2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ev berbat ötesi heryer heryerde sepet sepet camasirlar cocuklar ne bulsa dagitmis mutfak perisan ben yatak dosek ayağımi atsam oyuncak sabah bayram alışverişine gittik çok yoruldum eşim az önce süpürge açtı baktı olmayacak yarın şu senin bayani çağıralim su evi adam etsin dedi :) :) :) ben yaparım diyordu sözde ne kadar yorgun ve tahammülsüz oldum aşırı titiz ve tertipliydim ben

Yine ne varsa kadınlarda var vallahi. Ben de kurutmaliktakilerin yarısını hiç katlanmadan alıp giyerek bitiririm, kalanı da artık bir ara utuleriz.
Inanir misin benim sadece 2 tane gömleğim vardi utulenecek, gerisi tamamen esimin ve kizimin. Önden onlari hallettim sona kendiminkileri biraktim. Gömleği aldim utu fossss diye kirec puskurttu.
Aldim attim tekrar kirliye.

Of kızlar hamileligim manevi olarak öyle zor geçiyor ki.biz eşimle hep sorunlar yaşadık ama bazı zamanlar oluyor ki katlanamıyorum. Yine güçsüz hassas bir dönemimdeyim galiba...kaldıramıyorum değersiz ve yalnız hissediyorum kendimi.ben neden mutlu olmadım evliliğimde hiç diye soruyorum kendime.trk istediğim değer görmek ve anlayış..saygı yani.cok mu şey istiyorum

Hayir, gayet normal seyler istiyorsun ama bizim beklentilerimizle eslerimizinki uymuyor malesef.
Saygi konusunda bir sey diyemem, ama fedakarlik konusu falan cok degisiyor.
Ben mesela bir ara evde pisirdigim hicbir seyi yiyemedim. Bir gun disarda yedik, o kadar guzel doydu ki karnim. Esimden hep teklif etmesini bekledim, hadi disari cikartayim diye. Ama o her firsatta disarda yemekten nefret ettiginden bahsetti, sagliksizligindan dem vurdu.
Ona gore cok fedakar, kendine gore hakli. Oruclu mesela, oglen kalktı, kalktığından beri ev temizliyor. Ama bana yetmiyor, ben daha farkli ilgi bekliyorum.
Bana surekli kendimi nasil hissettigimi, zorlanip zorlanmadigimi sorsun istiyorum. Ama o hic oralarda degil.
Sorunlarınız cok buyuk degilse yipratma kendini. Biz cok hassasiz su ara, beklentilerimiz yuksek. Emin ol hepimizin evinde benzer sorunlar yasaniyordur.

Teşekkür ederim Esra,ama benimki ne suyunu kendi alır ne çorabını toplar.dert etmiyorum bunları asla.sadece huzur versin yanımda olsun.en kısa zamandan örnek vereyim.mutfak alisverisine çıktık bugün. Ama sanki beni sırtında taşıdı.araba da diken üstünde oturdum resmen.o tavırlardan konuşma şeklinden bıktım artık. Dayanamıyorum bazen.annesine gidelim dedi akşam yemeğine tamam dedim.boyle yapınca gitme gücüm kalmadı. Gitmiyorum dedim.onceden diyemedim yapmak istemediklerimi şimdilerde diyebiliyorum artık yavaş yavas

Ve çocukları aldı gitti,sen gelme,sismeye devam et diyerek.ha o sismek de ne onu düşünüyorum nasıl birşey diye :)

Anladim, senin durumun biraz daha farkliymis. Dedigin gibi o zaman yavas yavas yapmak istemedigin seyleri dile getir. Bebekten sonra umarim daha sıkı baglari olan bir aile olursunuz.

Inanir misin benim sadece 2 tane gömleğim vardi utulenecek, gerisi tamamen esimin ve kizimin. Önden onlari hallettim sona kendiminkileri biraktim. Gömleği aldim utu fossss diye kirec puskurttu.
Aldim attim tekrar kirliye.

Inanırım. Benim de sadece 1 tane elbisem var çünkü. Ütü uzun süre çalışmayınca ilk buharda kendini temizliyor. Oturduğun yerde yap bari.

Rabbim derdi sıkıntısı olanlara,kalbi darda olanlara yardısiin,ve banada
İnşallah geçici günlerdir canım. Rabbim sıkıntıda olan herkese yardım etsin. Eşin oruç tutuyorsa birde sigara kullanıyorsa o yüzden asabi olabilir.

Benim bu hamileliğimde o kadar farklı bir eş çıktıki ortaya anlatamam. Anlayışlı sabırlı duyarlı.
Bazen o kadar çekilmez biri oluyorum ki.... Sonra düşününce anlıyorum hatamı. Ama eşim hep gülüp geçiyor. Hep bunlar hamilelik psikolojisi diyor.

Her zamanki hali ama ramazanda dahada sert ve anlayışsız oluyor.bende bi o kadar güçsüzüm bu dönemde. Yine toparlarım kendimi elbette.ama biraz derin ve zor gececek bu süreç sanirim

bende yordum bugün kendimi buzdolabi ve camasır makinasini yeniledik bebek gelecek ya insallah buzdolabıni boşalttım içini dışını sagını solunu sildim çamaşır makinasinda 2 posta camasır yikadım astım dışarı çıktık yemek yedik eve geldim yoruldum

Her zamanki hali ama ramazanda dahada sert ve anlayışsız oluyor.bende bi o kadar güçsüzüm bu dönemde. Yine toparlarım kendimi elbette.ama biraz derin ve zor gececek bu süreç sanirim
Allah yardımcın olsun kaçıncı bebis bu birde kac yıllık evlisiniz hep böyle degildi eşin heralde

Hayırlı olsun güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…