Hnm herkeste olmuyo demekNerdeeee iki defa çok fena tuttu migrenim. Bende çevremde duymuştum doğumdan sonra geçenler ama demek ki ben onlardan değilim
Bende ıyıyım hamdolsun aklım fıkrım kontrolde bebekte. İnşallah bende guzel müjdeli haberler duyarım doktordan. Ondan sonra bende rahatlarım artık.Canim seni etiketlemistim .haftasına uyumlu çıktı 3 hafta sonra gel dedi şimdilik iyiyim .20 lik gömülü disle son azı diş kökü carpismis baskı yapıyor yemek yiyemiyorum dis dişe degdiremiyorum .ağrıdan ne yapcam bilmiyorum. Cenem bile agriyo .1.5 kilo verdim. Inşallah en kisa zamanda geçer sabahlara kadar uyuyamiyorum. Böyle gidiyor .iştah yok hamilelik belirti yok hala.sen nasılsın canım
Hnm herkeste olmuyo demekmesela menepozdan sonra bıter dıyolar annemın daha coştu
Aksam üstü gır bariYanma korkusundan daha ayagımı bıle sokmadım vallahi. Dönmemıze yakın gıreyım dıyorum. Korkuyorum çunku. :)
Benim anamda da var. Menopozda onunki de geçmedi. Dün sen botox çözümünü söyleyince telefonda ona söyledim. Ilgisini çekti. Yapmışken tam yap bari. Hem gençleşirsin. Ömrünün sonuna kadar yalnız kalmayacaksın herhalde dedim. Telefonu suratıma kapadı.
Sanırım en son 36 haftaya kadar raporla bınılıyodu canımardahanda 1 tane kadın doğum doktoru varmış. merak ediyorum ardahanda tüm hamile kadınlar ebe eşliğinde mi doğum yapıyor acaba? erzuruma yol çok uzun e kışın daha da yavaş gideceğiz. arabamız var ama ilk bebeğim olacak çok korkuyorum. Doktorumla konuşacağım son ay uçağa izin verirse ankaraya dönüp burda doğum yapiim diyorum ama ya riskliyse. çok korkuyorum
tabiki de yardımcı oldun çok teşekkür ederim. gürcistan işini hiç aklıma getiremezdim. zaten ankaraya gideceğim ama ne olur ne olmaz alternatifleri bilmem gerekir diye araştırıyorum. e tabi 8. aya kadar düzenli doktor da gerekiyor. sen nerdesin tam olarak? bizim ardahan ama daha il mi ilçemi belli değilmeyrax canim buraya ya da Erzurum'a gelecek olursan,
Burada özel muayenesi olan Doçent Mukaddes Kurt var. Orada dahi doktor deyince ismini duyabileceğin biri. Üniversiteden yeni ayrıldı. Klinik açtı.
Herkes çok sevse de ben enerjisinden pek memnun kalmadım ya da iyi bir gününe denk gelmedim.
Tuncay Ok var. Özel. Bu benim doktorum. Bunu da çoğu kişi küstah bulur ama ben çok memnunum ilgisinden. Kanka gibi olduk.
Devlet hastanesinde Cem Tereci var. Yeni geldi. Devleti sevmesem de orada çalışan arkadaşların tavsiye ettiği tek isim. Bizim bi' calisanimizin 6 yıldır çocuğu olmuyordu. Arkadaşın tavsiyesiyle eşini ona yolladık, küçük bir operasyonla aynı ay hamile kaldı.
Hakkını yememek için yazıyorum. Randevuları full'dur hep zaten.
Erzurum'da çok tavsiye edilen Prof. Metin Ingeç var. O da üniversiteden yeni ayrılma. Detaylı Usg'ye ben de buna gideceğim.
Bir de Erzurum araştırmada Bünyamin Börekçi. Genelde tüp bebek yapıyor. Doğuma girer mi bilmiyorum ama. Özel hastaneleri baltalamis bir doktor. Başarısız tedavisi neredeyse yok gibi.
Yardımcı olabildiysem çok sevinirim. Gerçekten çok kıt bir yer bu konuda. Erzurum diye aldanma orada da iki özel hastane var.
Bir de bu civarlarda hekim kadın denen ebe/şifacı bozması tipler var. Ben ummayacağım insanların gittiğini duydum. Muhakkak tavsiye eden olur. Kapat ağzını geç.
aaa ben ilk defa duyuyorum ağdanın yasak olduğunu e ben hala ağdayla alıyorum. şok oldum şuan. gerçekten önermiyorlar mı? hiç de sormamıştım doktoraKızçeler şimdi bu ağda mevzusu acısı rahimi uyardığı için yasak ya. Ya hiç değilse alt bacağı alsak olmaz mı? Var mı yapan?
Bi'de gebeliğin başında benim tüyler hiç uzamıyordu. Şimdi hızlı uzuyor ama kökünden hafifçe çekince dökülüyor. Saçım da dökülüyor çok.
Sıkıntı olmaz derseniz yapacağım bak. Epilatorun traş başlığıyla uğraşmaktan bunaldım.
ben de okudum ama galiba bazı hava firmaları izin vermiyormuş 36. haftada rapor olsa dahi. bi de çok riskli yaa :) 32 ideal :))Sanırım en son 36 haftaya kadar raporla bınılıyodu canım
Ciddi misin?Kızçeler şimdi bu ağda mevzusu acısı rahimi uyardığı için yasak ya. Ya hiç değilse alt bacağı alsak olmaz mı? Var mı yapan?
Bi'de gebeliğin başında benim tüyler hiç uzamıyordu. Şimdi hızlı uzuyor ama kökünden hafifçe çekince dökülüyor. Saçım da dökülüyor çok.
Sıkıntı olmaz derseniz yapacağım bak. Epilatorun traş başlığıyla uğraşmaktan bunaldım.
tabiki de yardımcı oldun çok teşekkür ederim. gürcistan işini hiç aklıma getiremezdim. zaten ankaraya gideceğim ama ne olur ne olmaz alternatifleri bilmem gerekir diye araştırıyorum. e tabi 8. aya kadar düzenli doktor da gerekiyor. sen nerdesin tam olarak? bizim ardahan ama daha il mi ilçemi belli değil
Benim ikinci gebeligim. Ilkinde de kanamam vardi. Ona ragmen genitali bile agdayla aliyordum. Sikinti yarattigini hic duymamistim.aaa ben ilk defa duyuyorum ağdanın yasak olduğunu e ben hala ağdayla alıyorum. şok oldum şuan. gerçekten önermiyorlar mı? hiç de sormamıştım doktora
slm cnm evet sicaklar bogdu bizi dun cok guzel sabaha kadar yagmur yagdi ablamin balkonunda uyudum camlari acip ne iyi geldi bugun de cok guzel serin evet cnm baktim o sitelere gercekten pahali ordan bi elbise ile lcw den 4 parca alirim:) turkiyeden gelen kiafetleri denedim ve elbise cok rahat ama sicakta iki bacagim yapışıyor yurudukce rahatsiz oldum etekte ayni sekilde pantolonda sicak kotlar en hosuma giden sort oldu:)) bundan sonra şort alirim ben elbiseler ile gunluk rahat edemedim ancak yemeğw fln gidersem benim hamile mayom vardi biryerde ama nerde bulamadim kesin vermissimdir birine :) hango modeli beğendin resim yolla bakim merak ettimC candy1907 fıstıkk naber hala sıcaklarlamı boğuşuyorsun? ya ne zamandır hamile mayosu bakıyorum sitelerde hiç güzel yok yada hem pahalı oluyor hem içime sinmiyor.
ama alman sayfalarına baktım zalando.de mesela çok güzel modeller var bende senin tersini yapacağım ordan sipariş edip anneme kargoyla göndermesini isteyeceğimağustos sonunda gideceğiz tatile nasıl olsa daha vakit var ama göbişde iyice çıkar o zamana.
bu arada esprit maternity ye baktınmı hiç? biraz pahalı ama çok tatlı hamile giyimleri var.
Ciddi misin?
Ben hic duymadim böyle bir sey.
Tam gaz devam ettim agdaya da.
Ki dusuk riskim falan var bir de biliyorsun
Genital bölgeyi almiyorum ama tüm bacak kac defa aldim. Hatta kanamamin oldugu günün ertesi almistim.
Bugun tekrar bastan asagi alacagim, ben killi bir insanim hic tahammulum yok görmeye.
Bir de bi costu sanki benim bacaklar falan,iyy duramam asla öyle. Olmaz biseycik
bu yaglama lahmacun gibi oluyor ust uste koyuyorlar o degil mi ben cok severim o iseyağlamayı çok sevmedım ben eşim çok seviyor ama senin yerine yerim bak :) mantıcıyım ben
Ciddi misin ya, beni hic uyarmadi dr.Vallahi benim doktor ilk kontrolde söyleyince acı rahimi uyarır. Kasılmaya sebep olur diye agdali epilasyon yasak diye. Ben hiç sormadim salak gibi hangi bölgelere yasak diye. Hattâ karna masaj yaparak krem sürmek de aynı sebepten sakıncalı.
Benim bikini seyrek. Epilatorun bikinisiyle alıyorum da. Arka üst baldirlarimda tüy çıkmış Esra ya.Uğraşamam epilatorle ben. Ağdayi ısıttım zaten. Vurucam birazdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?