2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Benimki bildiğin patavatsız. Biz sormadan cinsel ilişki, ağda her şeyi ezber yapan papağan gibi söyledi.

Ya bir de kimseyi korkutmak istemem. Çocukluk arkadaşım doğuma gitmeden önce komple ağda yapmıştık ona. Ne bilelim o zaman. Karnı böyle kasilip top gibi olmuştu. Belki tesadüftür ama doktor dedikten sonra hep aklıma o sahne geliyor. Bilincaltima yerleşti galiba. Atamıyorum.

Benim de lazer paketim yarım kaldı. Parasını peşin vermiştim bir de. Lazer yaptırdığım yerde devam eden gebeler var dedi ama ben asla o riski alamam.

Demekki üst bacak tuylenmesi normal o zaman? Benim de oldu çünkü. Arka taraflarında bildiğin ince ince kıllar çıkmış.
Ben top şeklinde alıyorum o bezlerden. Epey gidiyor.

Canım ben bütün bacağıma yaptırdım ama yukarda çok bişey yoktu 5 dkda hallediyolar zaten çok acımıyo ama hormonlardan dolayı herhalde 2 hafta geçmeden çıkmaya başladı yine

Canım ben bütün bacağıma yaptırdım ama yukarda çok bişey yoktu 5 dkda hallediyolar zaten çok acımıyo ama hormonlardan dolayı herhalde 2 hafta geçmeden çıkmaya başladı yine

Yapacağım birazdan ben de. Bikini hariç. Bikini için de gidince tekrar soracağım doktora detaylı. Zaten çok çıkmıyor benim de orada. Normalde hormonların en baskın olduğu yer erojen bölgedir ama ne hikmetse bacagimdan fiskirdilar benim de.

Bugün aynı cümleyi anneme kurdum temizlikçi alsam nasıl yapacak kadın önce dağınıklığı toparlamam lazım diye. Ev aldı başını gidiyor ütüler dağ oldu yeni çamaşır yıkamaya korkuyorum şöyle 1 gün sağlam gezinsem yaparım ama halsizim çok

Ben genitale çok önce lazer yaptırmıştım çok az çıkıyo ama 6 ayda 1 ancak doğum zamanı çıkarsa bi kere jilet yeter bence orda sadece ağda riskli

gomlek ve pantolonlari uygun bi utucuye ver ve duzenli kadina basla canim eger olanagin varsa..kadina utuleri biraksan ilk gelisinde sirf utuyle vakit gecer, erkekle olucak is degil. benim esimde dusuk tehlikesinden cok yardimci bana ama erkek iste bi yere kadar, sozde evlenmeden 18 yil yalniz yasamis,bekarken yaptigi yemeklere bayilirdim.ama simdi yemek yapinca altini kapiyim mi oldu diye soruyo yazik.benim gibi tehliken varsa da yat, ben temizlik hastasiydim yapicak bisey yok

Kendi yalnız hissetmeyeceksen sana destek olayım. Belki bu manzarayı görünce kendini bir nebze iyi hissedersin. Çocuğum da yok benim senin gibi. 3 gün önce bunun iki mislini oturarak ütüledim üstelik. Daha 4 makine de yıkanmış çamaşır var. Utancımdan temizlikçi cagiramiyorum şu an. Gözümün önüne koydum hâlde sabahtan beri oturup sohbet ediyorum bunlarla. Daha ağda yapacam bir de sözde.

Sırf ütüye biriktikce birini al. Eşini bekleme. Bizimkine de kalsa çünkü ütü yapmak yerine b*k çuvalı giyer gezer.

(Dalga geçmeyin gebertirim)

bende epilasyonluyum suan nerdeyse basenlerime dogru tuy gibi seyler var, bacak, bikini artti,cenem. esim dalga geciyo seni de trasa goturucem diye

bende epilasyonluyum suan nerdeyse basenlerime dogru tuy gibi seyler var, bacak, bikini artti,cenem. esim dalga geciyo seni de trasa goturucem diye

Ay benim eşim de annesiyle dalga geçiyor öyle, anne seni kuaföre götüreceğim ama utanıyorum sana saç mı, sakal mı, bıyık mı diye soracak diye. Kedi bıyıklım diye seviyor annesini.

Böyle fiskirmaya devam ederse korkarım beni de götürüp hayvanat bahçesine teslim edecek.

Yaa çok teşekkür ederim kötü yanlarından hiç bahsetmediğin için o kadar iyi geldi ki. Korkuyordum açıkçası. Tamam sevicem oraları..

ben de okudum ama galiba bazı hava firmaları izin vermiyormuş 36. haftada rapor olsa dahi. bi de çok riskli yaa :) 32 ideal :))
  • Yirmi sekiz haftalarını (yedi ay) doldurmamış olan hamile yolcularımızdan seyahat için herhangi bir rapor istenmez.
  • Tek bebeğe hamile olan yolcularımız, 28. haftanın başından 35. haftanın sonuna kadar kendi doktorlarından aldıkları “uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresi yer alan raporla seyahat edebilirler. Otuz altı hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi hamile yolcuların seyahatine izin verilmez.
  • İki veya daha fazla bebeğe hamile yolcularımız ise 28. haftanın başından 31. haftanın sonuna kadar kendi doktorlarından aldıkları “uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresi yer alan raporla seyahat edebilirler. Otuz iki hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi hamile yolcuların seyahatine izin verilmez.
  • Doktor raporunun tarihi yedi günden eski olamaz.
  • Raporu düzenleyen doktorun rapor üzerinde adı soyadı, diploma numarası ve imzası mutlaka olmalıdır.
  • canim bu thy nin sitesinden eski calistigim yer bu sekilde uyguluyolar ama raporun tarihi max 7 gun ona cok dikkat ediyolar

gecen oglum benim buyudu tiras xamani geldi diyo bana da

Yaa çok teşekkür ederim kötü yanlarından hiç bahsetmediğin için o kadar iyi geldi ki. Korkuyordum açıkçası. Tamam sevicem oraları..

Kötü yanlarını da yaşayınca görürsün artık.

Muhtelemen siz de sıkılınca Erzurum'un dandik avmlerine gitmek yerine Gürcistan'ı gezeceğiniz için görmezsin de belki.

Ramazan da temizlikci de bulamadim, sonrasinda bir duzene sokarim insallah. Ve camasir makinesi kabusum oldu. Sepet hic bosalmiyor.

Erkekle gercekten olmuyor. Hepsi de kendi utusu, bir sey deyince ben giyecegim zaman utulerim sen niye dert ediyorsun diyor .sanki benim derdim ne giydigi, ben dokuntuyu kaldirmak istiyorum.
Eve duzenli birini alacagim ama ramazanda bulamadim. Anlasabilecegin birilerini bulmak da cok zor, hic memnun kalmadim daha önce aldiklarimdan. Ama boyle de yetisemiyorum. Bayram gecsin insallah bulacagim birisini.

Temizlikci cagirmaya utanan biri daha :)
Bir sinirle girdim kizimin odasina , elime gecen ne varsa cop posetine doldurdum. 3 koca poset cop cikardim odadan. Yavrum uzuldu ama napayim, cok dagitiyor. Her yer kagit, etiket, birbirine yapistirilmis kitaplar vs. Bundan sonra ortada biraktigin her seyi atacagim dedim. Hep derim gerci bir ise yaramaz.
Arkadaslarimin eşleri hep kendileri yapiyormus ütülerini. Bekarken esim de kendi yaparmis. Kayinvalidem ben elimi surmezdim diyor.Simdi alisti rahata, elini surmuyor. 3 ayda 2 kere utu yapti dusun artik ne kadar biriktirdigini. Bu sefer de hirslanip ben utuledim ya, bir daha da ellemez artik.
Bayram gecsin de birini ayarlayacagin artik.
Sen ne utuledin ya nevresim falan mi onlar, camasira da benzemiyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…