değil

aaa ben ilk defa duyuyorum ağdanın yasak olduğunu e ben hala ağdayla alıyorum. şok oldum şuan. gerçekten önermiyorlar mı? hiç de sormamıştım doktora

Ciddi misin?
Ben hic duymadim böyle bir sey.
Tam gaz devam ettim agdaya da.
Ki dusuk riskim falan var bir de biliyorsun
Genital bölgeyi almiyorum ama tüm bacak kac defa aldim. Hatta kanamamin oldugu günün ertesi almistim.
Bugun tekrar bastan asagi alacagim, ben killi bir insanim hic tahammulum yok görmeye.
Bir de bi costu sanki benim bacaklar falan,iyy duramam asla öyle. Olmaz biseycik

Şimdi şöyle düşün canım. Farz et Posof'a düştünüz. Gürcistan'daki hastane taş çatlasa 1.5 saat. Erzurum 5 saate yakın.
Ben Kars merkezdeyim. Erzurum burdan bile 2.5 saat ve açıkçası, risk durumunda burası mı Gürcistan mı dersen. Gürcistan derim.
Tabiî ki takip için de doktor gerekli. Onu söyle yapabilirsin. Rutin kontroller için buraya gelirsin. En uzak yerinden 1.5 saat burasi. Detaylı için Erzurum'a gidersin dilersen. Ardahan Posof tarafının iklimi çok yumuşaktır buraya göre. Biz sık sık Çıldır ve Göle'ye gideriz. Çıldır'da hayatında yiyebileceğin en güzel balığı yiyebilirsin. Bogatepe'ye peynir müzesine falan gidiyoruz. Bahardan itibaren yemyeşil olur buralar. Özellikle Posof tarafı. Iğdır tarafının sebzesi çok meşhurdur klimatolojik ikliminden ötürü. Çoğu organik ve çok ucuzdur yazın. Buraya da oradan gelir. Merkezine hiç gitmedim. Öyle Gürcistan'â gidip gelirken transit geçmişimdir en fazla. Çıldır'a yeni kapı açıldığı için o tarafa hiç gelmedim birkaç aydır.

aaa ben ilk defa duyuyorum ağdanın yasak olduğunu e ben hala ağdayla alıyorum. şok oldum şuan. gerçekten önermiyorlar mı? hiç de sormamıştım doktora
Benim ikinci gebeligim. Ilkinde de kanamam vardi. Ona ragmen genitali bile agdayla aliyordum. Sikinti yarattigini hic duymamistim.

slm cnm evet sicaklar bogdu bizi dun cok guzel sabaha kadar yagmur yagdi ablamin balkonunda uyudum camlari acip ne iyi geldi bugun de cok guzel serin evet cnm baktim o sitelere gercekten pahali ordan bi elbise ile lcw den 4 parca alirim:) turkiyeden gelen kiafetleri denedim ve elbise cok rahat ama sicakta iki bacagim yapışıyor yurudukce rahatsiz oldum etekte ayni sekilde pantolonda sicak kotlar en hosuma giden sort oldu:)) bundan sonra şort alirim ben elbiseler ile gunluk rahat edemedim ancak yemeğw fln gidersem benim hamile mayom vardi biryerde ama nerde bulamadim kesin vermissimdir birine :) hango modeli beğendin resim yolla bakim merak ettim

Vallahi benim doktor ilk kontrolde söyleyince acı rahimi uyarır. Kasılmaya sebep olur agdali epilasyon yasak diye. Ben hiç sormadim salak gibi hangi bölgelere yasak diye. Hattâ karna masaj yaparak krem sürmek de aynı sebepten sakıncalı.

Benim bikini seyrek. Epilatorun bikinisiyle alıyorum da. Arka üst baldirlarimda tüy çıkmış Esra ya. Uğraşamam epilatorle ben. Ağdayi ısıttım zaten. Vurucam birazdan.

Biri beni su depresyondan cikarsin ya,nolur
Cok kotu hissediyorum kendimi, acikiyorum galiba artik, elim ayagim bosaliveriyor sik sik.
Evim ahir gibi. Tam 3 ay oldu evdeki camasir dokuntusu kalkmiyor ortadan.
Esim sagolsun 15 gun bekletiyor utuyu, o yapana kadar kirli sepeti dolup tasiyor.
Utu yapildigi gun yigiliyor yeniden camasirlar.
Yetti artik baslayacagim dusugune falan deyip giristim utuye, ama gücüm yok cok cok yapamiyorum.
Ama nerden baksaniz 10 dan fazla gomlek, daha da fazla tisort, 10 kadar pantolon utuledim.
Kendimin ve cocugunkileri saymiyorum bile.
Eve temizlikci alacagim ama hala bir duzen kuramadim ki, bu curcunanin icine kim gelip de temizlesin.
Oof offfff

Ciddi misin ya, beni hic uyarmadi dr.
Ben genitale lazer yaptirdim simdilik idare ediyor ama cok tuylendim ya. Lazere verdigim milyarlar boşa gidecek belli ki.
Ve en kotusu ust bacak oldu cidden, ayi gibi hissediyorum kendimi. Agda bezi bitmis benim de, bugun alip halledecegim, bir şey olsaydi daha once olurdu herhalde , kac dega defa aldim dedigim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…