Ben de kullanıyorum canım ılkinde de son 1 aya kadar kullanmıştım daha kullanacaktim ama kar basmıştı heryeri :) Hamile kemeri de hiç duymadım normal kemerle bi sıkıntı yaşamadım göbeğim çok büyük değil diyeydi belki
Günaydın herkese...
Bu gereksiz duygusallık ne Zaman geçer bilmiyorum ama ben fena herşeye ağlayan ağlak bir tip oldum..
İkinci bebeğimi kucağıma alacağım inşallah ama aradan Zaman geçince unutmuşum bir çok şeyi valla
Herkese Mutlu bir gün diliyorum bayram arefesi kendinizi yormayın yatın dinlenin
Günaydın. Allah a şükür iyiyim ben canım. İnşallah iyi bir gün olur.
Benim de bugün kayınvaldemler geliyor. Benim aksi halime eşim anlayışlı davranıyor ama inşallah onların yanında aksi biri olmam. Bunun için dua ediyorum hep. Yoksa tek bi sözümü yıllarca unutmazlar.
Karı koca arasında olunca o an unutulup gidiyor herşey. Bir sarılıyorsun barışıyorsun. Maalesef işin içine başkaları girince aynı şey olmuyor.
Eşimi tembihleyeceğim beni kontrol altında tutsun. Yoksa benim ayarım hiç belli olmaz.
Gerçekten bu hamilelik duygularımı allak bullak etti
Arkadaşlar iştahlarınız ne alemde ya. Benim hiç bulantım olmadı ama iştahım hiç iyi değil. Bir ara düzeldi. Şimdi yine yok.
57.5 çıkmıştım sabah tartıldım 56ya düşmüşüm
Oysa zorda olsa yemeye çalışıyorum
Günaydın. Allah a şükür iyiyim ben canım. İnşallah iyi bir gün olur.
Benim de bugün kayınvaldemler geliyor. Benim aksi halime eşim anlayışlı davranıyor ama inşallah onların yanında aksi biri olmam. Bunun için dua ediyorum hep. Yoksa tek bi sözümü yıllarca unutmazlar.
Karı koca arasında olunca o an unutulup gidiyor herşey. Bir sarılıyorsun barışıyorsun. Maalesef işin içine başkaları girince aynı şey olmuyor.
Eşimi tembihleyeceğim beni kontrol altında tutsun. Yoksa benim ayarım hiç belli olmaz.
Gerçekten bu hamilelik duygularımı allak bullak etti
Önerini deneyeceğim. Aslında aramız iyidir eşimin ailesi ile. Ama şuan dışardan kendime bakınca korkuyorum kendimden. Tek tahammül edemediğim şeyleri çok gıybet yapıyorlar. Bende ondan hoşlanmıyorum. Korkum biraz da bu yüzden. Bizim evimizde başkalarının hayatı konuşulmaz. Ben ailemden böyle gördüm. Çocuklarımı da bu şekilde yetiştiriyoruz. Eşimde aynı benim gibi. Kimsenin hiçbirşeyine karışmaz.
bende ilk hamileligmde boyleydim 9 sene once ve kendime cok kiziyorum bnden sonra ki hamileleri gorunce ben ne salakmisim dedim gercekten pamuk prenses gibi yasadilliklerini tabi ben o kadar yapamamda :) ne cam silerim ne dip kose temizlik heleki ocak ayında bebegimi kaybettim o surec kurtaj o kadar zor ki insan bebeginin caninin kıymetini biliyor sana tavsiyem fazla yorma kendini
Yalnız olsam ağır gelirde işler kızkardeşim ve kızımda yardım etti.
Galiba biraz rahatlığım 1. Tremistırı arlattığım için. Hamileliğin en rahat dönemine geçtik.
Ama çok haklısın canım sözlerinde. Zaten bidaha da böyle iş yapıp kendimi yormam. Bir nevi yaz temizliğiydi diyelim. Çok şükür şuan herhangi bir sorun yok. İyiyim
Arkadaşlar iştahlarınız ne alemde ya. Benim hiç bulantım olmadı ama iştahım hiç iyi değil. Bir ara düzeldi. Şimdi yine yok.
57.5 çıkmıştım sabah tartıldım 56ya düşmüşüm
Oysa zorda olsa yemeye çalışıyorum
Önerini deneyeceğim. Aslında aramız iyidir eşimin ailesi ile. Ama şuan dışardan kendime bakınca korkuyorum kendimden. Tek tahammül edemediğim şeyleri çok gıybet yapıyorlar. Bende ondan hoşlanmıyorum. Korkum biraz da bu yüzden. Bizim evimizde başkalarının hayatı konuşulmaz. Ben ailemden böyle gördüm. Çocuklarımı da bu şekilde yetiştiriyoruz. Eşimde aynı benim gibi. Kimsenin hiçbirşeyine karışmaz.
annisler bişey soracağım alakasız ama benimsulalemde kahverengi gözlü yok hepimiz mavi yesiliz esimin ve ailesinin gozleri ela sizce bebis renkli gözlu olurmu kiii saglikli olsun o kısmı ayrı tabi de benim ki merak
Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah şu iştahsızlık olayı bende de var mide bulantım bnm de pek yoktu ama sıcaklardan bence hiç iştahım yok yemek için zorluyorum kendimi bi de bu sıpa sık sık acıktırıyo beni ona rağmen
annisler bişey soracağım alakasız ama benimsulalemde kahverengi gözlü yok hepimiz mavi yesiliz esimin ve ailesinin gozleri ela sizce bebis renkli gözlu olurmu kiii saglikli olsun o kısmı ayrı tabi de benim ki merak
Arkadaslar kadir gecesi Bebeğimin kalbi durdu onu kaybettik ocak annesi olamayacam artk hepiniz sağlıklı bi sekil de kucağıniza alırsınız inş haklarımızı helal edin iyi bayramlar size en zor bayRamim ((
Arkadaslar kadir gecesi Bebeğimin kalbi durdu onu kaybettik ocak annesi olamayacam artk hepiniz sağlıklı bi sekil de kucağıniza alırsınız inş haklarımızı helal edin iyi bayramlar size en zor bayRamim ((
Baba da elaysa renkli gözlü olma ihtimali yüksek. Şöyle açıklayayım, anne tarafım komple renkli gözlü. Baba tarafımda da babam, halam ve babaannem hariç herkes renkli gözlü. Ben ve kardeşlerim ela gözlüyüz. Daha doğrusu bal rengi.
Eşimin de anne tarafının komple buz mavisi gözleri var. Babası koyu. Eşimin de gözleri benimle aynı renk. Kardeşleri de öyle. Kedi gibi dolaşıyoruz ortalıkta eşimle.
Koyu renk göz genelde baskındır gen aktarımında.
Öte yandan neredeyse zenci gibi bir kız arkadaşım var. Eşi kumral, renkli gözlü. Çocukları sapsarı, masmavi gözleri var.
Kimse o çocuğun arkadaşımın olduğuna inanmıyor. :)