cordeliac canım çatlak meselesi her bünyede değişiyor ya. Ama ben nemlendirmeye kremle başlıcam 5. Ayda da lierac veya mustelaya geçerim. Birisi rossmandan aynısefa çiçeği kremi tavsiye etmiş onu aldım. Vücudun nemi alıp esnemeye hazır olması biraz Zaman alıyor. Bence o yüzden demiştir doktor. Çatlaklar başlayınca iş biraz geçiyor sanırım
Oyy maşallah annesi erkek mi acep öyle benzettim kafa şekli erkek gibi tombiş .allah bagislasin
Sağol canım mavilim.
Kız diyorum. Seninki de dayak yedi demek. Benim sıpa da yedi gorunmuo diye. Ziplio vurdukça di mi?Kızlar ben geldiiiiiiim.
Benim sıpa çok iyiymiş şükür. Enseyi ölçene kadar canı çıktı doktorun. İnsan biraz çikolata yer gelir diye söylendi. Bir kalıp çikolata yedim, cihazla vurdu vurdu uyanmadı yine. Oğlak inadı şimdiden belli ediyor. Nt 1.07 çok iyi dedi doktor. Boyumuz 6.3 cm. Biraz da tontonuz. 12+4 günlük. 1 hafta geriden geliyoruz hâlen. Değişim yok. Burnu çok güzel yalnız maaşallah. Doktorun ilk söylediği de bu oldu. Renkli de bakıldık.
Cinsiyet tahminlerinizi alayım.
Eki Görüntüle 1857029
Gözun aydın dorti takılma artık sağa sola.Bende şimdi geldım doktordan. Ultrasonda bır sorun görunmedı çok şükür. İkili test için kan verdım. Bırde ıdrar tahlılı verdım. Kızlar doktor yüzde yetmiş kıza benzetti. Ama 16. Haftada kesınlesır dedı. Bebeğin kafadı soldaymış. Buna göre erkek olmadı gerekmezmiki kızlar
Benimki de solda kafası da solda. Maşallah cicim bebeklereTamam tamam. Durun söylüyorum.
Nubu n'aptiysa göstermedi. Çocuğum anne karnında dayak yedi bildiğin uyansın diye.
Kız diye tahmin ediyorum ama 16. haftadan önce kesin bir şey diyemem dedi bu yüzden. Ay inşallah değişmez. Sağ sol olayı da yalan çıktı yani. Nitekim kafası da, kendisi de full solda.
Benim karnim dar sanirim, biraz belirginlesince sanki patlayacakmis gibi gerilmeye basladi. Ve de kaisnmaya. Dediğin markaya ben de bakayim.
Ilkinde bir sey olmadi diye stres yapmiyorum pek ama yine de tedbir almak lazim.
Doktorum bana, yurtdisindan cok pahali kremler getiren hastalarım oldu ama catlaklari onleyemediler, kimisi de hicbir sey kullanmadi catlak falan olmadi, catlayacaksa engel olamazsin demisti.
Yalnız muneccim b.kuna saygı duymak lazim, öyle dediyse oyledir
Sana bır tahmınde bulunmadımı doktorSağol canım mavilim.
Kız diyorum. Seninki de dayak yedi demek. Benim sıpa da yedi gorunmuo diye. Ziplio vurdukça di mi?
Gözun aydın dorti takılma artık sağa sola.
Benimki de solda kafası da solda. Maşallah cicim bebeklere
Maşallah canım Deniz e. Senin adınada çok sevindim. İnşallah herşey düzelir gider. Deniz annelik babalı doğar annelik babalı büyür.Eki Görüntüle 1856978
Eki Görüntüle 1856978
İşte bebek Deniz teyzeleri. Cinsiyet söylemedi. Polisi yukardaymis gorunmuomus. Ense kalınlığı mm dedi ama unuttum. Sınırlar içindeymis. Burun kemiği var. Kan verdim onun sonuçları çıkacak yine gidicem. Doktor herşey yolunda görünüyor dedi. Boyu usg kağıdında 11.7 cm yazio. Çok diil mi? 5-6 cm olması gerek diye biliyorum ben. Şimdilik herşey yo!unda çok şükür.
Babasıyla da sevinçten sarildik ya arada o da kaynadi.
Ben ilk hamileliğimde 25 kilo almama rağmen sadece yanlarımda ve biraz Rahime yakın yerde çatlağım oldu. Arkadasım 7 kilo aldı ama karnı haritaya döndü. Biraz da bünye meselesi sanırım ama ben bu sefer erkenden Çatlıcam gibi hissediyorum bugün başlıcam o Sefa kreme kokusu da kötü değil. Sende ki kilo artışını görünce gözü korkmuş olmasınOnu ben tavsiye etmiştim. Annemin evinde hep bulunur. Yanıklara falan da çok iyi geliyor. Burada Rossmann yok maalesef. Annem gönderecek, bekliyorum ben de.
Lierac zaten kombine kullanmayinca pek işe yaramıyormuş. Doktor da hazırlık için demiştir dediğin gibi. Aynı safa kremi zaten vazelin gibi. Katı yapılı. Doktor şey demişti daha önce yine tekrarladı. Kremi sür oval hareketlerle ve bırak. Masaj yapma yedirmek için, rahim kaslarini uyarır. Burt's Bees Mama Bee var bir de organik. Ondan memnun olan da çok. Sırayla hepsini denerim artık.
Sağol canım mavilim.
Kız diyorum. Seninki de dayak yedi demek. Benim sıpa da yedi gorunmuo diye. Ziplio vurdukça di mi?
Gözun aydın dorti takılma artık sağa sola.
Benimki de solda kafası da solda. Maşallah cicim bebeklere
Foto da düz yatıyor canım kız gibi sağlıkla gelsin insalllahKızlar ben geldiiiiiiim.
Benim sıpa çok iyiymiş şükür. Enseyi ölçene kadar canı çıktı doktorun. İnsan biraz çikolata yer gelir diye söylendi. Bir kalıp çikolata yedim, cihazla vurdu vurdu uyanmadı yine. Oğlak inadı şimdiden belli ediyor. Nt 1.07 çok iyi dedi doktor. Boyumuz 6.3 cm. Biraz da tontonuz. 12+4 günlük. 1 hafta geriden geliyoruz hâlen. Değişim yok. Burnu çok güzel yalnız maaşallah. Doktorun ilk söylediği de bu oldu. Renkli de bakıldık.
Cinsiyet tahminlerinizi alayım.
Eki Görüntüle 1857029
BendeCinsiyet öğrenmeyen bi ben mi kaldım. Rabbim hayırlı evlat versin diyoruz hep eşimle.
Ben ilk hamileliğimde 25 kilo almama rağmen sadece yanlarımda ve biraz Rahime yakın yerde çatlağım oldu. Arkadasım 7 kilo aldı ama karnı haritaya döndü. Biraz da bünye meselesi sanırım ama ben bu sefer erkenden Çatlıcam gibi hissediyorum bugün başlıcam o Sefa kreme kokusu da kötü değil. Sende ki kilo artışını görünce gözü korkmuş olmasın
Aslında düz yatıyor çok hafif Toto yukarı fotoda .düz yatan sırtı düz yatan bebis kız oluyor extra .erkek bebek c pozisyonunda yatıyor niyeyse sanki sikismis gibi yatiyor. Seninki bi tık fazla erkeğe benzettim ama Toto hafif yukarı olduğu için. ..yoksa kıza benziyor diyecektim canım yüzde 70 değil ama yüzde 55 erkek deyim
Kardeşim tüm genişliğinde sağ tarafta bu çocuk derdi armut. Meger apandisti patlamak uzereymis sezeryanda aldılar onu da. Satın hep bu tarafta der dururdu. Sen de bi baktım fıtık olur apandisti olur herşey olur dikkat etEvet sordum. Zaten çok agrım vardı ordada. İdrar tahlılı ıstedı. Eger agrılarım gecmezse genel cerrahıye yönlendırecekmiş. Kasık fıtıgıda olabılırmiş çünkü
38 de bi dene yapabilenler de var kız. Senin yaşında ben dünyayı nasıl gezicem hayali kuruyorum sen erken başlamış son aile işlerine. İyi de etmissinKızım var bitane buda ikinci olacak nasipse 26 yaşa iki tane sıkıştırabildim
Hayır belli diilSana bır tahmınde bulunmadımı doktor
Deniz iyidir deniz suyu daha da iyidir. Hak'kin su gibi sarması gibi sarar inşallah deniz bebek biziMaşallah canım Deniz e. Senin adınada çok sevindim. İnşallah herşey düzelir gider. Deniz annelik babalı doğar annelik babalı büyür.
Ben de varım şekerim daha bisey yok bizdeCinsiyet öğrenmeyen bi ben mi kaldım. Rabbim hayırlı evlat versin diyoruz hep eşimle.
ben varım beeeeenCinsiyet öğrenmeyen bi ben mi kaldım. Rabbim hayırlı evlat versin diyoruz hep eşimle.
Bende güya yüksek lisans yapacaktım aklımı çeldi herif :) beraber gezeriz ülke ülke sesi bakalım fos mu çıkacak :)Kardeşim tüm genişliğinde sağ tarafta bu çocuk derdi armut. Meger apandisti patlamak uzereymis sezeryanda aldılar onu da. Satın hep bu tarafta der dururdu. Sen de bi baktım fıtık olur apandisti olur herşey olur dikkat et
38 de bi dene yapabilenler de var kız. Senin yaşında ben dünyayı nasıl gezicem hayali kuruyorum sen erken başlamış son aile işlerine. İyi de etmissin
Hayır belli diil
Deniz iyidir deniz suyu daha da iyidir. Hak'kin su gibi sarması gibi sarar inşallah deniz bebek bizi
Ben de varım şekerim daha bisey yok bizde
Senın ne zaman kontrolun canımBende
Varim
Çiğ köfteye ilk 7. Haftamda aşermiştim bende. Ama nasıl yediysem tiksinmişim. Şimdi dükkanın önünden geçerken bile bi acayip oluyorumKızlar canım bi çiğ köfte istedi varya
Foto da düz yatıyor canım kız gibi sağlıkla gelsin insalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?