2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar ben geldiiiiiiim.

Benim sıpa çok iyiymiş şükür. Enseyi ölçene kadar canı çıktı doktorun. İnsan biraz çikolata yer gelir diye söylendi. Bir kalıp çikolata yedim, cihazla vurdu vurdu uyanmadı yine. Oğlak inadı şimdiden belli ediyor. Nt 1.07 çok iyi dedi doktor. Boyumuz 6.3 cm. Biraz da tontonuz. 12+4 günlük. 1 hafta geriden geliyoruz hâlen. Değişim yok. Burnu çok güzel yalnız maaşallah. Doktorun ilk söylediği de bu oldu. Renkli de bakıldık.
Cinsiyet tahminlerinizi alayım.

Bende şimdi geldım doktordan. Ultrasonda bır sorun görunmedı çok şükür. İkili test için kan verdım. Bırde ıdrar tahlılı verdım. Kızlar doktor yüzde yetmiş kıza benzetti. Ama 16. Haftada kesınlesır dedı. Bebeğin kafadı soldaymış. Buna göre erkek olmadı gerekmezmiki kızlar

Kızmı yoksa

gözün aydın canım, maşallah kuzuna

senin de gözün aydın canım, kız çocuk berekettir derler hayırla kucağına al inşallahsağlıkla sıhhatle hayırla gelsin de ne farkeder ki

Pislik. Ben ne bileyim daha önceki mesajlarda istişare ettiğinizi. Okumadım ki. Sonradan gördüm. Iyiymiş bebiş ya ama cinsiyetini söylemeyeceğim. Biz öğrendik.

Erkekmi canım. Kız söylesene çatladık burda

Tamam tamam. Durun söylüyorum.
Nubu n'aptiysa göstermedi. Çocuğum anne karnında dayak yedi bildiğin uyansın diye.

Kız diye tahmin ediyorum ama 16. haftadan önce kesin bir şey diyemem dedi bu yüzden. Ay inşallah değişmez. Sağ sol olayı da yalan çıktı yani. Nitekim kafası da, kendisi de full solda.

Benımkınınde kafası soldaymış. Bana yuzde yetmiş kız dedı. Sırtı dönuktu ama bızımkının. Senınkı nasıldı

Sende tatlıdan tiksinmiştin değilmi canım

maşallah canım

Yooo. Deli gibi tatlı yiyorum aksine. O da hurafe ya. Bize bir yüzde vermedi. Öyle tahmin ediyorum dedi sadece sakladığı için.
Bebeğin durusundanmı anlıyolarki. Açısı falan oluyormuş ya. Benımkının yuzunu hiç göremedık mesela.

maşallah canım

Ay inşallah kuzum ya. Doktor da öyle tahmin etti. Ikiliye başka yerde gireceğim yarin. Oradaki doktor netler herhalde.
Benim zaten içimden hep kız geçiyordu.
Magnezyuma devam ediyorum bu arada. Düşündüğüm gibi kas gevşetici özelliği olduğu için bağırsakları çalıştırıyormus.
Mdc omega ve decavit yazdı bir de ona ek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…