2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Senın ıkılın yapılmıstı sanırım. Hadı İnşallah guzel haberlerle gel canım. Banada yuzde 70 kız dedi
İnşallah canım hepimiz güzel haberlerle gelelim gönlümüze göre olsun herşey. İkili yaptırmadım ben canım

Senin de güzel haberlerini bekliyoruz kuzum. İnşallah gönlünden geçen olur. Bana da kız tahmin ediyorum dedi.
Yarın ikili için başka doktora gideceğim. O da kız derse alışverişe başlarım artık.
Bana da senin kızın olacak gibi geliyo canım. Ohh en zevkli zamanı başlıyo gelsin zıbınlar, tulumlar içim kıpır kıpır oluyo bebiş hazırlığı görünce :)

Kız diye diye ölecektim neredeyse. Bugün görünce içimden hep kız geçti doktor diyene kadar. Gönlümden geçen oldu Allah'a şükür. Vallahi en cici zamanları. Ben daha öğrenmeyiz herhalde diye kendime epey çalıştım bu ara. Bilsem, kızıma alırdım vallahi hep.

İyi yapmışsın canım güle güle giy daha bebislerin gelmesine çok var alınır hatta sana tavsiyem baştan çok heveslenip de çok çok alma sonra alışveriş erken bitiyo son zamanlar sıkıntıdan patlıyo insan :)

Kızlar bugün doktora gittim bebişim 3 santimdi kıpırdıyordu çok mucize bişey ya

Kizlar buda benim cücük su bacaginin arasindaki parlak nokta nedir sizce dr bilmiyorum kemin yapisi kiza benziyo dedi cok israr ettik diye soyledi nokta ne dedik kizda olabilir erkek de gelismemis henuz dedi esime gore parliyosa pipi baksana isik sacmis diyo birde sizce neye benziyo durusu fln ikili testimiz iyi ciktigi icin cok sukur gundemimiz cinsi

Sırtımıdönuk canım. Yuzunu göremedım ben. Banada kıza benzıyor dedı bugun. Ama arkadı dönuktu bızımkının

Sirti donuk canim istersen nup teorisine paylas birde canim

Sırtımıdönuk canım. Yuzunu göremedım ben. Banada kıza benzıyor dedı bugun. Ama arkadı dönuktu bızımkının
Sen soyleyince dikkatli baktim arkasi donuk fln dememisti dr ama belkide oyledir olmadi ben carsamba fln baska dr gidim belki soyler sende erkek istiyosun dimi bndede bir kiz war cok sukur ama esimin erkek cocuklarina zaafi war resmen kizda benim basimla fln diyo ama erkek diyede ölecek resmen yazik bellide edemiyo korkusuna allah bu seferde onun gonlune gore wersin ins

Boyu posu, günü felan bizimkiyle aynı. Bugünlerdeki hepsinin saklayacağı tutmuş herhalde.

Ama bence kız gibi.

Kizlari ciftledim ben desene

Şu plasenta teorisi var. İlk haftalarda daha net sonuç veriyor ama kız olunca sağda, erkek olunca solda oluyormuş plasenta. Pek yanıldığını görmedim. Sizinki de sağ altta. Oradan çıkarım yaptım. Bizimki de solda ama doktor nub göremeyince kıza benzettim dedi. Bakalım yanılacak mı bu teoride. Ben de çift kız istiyorum çok.

Bir de babalar hep erkek ister ama doğduktan sonra kızlarına aşık olur. Gönlünüzden geçen olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…