2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sağol canım. İnşallah söyler sana ben daha beklicem

Ohh güzel haberlerle dönüldü bugün çok şükür :) Yarın da ben gideceğim kontrol değil de mevcut doktorum başka ilde olduğu için bulunduğum şehirde de tedbir amaçlı bi doktor olsun istiyorum inşallah cinsiyeti de netlestirir. Drum yüzde 60 kız demişti kıza odaklandım ben keşke emin değilse tahmin yapmasaydı neyse hayırlısı diyelim. Bu arada ilk hamileliği olanlar nazlanin aserin herşeyi yapın ben ılkinde çok iyiyim modundaydim sonra ikincide naz yapcam ulen dedim çocukla naz da olmuyo ılkinde prenses ikincide külkedisi oluyo insan resmen ne alaka demeyin az önce aynada tipime baktım da içimden geldi bunları söylemek :)

Senındemı kıza benzetmişti canım. Bebegının kafası soldamıydı senınde. Bırde benım bebek sırtı dönuktu. Hiç yuzunu göremedık
evet soldaydı tatlım ben doktora gitmeden evvel çikolata yemiştim arkadaş demişti hakkatende kıpır kıpırdı minnak sende dene birdahakine o zaman yüzünü döner belki :) evet kız demişti canım bakalım hayırlısı test sonuçların temizcecik çıkar inşallah

ya ne tesadüf bugünde ilk kez benim göbek deliğim ve civarı sancı yaptı yarım saat boyunca çok ağır korktum bende sonra kendiliğinden geçti sendede olmuş demek ve aynı haftadayız rahatladım

Ben hiç tatlı yemıyorum. Çikolatadan tıksındım. İnşallah ozamana kadar gecer tiksinmem

Senın ıkılın yapılmıstı sanırım. Hadı İnşallah guzel haberlerle gel canım. Banada yuzde 70 kız dedi

Senin de güzel haberlerini bekliyoruz kuzum. İnşallah gönlünden geçen olur. Bana da kız tahmin ediyorum dedi.
Yarın ikili için başka doktora gideceğim. O da kız derse alışverişe başlarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…