2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
annen yanında diye rahattır o zaman canım senin de ilk bebegin sanırım yanında kalsaydı daha iyi olurdu bence seninle de tatile gidecek olmasıda ayrıca iyi

Evet annemın yakın olmasına mutlaka guvenıyodur ama yıllardır işinden dolayı hep tekim,ilk bebegımı kaybettıgımde tek basıma hastaneye gıttım düşük yapmışım,bazı şeylerle tek basa cıkabıldıgımı gördüğünden de bu rahatlığı

ne diyebilirim bilmiyorum ben sıkma canını hamileliğin tadını çıkar canım Allahın izniyle yakında iki kişi olacaksınız☺

ne diyebilirim bilmiyorum ben sıkma canını hamileliğin tadını çıkar canım Allahın izniyle yakında iki kişi olacaksınız☺
Yok yok benım keyfım yerınde şükür,bende yalnızlığı çok severım,bu arada benım burcum Oğlak,inşallah bizim çocuklarda benım gibi bişey olucak

Yok yok benım keyfım yerınde şükür,bende yalnızlığı çok severım,bu arada benım burcum Oğlak,inşallah bizim çocuklarda benım gibi bişey olucak
oğlak kadınlarını bilmem de erkekleri zordur.eşim oğlak burcu.tecrübeyle sabittir.

benim rahmetli babamda oğlak burcuydu ve benim en iyi anlaştıgım burctur o yuzden mutluyum
Allah rahmet eylesin,ilk Başlarda mesafeli ama mantık davranan insanlar oluyo genelde bende memnunum ama ınat işi kötü işte

Allah rahmet eylesin,ilk Başlarda mesafeli ama mantık davranan insanlar oluyo genelde bende memnunum ama ınat işi kötü işte
sağolasın canım inadıda çok sürmüyo oğlakların sağlam kız arkadaşlarımda vardı çabuk parlayıp çabuk sönerler tertipli duzenli ve temizdir oğlak burçları

Vermekle iyi yapmissin. Bazi seyleri insan uzattikca daha cok kinleniyor. Ben de cok kiriliyorum kayinvalideme hamileligimde. Hic ilgilenmedi benimle. Ama bir şey de diyemiyorum. Söylesek bizden yüzlu cikarlar.
O yüzden uzatmamak en iyisi. Eninde sonunda hep birlikte birer aileyiz.

Vermekle cok iyi yapmissin en azindan şuanda araniz acik olsa da ama arabamiz yokken oda veriyormuş su durumda belki utanir kirginken bile arabani vermissin

Kizlar bu arada araba kullaniyormusunuz ben devam kullaniyorum suanda rahatsi etmiyor gobek ciktikca nasıl olur bilemem

Bugün herkesin eşi arıza çıkartmış anlaşılan. Beni de alın aranıza. Mağdurum da mağdurum. Sıcak beyinlerine tenasül etti herhalde hepsinin.

Eşlerinin zulmüne uğrayan Ocak 2017 anneleri olarak topiğin adını değiştirelim bence.

Keşke bi' düğmeleri olsa basıp kapasak bazen hepsini.

Bugün kocaların ayarı bozulmuş benimki de alışverişte beni kızdırdı hemde saçma sapan şeylerden neyseki şakaya vurup durumu kapattık ama farkettim ki bende eskisi gibi değilim sinirleniyorum alınıyorum birden patlıyorum engel olamıyorum bazen bu halime normal deyip gülüyo ona bile kızıyorum

valla benim mevzum hamilelikten önceydi ve daha derin bir mevzuydu.her b.ku yanlış anlıyo tartışma çıkartıyor huzursuzluk yaratıyor.o yüzden ben çok seviyeli durarak kendime bir yol seçtim.

Vermekle cok iyi yapmissin en azindan şuanda araniz acik olsa da ama arabamiz yokken oda veriyormuş su durumda belki utanir kirginken bile arabani vermissin
valla inanır mısın ondan utanmasını dahi beklemiyorum hiç te utanmadı zaten.ben ondan teşekkür dahi beklemiyorum.ben kendimi iyi hissetmek için verdim.ister kıymet bilsin isterse bilmesin zerre umrumda değil.ben kendi vicdanım için verdim.gözümde zerre değeri yok artık

Kalbini cok kirmis sanirim inşallah biran once telafi eder hatasını bu kadar seye ragmen oda arabanizi isteyebilmis bu da ilginc yani

bende kullanıyorum.göbek çıktığında da hamile Kemer'leri varmış ondan alalım
Bende arastirdim bu kemerleri oturunca gobegim cikiyor benim simdiden almak lazim :)

Kalbini cok kirmis sanirim inşallah biran once telafi eder hatasını bu kadar seye ragmen oda arabanizi isteyebilmis bu da ilginc yani

Bende arastirdim bu kemerleri oturunca gobegim cikiyor benim simdiden almak lazim :)
inanır mısın bu bir değil iki değil hep iyi günleri düşünüp affettim şimdiye kadar ama yeter artık.yapıyo ediyo ondan sonra gelip özür dilerim ben o Zaman iyi değildim yada ben böyleyim işte söylerim ama kalbimde kötülük yoktur falan filan.bitir yere kadar bende sen eşimin annesisin sana şimdiye kadar saygısızlık yapmadım.ama artık beni zorlama ben seninle böyle seviyeli iyiyim dedim.eşime de sakın bana annenle samimi olmam konusunda ısrar etme yeter artık bir kere daha bana böyle yaklaşırsa bu sefer bende kayışları koparırım sabırlı olmam be arada kalıp sıkıntıyı sen yaşatsın dedim.oda artık ısrar etmiyo şükür

Anladim cnm ama en azindan ozur diliyormus oyle seylwr okuyorum ki burda yapıp edip birde gelinlerinden ozur bekliyorlar birde ayaklarina getiriyorlar .. belki sen araya mesafe koydugun zaman anlar hatasini hemde artik torun geliyor belki duzelir insallah duzelir bu problemler genelde evliliklere de yansiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…