2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Onu ben tavsiye etmiştim. Annemin evinde hep bulunur. Yanıklara falan da çok iyi geliyor. Burada Rossmann yok maalesef. Annem gönderecek, bekliyorum ben de.
Lierac zaten kombine kullanmayinca pek işe yaramıyormuş. Doktor da hazırlık için demiştir dediğin gibi. Aynı safa kremi zaten vazelin gibi. Katı yapılı. Doktor şey demişti daha önce yine tekrarladı. Kremi sür oval hareketlerle ve bırak. Masaj yapma yedirmek için, rahim kaslarini uyarır. Burt's Bees Mama Bee var bir de organik. Ondan memnun olan da çok. Sırayla hepsini denerim artık.

Oyy maşallah annesi erkek mi acep öyle benzettim kafa şekli erkek gibi tombiş .allah bagislasin

B bugza maşallah Deniz'e insallah her anlamda hakkınız da hayırlısı olsun
Sağol canım mavilim.
Kız diyorum. Seninki de dayak yedi demek. Benim sıpa da yedi gorunmuo diye. Ziplio vurdukça di mi?
Gözun aydın dorti takılma artık sağa sola.

Benimki de solda kafası da solda. Maşallah cicim bebeklere

Genetik faktör önemli zaten. Bu yüzden doğumdan sonra karın gerdirme ameliyatı yaptıran insanlar var. Anneme çekerim umarım bu konuda. Bizim bi komşumuz vardı. Bacağına kadar oluk oluk çatlamıştı hamileyken. O derece ileri olanlar var. Beyazım ama benim derim kalındır mesela. Kaşıma. Çay ağacı yağı yasak mı bilmiyorum ama o acaip ferahlatiyor. Benim ellerimde urtiker vardı. Onu sürünce geçerdi kasintisi.

Sana bır tahmınde bulunmadımı doktor

Maşallah canım Deniz e. Senin adınada çok sevindim. İnşallah herşey düzelir gider. Deniz annelik babalı doğar annelik babalı büyür.

Ben ilk hamileliğimde 25 kilo almama rağmen sadece yanlarımda ve biraz Rahime yakın yerde çatlağım oldu. Arkadasım 7 kilo aldı ama karnı haritaya döndü. Biraz da bünye meselesi sanırım ama ben bu sefer erkenden Çatlıcam gibi hissediyorum bugün başlıcam o Sefa kreme kokusu da kötü değil. Sende ki kilo artışını görünce gözü korkmuş olmasın

Ne zıplaması yahu. Benim canım yandı onda tık yok. Doktor çileden çıktı resmen. Dünya çikolata yedim bir de. Bu böyle olursa hareketlendigi zaman gündüz uyur gece seni uyutmaz diye dalga geçiyor bir de gudubet. Ben de doktor söylemeden tipini falan kıza benzettim. Yarın ikilide netlerim artık. Oooo gelsin alışverişler.

S sevyeter senin seni alintilamisim ama QUOTE yazılarından yazmayı unutmayın canım. Erkek kafası mi diosun. Ağzı burnu da çok minik kibar sanki. Bi de totosu hep yukaraydi görmedi nub falan. 16. Haftada kendi doktorumuzla kontrolünü var o söyler artık

Kızlar canım bi çiğ köfte istedi varya
Foto da düz yatıyor canım kız gibi sağlıkla gelsin insalllah

Yok geçen gittiğim kiloda çıktım. 63.5 o yüzden bir şey demedi. Evde tokken 65'tim.
Beyaz tenli olunca çok belli etmiyor yine de çok esmer tende iyi olmuyor. Benim çocukluk arkadaşım da 8 kilo aldı. Son aya kadar tek çatlağı yoktu. Son ayda birden haritaya döndü. Doğumdan sonra bir karışım yapıyordu. Yine faydasını göremedi. Ikinci çocuktan sonra karnımı gerdirecegim diyor. Fazla deriyi çıkarıp attıkları için görüntü duzeliyormus.

Benim annem çöp insan haliyle 5'er kiloluk çocuklar doğurmuş, çizik yok kadında. Genç kız gibi.

Aslında düz yatıyor çok hafif Toto yukarı fotoda .düz yatan sırtı düz yatan bebis kız oluyor extra .erkek bebek c pozisyonunda yatıyor niyeyse sanki sikismis gibi yatiyor. Seninki bi tık fazla erkeğe benzettim ama Toto hafif yukarı olduğu için. ..yoksa kıza benziyor diyecektim canım yüzde 70 değil ama yüzde 55 erkek deyim

Evet sordum. Zaten çok agrım vardı ordada. İdrar tahlılı ıstedı. Eger agrılarım gecmezse genel cerrahıye yönlendırecekmiş. Kasık fıtıgıda olabılırmiş çünkü
Kardeşim tüm genişliğinde sağ tarafta bu çocuk derdi armut. Meger apandisti patlamak uzereymis sezeryanda aldılar onu da. Satın hep bu tarafta der dururdu. Sen de bi baktım fıtık olur apandisti olur herşey olur dikkat et
Kızım var bitane buda ikinci olacak nasipse 26 yaşa iki tane sıkıştırabildim
38 de bi dene yapabilenler de var kız. Senin yaşında ben dünyayı nasıl gezicem hayali kuruyorum sen erken başlamış son aile işlerine. İyi de etmissin
Sana bır tahmınde bulunmadımı doktor
Hayır belli diil
Maşallah canım Deniz e. Senin adınada çok sevindim. İnşallah herşey düzelir gider. Deniz annelik babalı doğar annelik babalı büyür.
Deniz iyidir deniz suyu daha da iyidir. Hak'kin su gibi sarması gibi sarar inşallah deniz bebek bizi
Cinsiyet öğrenmeyen bi ben mi kaldım. Rabbim hayırlı evlat versin diyoruz hep eşimle.
Ben de varım şekerim daha bisey yok bizde

Bende güya yüksek lisans yapacaktım aklımı çeldi herif :) beraber gezeriz ülke ülke sesi bakalım fos mu çıkacak :)

Cinsiyet öğrenmeyen bende varım , biz ay sonu oldugumuzdan normal ikili testte der inşallah yarın . Kız erkek mühim değil ama merak ediyor insan. Sağlıkla gelsin kuzucuklarımız.
B bugza umarım ilişkiniz düzelir her ne sorun var ise hallolur en kısa zamanda. Yuva kurmak zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…