2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
yaa kızım çok özeniyorum şuan size. ben de çarşamba gidicem 11+0 da erken mi olur bilemiyom. kocaman olmuş sizinkiler. maşallah maşallah maşallah

Bebeğin durusundanmı anlıyolarki. Açısı falan oluyormuş ya. Benımkının yuzunu hiç göremedık mesela.

Biz de göremedik. Hiç uyanmadı. Secde eder gibi yatıyordu. Bacak arasına bakmaya çalıştı. Göremedim, kapalı. Kız olabilir dedi. Olabilir.

Kızlar çooooook uzun bi Zaman yazamadım. Eşim telefonu elime almama pek izin vermiyor Bizde bir hafta geriden geliyorduk. Şükür zamanımıza yetişmişiz. 14+4 günlüğüz. Doktorumuz cinsiyet tahmini yapmadı. 2 hafta sonra kontrolde söyleyecek. Ayrıca ikili test yaptırmadım. Doktorum kötü sonuçta aldırmayı düşünüyorsan yaptır dedi. Tarama testi dedi. Sağlıklı oranı yüksek çıkıp sağlıksız olabilir ya da sağlıksız deriz sağlıklı olabilir dedi.eşimde yaptırmak istemedi. Kalbimizi bozmayalım dedik. Allah'a emanet inşallah...

Bu arada kızlar mide bulantılarım geçmiyor. Üç gün iyiysem beş gün kötüyüm. Geçeceği günü bekliyorum. İştahım hiç yok. İnşallah en büyük sıkıntımız bu olsun tabiki.

yaa kızım çok özeniyorum şuan size. ben de çarşamba gidicem 11+0 da erken mi olur bilemiyom. kocaman olmuş sizinkiler. maşallah maşallah maşallah

Tam 12'de git bence. Hem ikili de aradan çıkar, cinsiyeti de netleşir. Ben bebeğin sağlam olduğunun derdine o kadar düştüm ki, hiç cinsiyet sormak aklıma gelmedi. Doktor her yerini inceledi. Kalbindeki kan akışını gösterdi, kalp atışını dinletti. Derin bir oh çektim resmen. Ondan sonra kendi söyledi. Baba havalara uçtu tabiî.

İnşallah sizinkiler de gösterir erken zamanda.

Ya bu arada doktor 10 gün sonra Lierac jele başla. Karnını nemlendirme zamanı geliyor dedi. Henüz çatlak ve çizgi emaresi yok. Bana erken geliyor ama bilemedim. Çatlama hangi dönemde başlıyor ki?

Ya bu arada doktor 10 gün sonra Lierac jele başla. Karnını nemlendirme zamanı geliyor dedi. Henüz çatlak ve çizgi emaresi yok. Bana erken geliyor ama bilemedim. Çatlama hangi dönemde başlıyor ki?
Ben oncekinde ne zaman basladim hatirlamiyorum ama su an zamanin geldigini hissediyorum.
Karnim cok geriliyor ve kasiniyor. Kasimak zaten catlamaya da sebep oluyor.
Ben sadece bebe yagi kullanmistim, hic catlak olmadi cok şükür.doktorum kakao yagini onermisti ama kokusu cok kötü geldi bana bir de leke birakiyordu her yerde.

D dorti benimki dik duruyordu ya :) benim bebekler biraz ters olmayı sever herkes yatar benimkiler dikine durur :))) bi yüzde vermedi canım İlk tahminim erkek olduğu dedi sadece ben pek güvenemiyorum ama bidaki kontrolde belli olur bence

Evet sordum. Zaten çok agrım vardı ordada. İdrar tahlılı ıstedı. Eger agrılarım gecmezse genel cerrahıye yönlendırecekmiş. Kasık fıtıgıda olabılırmiş çünkü
Aaa ciddi misin? Boyle bir cevap beklemiyordum hic.
Ben bebek buyudukce rahimde kasiklarda agri yapiyordur diye dusunuyordum.
Insallah yoktur fitik falan.

Kakao yağının leke bıraktığını daha önce de duydum. Lierac da tek başına işe yaramiyormus. Avedien diye bir marka var. Eko sertifikalı, organik. Onun daha önce el kremini kullanmıştım. Mucize gibi bir şey. Oradan çatlak önleyici bakım yağı alacağım ben de. Kaşıntı da yok. Ben beşinci ayda başlarım diyordum ama doktorum böyle konularda müneccim b*ku yediği için sözünü dinleyeceğim.

cordeliac canım çatlak meselesi her bünyede değişiyor ya. Ama ben nemlendirmeye kremle başlıcam 5. Ayda da lierac veya mustelaya geçerim. Birisi rossmandan aynısefa çiçeği kremi tavsiye etmiş onu aldım. Vücudun nemi alıp esnemeye hazır olması biraz Zaman alıyor. Bence o yüzden demiştir doktor. Çatlaklar başlayınca iş biraz geçiyor sanırım

Benim karnim dar sanirim, biraz belirginlesince sanki patlayacakmis gibi gerilmeye basladi. Ve de kaisnmaya. Dediğin markaya ben de bakayim.
Ilkinde bir sey olmadi diye stres yapmiyorum pek ama yine de tedbir almak lazim.
Doktorum bana, yurtdisindan cok pahali kremler getiren hastalarım oldu ama catlaklari onleyemediler, kimisi de hicbir sey kullanmadi catlak falan olmadi, catlayacaksa engel olamazsin demisti.
Yalnız muneccim b.kuna saygı duymak lazim, öyle dediyse oyledir

Aaa ciddi misin? Boyle bir cevap beklemiyordum hic.
Ben bebek buyudukce rahimde kasiklarda agri yapiyordur diye dusunuyordum.
Insallah yoktur fitik falan.
Ayy İnşallah canım. Oda korkuttu beni bıraz. İnşallah gecer bıran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…