2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydın kızlar dra geldim sıra bekliyorum, geçen havuzdan göbeğimin üstüne yüklenerek çıkmıştım o günden beri tedirginim aslında bebeği bi görsem rahat edeceğim heyecanla bekliyorum

Valla ben de hic dikkat edemiyorumm. Yuzustu yatiyorum umarsizca hala. Biyerlere carpiyorum. Çünkü belirti olmayınca unutuyorum hep ( insallah bisicigi yoktur bebislerin.kac cm olmus senin bicir onu da bi sorsana:))

Kızlar günaydın. Bende temizlik var bugün bende kızımla ilgileniyorum Bizde muhafazakar villa bakıyoruz şimdi eşim ablam eniştem annem babam tatil yapmayı planlıyoruz inşallah ayarlarız da süper bi tatil olur hihami Can'ım bize de haber ver mutlaka
K kararsiz_2013 canım gaz problemi bende de var ayaklarını sıcak tut asitli baharatlı seyleri azaltmaya bak
Kızlar rüyada erkek görmek kız çocuğa bağlanır. Ben kızıma hamileyken hep oğlan görmüştüm. Bu sefer hiç bişey görmüyorum.
Ya ben sürekli acı seyler istiyorum ve karbonhidratlı. Dün akşam 15 tane cin biber turşu yedim sonra da inledim durdum

Kesinmi dedi canım. Bırde bebegın başı ne tarafta sagdamı soldamı canım

aynıyız 72.4 mm bizimki de cinsiyet söylemedi bana ama ya (

Kesinmi dedi canım. Bırde bebegın başı ne tarafta sagdamı soldamı canım
çıkıntıyı gösterdi erkek dedi bir ay sonra kesinleşir dedi ama bariz gördük. ekranda başı sol tarafta ama açıkçası ben konumuyla ilgili olduğunu düşünmüyorum inanmıyorum bebeğin duruşuyla ilgili olduğuna sana ne dedi doktor. öğrenemedin mi cinsiyetini

aynıyız 72.4 mm bizimki de cinsiyet söylemedi bana ama ya (
kocaman oluyor bebeklerimiz bir de ikili sonucumuzu öğrenirsek rahatlayacağım. sonraki kontrolde kesin öğrenirsin hatta ikili sonucunu öğrenirken tekrar gir ultrasona aslında cinsiyeti falan farketmez bana doktor kız derse aaaa ben kız istiyordum diycektim erkek dese aaaa erkek istiyordum. ama insan merak ediyor işte.

aynen canım dün o hareketlerini gördükten sonra hiç farketmez aslında dedim içimden...haftaya salı çıkacak test sonucum çarşambaya da randevu aldım dr dan...

Ben eğer kızsa kızımın minik kıyafetlerini hurçtan çıkartıp erkekse bi kaç tane giyecek almak için sabırsızlandığımdan merak ediyorum valla :) yukarda Allah var oğlum olsun istiyorum onu da tatmak istiyorum ama nasipse zaten 3-4 tane çocuk istediğimden çok elzem değil 2 de olması :)

Gunaydin canlar.
Ben hala annemlerdeyim, bugun 7. Evlilik yil donumumuz.
Ve ben sanirim kocamdan cok doktorumu dusundugumden ruyamda kocami terk edip doktorumla evlendigimi gordum
Resmen yasak iliski yasiyorduk ya, hayir bir de ben adamin evindeyken 3 ayri sevgilisi evi basti birini bicakliyordum ki uyandim
Hay psikolojime tukureyim

Benımkının sırtı dönuktu ama kıza benzettı. Yuzunu hiç görmedık

Kızlar Günaydın bebişlere iyi bakin , kontrolu olanlar etiketleyin beni . D dorti 9 hafftalikmi 8 hafftalikmi bi foto atmistin bana eli ayağı sekillenmemis ama demistim sende kız mi yani demistin .bende belli olmaz ama erkek bebeğin kafa şekilleniyor totoyla birlikte demiştim kız bebek et parçası gibi olurmus demiştim .kızmi dedi Dr .en son foto bir atsana canım. Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah

günaydın göbüşlüler benim randevumda bugün öğleden sonra inşallah güzel haberlerle gelirim belkim cinsiyet tahmini de yapar malum bende öğrenemedim gerçi önemi yok sadece merak benim ki insan cicili biçili şeyleri görünce almak için heves ediyor Rabbimden hayırlısı

aynen canım dün o hareketlerini gördükten sonra hiç farketmez aslında dedim içimden...haftaya salı çıkacak test sonucum çarşambaya da randevu aldım dr dan...
Test sonuçlarını aldıktan sonra neden bırdaha cagırdılar sızı. Benı arayacaklar sonuç için. Randevumuzda 2 agustosda bızım.

Kızlar Günaydın bebişlere iyi bakin , kontrolu olanlar etiketleyin beni . D dorti 9 hafftalikmi 8 hafftalikmi bi foto atmistin bana eli ayağı sekillenmemis ama demistim sende kız mi yani demistin .bende belli olmaz ama erkek bebeğin kafa şekilleniyor totoyla birlikte demiştim kız bebek et parçası gibi olurmus demiştim .kızmi dedi Dr .en son foto bir atsana canım. Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah

Senın bır oğlunmu vardı canım. Hafı guzel haberlerle gel

tabiki insan her ikisinide tatmak ister bu çok normal önemli olan sağlıklı olsunlarda 3-4 tanemi büyük cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…