2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben senin bu huysuz ve tatlı kadın hallerini seviyorum zaten. <3
Muckssss. Bi de biliosun isler karisik. Kafam daginik. Bugün Denizi gormek iyi geldi de ara gaz oldu anca.
D dorti Kusura bakma. Ama sen de kabul et. Her mesaja en az bir soru sordun. Tabi ki sorup cevapliyoruz birbirimizi ama senin sorularınin dikkatimi cektigi için dedim öyle.
-kese ne tarafta?
-çikolata yiyonuz mu? Ben tiksindim.
-bebek solda mi?
-senin belirtilerin ne?
...vs
Ana basliklar olarak ozetlenebilir. Dikkatimi cektigi icin öyle yazdım
Kirildiysan Özür dilerim.

Gozun aydin. Maşallah minige

hmmm bu arada bugün yaptığınız yağlama lahmacun mevzusuna istinaden iki tane kasarli lahmacun yedim bu sicak ta ne diyim ki simdi ben size ilk 3 ayda 1.5 kilo aldım ikinci 3 ayda boyle giderse sayeniz de 15 kilo alicam
öğlende akşam 6 ya kadar sayıkladıktan sonra domates soslu makarnaya talim ettim

canım benimkini 12+4te soylemedi tahmin olur dedi bilemiyorum ki gosterirse belki yada dr benim ki gibi garantici degilse tahminde bulunur belki

Ben doktoruma ztn bu perinatolog işinden rahatsiz oldugumu ifade edince "cinsiyetini soylerler mi bağğriii" diye de atarlanmistim. Doktorum da "o söylemese bile ben halletcem" dediydi. Perinatologtan bi hafta sora ogrenirim die dusunuorm bebis utangaclik yapmazsa. Ay cok heyecanlı. Erkek cocugu sevmeme ragmen acayip kiz hissediyorummmm.

benim esimin oglu bende 2 hafta once de kizi bendeydi kizina daha yakın gibi geliyor bana bende kız istiyorum ama oglum olacak gibi hissediyorum 5 yıllık evliyim 100 kere cocugum oldugunu gördüm rüyamda ve hep erkekti Allah gonlumuze gore nasip eder inşallah

O zaman suan merak daha da artti:) bakalim hayatta hislerimiz fos mu.
Ben de keşke rüyamda doğursam da cinsiyet gorsem. Hala profiteroller kruvasanlar kurabiyeler goruyorum

hmmm bu arada bugün yaptığınız yağlama lahmacun mevzusuna istinaden iki tane kasarli lahmacun yedim bu sicak ta ne diyim ki simdi ben size ilk 3 ayda 1.5 kilo aldım ikinci 3 ayda boyle giderse sayeniz de 15 kilo alicam
Bende hep hamurişi lahmacun öyle seyler yıyorum.

Kizlaar size bisey soracam. Ben af edersiniz tuvalete gittikten sonra cok siddetli gaz sancisi yasiyorum. Hemende gitmiyor, o gazin gitmesi baya bir zaman aliyor.

Bu normal mi? Sizdede varmi?

mavili33 teşekkürler canım, bulantılar dışında iyiyim canım, bir de göbeğim çıktıkça iğneler morartı yapmaya başladı. (
10 gün sonra kontrolüm var, bebeğe dair hiç bişey hissetmiyorum, endişelenmeye başladım

Kizlaar size bisey soracam. Ben af edersiniz tuvalete gittikten sonra cok siddetli gaz sancisi yasiyorum. Hemende gitmiyor, o gazin gitmesi baya bir zaman aliyor.

Bu normal mi? Sizdede varmi?
Cok mu sıkıştırıp gidiyorsun canım ben öyle yapınca sonrasında gaz sancım olur genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…