2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ayyy hayırlısı artık bende bayiliyorum sarışın mavi gözlü bebislere bide esmer şeker bebislere

Arkadaslar kadir gecesi Bebeğimin kalbi durdu onu kaybettik ocak annesi olamayacam artk hepiniz sağlıklı bi sekil de kucağıniza alırsınız inş haklarımızı helal edin iyi bayramlar size en zor bayRamim ((
Canım çok üzüldüm başın saolsun Rabbim bu mubarek günde yakın zamanda tekrar nasip etsin kucağına da alırsın inşallah

Arkadaslar kadir gecesi Bebeğimin kalbi durdu onu kaybettik ocak annesi olamayacam artk hepiniz sağlıklı bi sekil de kucağıniza alırsınız inş haklarımızı helal edin iyi bayramlar size en zor bayRamim ((
Canım allah yardımcın olsun sabırlar versir. Yaşarken zor geliyor ama her şerde bir hayır oluyor biz göremesekte. En kısa sürede kucağın sağlıklı bebeklerle dolar inşallah.

isimde bellidir şimdi o zaman
Çok Can'ım ya bu sefer yeni inandım cinsiyete önceki tahminde erkekti de ona inanmamıştımbu 13 haftada tek bir erkek ismi geçmedi aklımdan kız için hazırlamıştım ama hayırlısı artık sağsalim doğsun da buluruz herhalde 6 ay da bir isim

Yarın denize gidicez bayramın ilk gunu sakin olur diye bikinileri denemem lazım ama korkudan deneyemiyorum olmazsa ögleden sonra alışveriş yapicak 1.5 kilo aldim oda gobekten

hep beraber bulacagiz inşallah guzel isimler bende 11 gun sonra ogrenecegim inşallah

Ayrıca babası nas
hep beraber bulacagiz inşallah guzel isimler bende 11 gun sonra ogrenecegim inşallah
İnş canım allah gönlüne göre versin. Eymen ve çınar koymam kesin son iki yıldır çevremde doğan erkek bebeklerin yarısı çınar yarısı eymen oldu

Yarın denize gidicez bayramın ilk gunu sakin olur diye bikinileri denemem lazım ama korkudan deneyemiyorum olmazsa ögleden sonra alışveriş yapicak 1.5 kilo aldim oda gobekten
Ben bu sene mayo almayı düşündüm ama hiç beğenemedim

Ben bu sene mayo almayı düşündüm ama hiç beğenemedim
ben mayoyla kendimi çoook kötü hissederim almiycam gobegimde iğnelerden mosmor guneslenirken pareo giyerim cok ilgi ceker çünkü eymen ve çınar cok gercekten ben Kemal olsun istiyorum ama Kılıçdaroğlunu sevmiyorum Mustafa Kemalin Kemali olsun istiyorum kız olursa secenek cok ama erkek guclu karakterli bi isim olmali bence

Göbeğim çıktı bi de tüğlendi her iki durumda da kendimi kötü hissedeceğim ben zatenHamilelikte çıkan tüğler sonra dökülür köklerini kuvvetlendirmeyeyim diye almıyorum da alsam mı ki hala bilemiyorum. Kız diye düşünürken kızım güzelliğimi alıyor diyerek maymuna dönüşüme bir kılıf buluyordum artık o da kalmadı.
Valla eşim ben kız derken kız çocuğa meyilliydi bugün doktor pipi gösterince Nasıl Mutlu oldu anlatamam içindeki ataerkil anında ortaya çıktı. Bulsun oğluna isim olmazsa hazır bu kadar meraklıyken

vallahi insan icine çıkmak icin tuylerimden kurtulmak istiyorum benimde mi erkek acaba okadar cok tuylendim ki esim bile şaşırdı sizin ikinci çocuğunuzmu tatlım

vallahi insan icine çıkmak icin tuylerimden kurtulmak istiyorum benimde mi erkek acaba okadar cok tuylendim ki esim bile şaşırdı sizin ikinci çocuğunuzmu tatlım
Yok ilk olacak kısmetse. Ben kızım olsun riske atmayayım istiyordum çünkü her şanslı ailenin bir kızı olur kafasındayım. Ama hayırlısı olsun tabi her kız hayırlı olacak diye bir durum yok.
Valla cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum saçımdan tüm vücuduma kadar heryerde bir coşma söz konusu.

hayırlı olsun benim aklımda ikinci gibi kalmış canım kusura bakma ikincisi kız olur inşallah bende kıllardan kendimi tanıyamiyorum ☺

Kizlar bu arada araba kullaniyormusunuz ben devam kullaniyorum suanda rahatsi etmiyor gobek ciktikca nasıl olur bilemem
Benım kanama ve düşük rıskı olunca yasaktı,oncesınde kullanıyodum,Dr bı 20 gun sonra durumum ıyı olursa kullanabılıcegımı soyledı,beli son aylar dıreksıyona dayanır gobek

Kesın sıcak Çarptı bı de hafta sonu dipdibe olmak ıyı gelmedidegıstırelım topiğisende katıl aramıza

valla benim mevzum hamilelikten önceydi ve daha derin bir mevzuydu.her b.ku yanlış anlıyo tartışma çıkartıyor huzursuzluk yaratıyor.o yüzden ben çok seviyeli durarak kendime bir yol seçtim.
Iyi yapmışsın,öyle durumlarda en ıyısı mesafelı olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…