Senin de güzel haberlerini bekliyoruz kuzum. İnşallah gönlünden geçen olur. Bana da kız tahmin ediyorum dedi.
Yarın ikili için başka doktora gideceğim. O da kız derse alışverişe başlarım artık.
Kız diye diye ölecektim neredeyse. Bugün görünce içimden hep kız geçti doktor diyene kadar. Gönlümden geçen oldu Allah'a şükür. Vallahi en cici zamanları. Ben daha öğrenmeyiz herhalde diye kendime epey çalıştım bu ara. Bilsem, kızıma alırdım vallahi hep.
Kız diye diye ölecektim neredeyse. Bugün görünce içimden hep kız geçti doktor diyene kadar. Gönlümden geçen oldu Allah'a şükür. Vallahi en cici zamanları. Ben daha öğrenmeyiz herhalde diye kendime epey çalıştım bu ara. Bilsem, kızıma alırdım vallahi hep.
İyi yapmışsın canım güle güle giy daha bebislerin gelmesine çok var alınır hatta sana tavsiyem baştan çok heveslenip de çok çok alma sonra alışveriş erken bitiyo son zamanlar sıkıntıdan patlıyo insan :)
Kizlar buda benim cücük su bacaginin arasindaki parlak nokta nedir sizce dr bilmiyorum kemin yapisi kiza benziyo dedi cok israr ettik diye soyledi nokta ne dedik kizda olabilir erkek de gelismemis henuz dedi esime gore parliyosa pipi baksana isik sacmis diyo birde sizce neye benziyo durusu fln ikili testimiz iyi ciktigi icin cok sukur gundemimiz cinsi
Kizlar buda benim cücük su bacaginin arasindaki parlak nokta nedir sizce dr bilmiyorum kemin yapisi kiza benziyo dedi cok israr ettik diye soyledi nokta ne dedik kizda olabilir erkek de gelismemis henuz dedi esime gore parliyosa pipi baksana isik sacmis diyo birde sizce neye benziyo durusu fln ikili testimiz iyi ciktigi icin cok sukur gundemimiz cinsi
Sen soyleyince dikkatli baktim arkasi donuk fln dememisti dr ama belkide oyledir olmadi ben carsamba fln baska dr gidim belki soyler sende erkek istiyosun dimi bndede bir kiz war cok sukur ama esimin erkek cocuklarina zaafi war resmen kizda benim basimla fln diyo ama erkek diyede ölecek resmen yazik bellide edemiyo korkusuna allah bu seferde onun gonlune gore wersin ins
Şu plasenta teorisi var. İlk haftalarda daha net sonuç veriyor ama kız olunca sağda, erkek olunca solda oluyormuş plasenta. Pek yanıldığını görmedim. Sizinki de sağ altta. Oradan çıkarım yaptım. Bizimki de solda ama doktor nub göremeyince kıza benzettim dedi. Bakalım yanılacak mı bu teoride. Ben de çift kız istiyorum çok.
Bir de babalar hep erkek ister ama doğduktan sonra kızlarına aşık olur. Gönlünüzden geçen olsun inşallah.