Evet Can'ım değişir mi acaba bilmiyorum
Ciddi misin ya, beni hic uyarmadi dr.
Ben genitale lazer yaptirdim simdilik idare ediyor ama cok tuylendim ya. Lazere verdigim milyarlar boşa gidecek belli ki.
Ve en kotusu ust bacak oldu cidden, ayi gibi hissediyorum kendimi. Agda bezi bitmis benim de, bugun alip halledecegim, bir şey olsaydi daha once olurdu herhalde , kac dega defa aldim dedigim gibi.
Canım ben bütün bacağıma yaptırdım ama yukarda çok bişey yoktu 5 dkda hallediyolar zaten çok acımıyo ama hormonlardan dolayı herhalde 2 hafta geçmeden çıkmaya başladı yineKızçeler şimdi bu ağda mevzusu acısı rahimi uyardığı için yasak ya. Ya hiç değilse alt bacağı alsak olmaz mı? Var mı yapan?
Bi'de gebeliğin başında benim tüyler hiç uzamıyordu. Şimdi hızlı uzuyor ama kökünden hafifçe çekince dökülüyor. Saçım da dökülüyor çok.
Sıkıntı olmaz derseniz yapacağım bak. Epilatorun traş başlığıyla uğraşmaktan bunaldım.
Canım ben bütün bacağıma yaptırdım ama yukarda çok bişey yoktu 5 dkda hallediyolar zaten çok acımıyo ama hormonlardan dolayı herhalde 2 hafta geçmeden çıkmaya başladı yine
Bugün aynı cümleyi anneme kurdum temizlikçi alsam nasıl yapacak kadın önce dağınıklığı toparlamam lazım diye. Ev aldı başını gidiyor ütüler dağ oldu yeni çamaşır yıkamaya korkuyorum şöyle 1 gün sağlam gezinsem yaparım ama halsizim çokBiri beni su depresyondan cikarsin ya,nolur
Cok kotu hissediyorum kendimi, acikiyorum galiba artik, elim ayagim bosaliveriyor sik sik.
Evim ahir gibi. Tam 3 ay oldu evdeki camasir dokuntusu kalkmiyor ortadan.
Esim sagolsun 15 gun bekletiyor utuyu, o yapana kadar kirli sepeti dolup tasiyor.
Utu yapildigi gun yigiliyor yeniden camasirlar.
Yetti artik baslayacagim dusugune falan deyip giristim utuye, ama gücüm yok cok cok yapamiyorum.
Ama nerden baksaniz 10 dan fazla gomlek, daha da fazla tisort, 10 kadar pantolon utuledim.
Kendimin ve cocugunkileri saymiyorum bile.
Eve temizlikci alacagim ama hala bir duzen kuramadim ki, bu curcunanin icine kim gelip de temizlesin.
Oof offfff
Ben genitale çok önce lazer yaptırmıştım çok az çıkıyo ama 6 ayda 1 ancak doğum zamanı çıkarsa bi kere jilet yeter bence orda sadece ağda riskliYapacağım birazdan ben de. Bikini hariç. Bikini için de gidince tekrar soracağım doktora detaylı. Zaten çok çıkmıyor benim de orada. Normalde hormonların en baskın olduğu yer erojen bölgedir ama ne hikmetse bacagimdan fiskirdilar benim de.
aynen oyle oluyor çokta lezzetli oluyor☺bu yaglama lahmacun gibi oluyor ust uste koyuyorlar o degil mi ben cok severim o ise
gomlek ve pantolonlari uygun bi utucuye ver ve duzenli kadina basla canim eger olanagin varsa..kadina utuleri biraksan ilk gelisinde sirf utuyle vakit gecer, erkekle olucak is degil. benim esimde dusuk tehlikesinden cok yardimci bana ama erkek iste bi yere kadar, sozde evlenmeden 18 yil yalniz yasamis,bekarken yaptigi yemeklere bayilirdim.ama simdi yemek yapinca altini kapiyim mi oldu diye soruyo yazik.benim gibi tehliken varsa da yat, ben temizlik hastasiydim yapicak bisey yokBiri beni su depresyondan cikarsin ya,nolur
Cok kotu hissediyorum kendimi, acikiyorum galiba artik, elim ayagim bosaliveriyor sik sik.
Esim sagolsun 15 gun bekletiyor utuyu, o yapana kadar kirli sepeti dolup tasiyor.
Yetti artik baslayacagim dusugune falan deyip giristim utuye, ama gücüm yok cok cok yapamiyorum.
Ama nerden baksaniz 10 dan fazla gomlek, daha da fazla tisort, 10 kadar pantolon utuledim.
Eve temizlikci alacagim ama hala bir duzen kuramadim ki, bu curcunanin icine kim gelip de temizlesin.
Oof offfff
Biri beni su depresyondan cikarsin ya,nolur
Oof offfff
bende epilasyonluyum suan nerdeyse basenlerime dogru tuy gibi seyler var, bacak, bikini artti,cenem. esim dalga geciyo seni de trasa goturucem diyeBenimki bildiğin patavatsız. Biz sormadan cinsel ilişki, ağda her şeyi ezber yapan papağan gibi söyledi.
Ya bir de kimseyi korkutmak istemem. Çocukluk arkadaşım doğuma gitmeden önce komple ağda yapmıştık ona. Ne bilelim o zaman. Karnı böyle kasilip top gibi olmuştu. Belki tesadüftür ama doktor dedikten sonra hep aklıma o sahne geliyor. Bilincaltima yerleşti galiba. Atamıyorum.
Benim de lazer paketim yarım kaldı. Parasını peşin vermiştim bir de. Lazer yaptırdığım yerde devam eden gebeler var dedi ama ben asla o riski alamam.
Demekki üst bacak tuylenmesi normal o zaman? Benim de oldu çünkü. Arka taraflarında bildiğin ince ince kıllar çıkmış.
Ben top şeklinde alıyorum o bezlerden. Epey gidiyor.
bende epilasyonluyum suan nerdeyse basenlerime dogru tuy gibi seyler var, bacak, bikini artti,cenem. esim dalga geciyo seni de trasa goturucem diye
Yaa çok teşekkür ederim kötü yanlarından hiç bahsetmediğin için o kadar iyi geldi ki. Korkuyordum açıkçası. Tamam sevicem oraları..Şimdi şöyle düşün canım. Farz et Posof'a düştünüz. Gürcistan'daki hastane taş çatlasa 1.5 saat. Erzurum 5 saate yakın.
Ben Kars merkezdeyim. Erzurum burdan bile 2.5 saat ve açıkçası, risk durumunda burası mı Gürcistan mı dersen. Gürcistan derim.
Tabiî ki takip için de doktor gerekli. Onu söyle yapabilirsin. Rutin kontroller için buraya gelirsin. En uzak yerinden 1.5 saat burasi. Detaylı için Erzurum'a gidersin dilersen. Ardahan Posof tarafının iklimi çok yumuşaktır buraya göre. Biz sık sık Çıldır ve Göle'ye gideriz. Çıldır'da hayatında yiyebileceğin en güzel balığı yiyebilirsin. Bogatepe'ye peynir müzesine falan gidiyoruz. Bahardan itibaren yemyeşil olur buralar. Özellikle Posof tarafı. Iğdır tarafının sebzesi çok meşhurdur klimatolojik ikliminden ötürü. Çoğu organik ve çok ucuzdur yazın. Buraya da oradan gelir. Merkezine hiç gitmedim. Öyle Gürcistan'â gidip gelirken transit geçmişimdir en fazla. Çıldır'a yeni kapı açıldığı için o tarafa hiç gelmedim birkaç aydır.
ben de okudum ama galiba bazı hava firmaları izin vermiyormuş 36. haftada rapor olsa dahi. bi de çok riskli yaa :) 32 ideal :))
Ay benim eşim de annesiyle dalga geçiyor öyle, anne seni kuaföre götüreceğim ama utanıyorum sana saç mı, sakal mı, bıyık mı diye soracak diye. Kedi bıyıklım diye seviyor annesini.
Böyle fiskirmaya devam ederse korkarım beni de götürüp hayvanat bahçesine teslim edecek.
Yaa çok teşekkür ederim kötü yanlarından hiç bahsetmediğin için o kadar iyi geldi ki. Korkuyordum açıkçası. Tamam sevicem oraları..
gecen oglum benim buyudu tiras xamani geldi diyo bana da
Ramazan da temizlikci de bulamadim, sonrasinda bir duzene sokarim insallah. Ve camasir makinesi kabusum oldu. Sepet hic bosalmiyor.Bugün aynı cümleyi anneme kurdum temizlikçi alsam nasıl yapacak kadın önce dağınıklığı toparlamam lazım diye. Ev aldı başını gidiyor ütüler dağ oldu yeni çamaşır yıkamaya korkuyorum şöyle 1 gün sağlam gezinsem yaparım ama halsizim çok
Alem bunlar yemin ediyorum.
Bizimki de oğlan olursa onlar benim değil. Oğlunun tüyleri derim. İyi fikir.
Erkekle gercekten olmuyor. Hepsi de kendi utusu, bir sey deyince ben giyecegim zaman utulerim sen niye dert ediyorsun diyor .sanki benim derdim ne giydigi, ben dokuntuyu kaldirmak istiyorum.gomlek ve pantolonlari uygun bi utucuye ver ve duzenli kadina basla canim eger olanagin varsa..kadina utuleri biraksan ilk gelisinde sirf utuyle vakit gecer, erkekle olucak is degil. benim esimde dusuk tehlikesinden cok yardimci bana ama erkek iste bi yere kadar, sozde evlenmeden 18 yil yalniz yasamis,bekarken yaptigi yemeklere bayilirdim.ama simdi yemek yapinca altini kapiyim mi oldu diye soruyo yazik.benim gibi tehliken varsa da yat, ben temizlik hastasiydim yapicak bisey yok
Temizlikci cagirmaya utanan biri daha :)Kendi yalnız hissetmeyeceksen sana destek olayım. Belki bu manzarayı görünce kendini bir nebze iyi hissedersin. Çocuğum da yok benim senin gibi. 3 gün önce bunun iki mislini oturarak ütüledim üstelik. Daha 4 makine de yıkanmış çamaşır var. Utancımdan temizlikçi cagiramiyorum şu an. Gözümün önüne koydum hâlde sabahtan beri oturup sohbet ediyorum bunlarla. Daha ağda yapacam bir de sözde.
Sırf ütüye biriktikce birini al. Eşini bekleme. Bizimkine de kalsa çünkü ütü yapmak yerine b*k çuvalı giyer gezer.
(Dalga geçmeyin gebertirim)
Eki Görüntüle 1855180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?