Kızlar Günaydın bebişlere iyi bakin , kontrolu olanlar etiketleyin beni . Ddorti
9 hafftalikmi 8 hafftalikmi bi foto atmistin bana eli ayağı sekillenmemis ama demistim sende kız mi yani demistin .bende belli olmaz ama erkek bebeğin kafa şekilleniyor totoyla birlikte demiştim kız bebek et parçası gibi olurmus demiştim .kızmi dedi Dr .en son foto bir atsana canım. Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah
Canım bu sefer bebegın cd sını verdıler. Resım vermedıler. Zaten sırtıda dönuktu. Yuzunu hiç göstermedı. Tahmınen kıza benzettı. Peki arkadı dönuk bebege nasıl tahmın yapılıyor anlamadım. Ben sana özelden mesaj attım bakarmısın canım
günaydın göbüşlüler benim randevumda bugün öğleden sonra inşallah güzel haberlerle gelirim belkim cinsiyet tahmini de yapar malum bende öğrenemedim gerçi önemi yok sadece merak benim ki insan cicili biçili şeyleri görünce almak için heves ediyor Rabbimden hayırlısı
Canim inşallah hayirlisi olur ogrenebilirsen bana da haber verirmisin:).. Bebeklerimiz dogum zamanlari cok yakin görünüyor sen ogrenirsen belki ben dd ogrenjrin benim doktorun 16 dan once soyleyemem dedi ama bakalim emsal olarak seni gosterirsem belki söyler :)))) hadi hayirlisi bakalim
Kızlar merhabalar bütün sayfaları okudum tek tek ben de katılayım artık dedim normalde adet tarihime göre 12 +2 yim ama dün kontrolde doktor 13 haftaya uyumlu dedi cinsiyet öğrenemedim daha ikili test için sonuç bekliyorum inşallah iyi çıkar sizler nasılsınız
Gunaydin canlar.
Ben hala annemlerdeyim, bugun 7. Evlilik yil donumumuz.
Ve ben sanirim kocamdan cok doktorumu dusundugumden ruyamda kocami terk edip doktorumla evlendigimi gordum
Resmen yasak iliski yasiyorduk ya, hayir bir de ben adamin evindeyken 3 ayri sevgilisi evi basti birini bicakliyordum ki uyandim
Hay psikolojime tukureyim
Canim inşallah hayirlisi olur ogrenebilirsen bana da haber verirmisin:).. Bebeklerimiz dogum zamanlari cok yakin görünüyor sen ogrenirsen belki ben dd ogrenjrin benim doktorun 16 dan once soyleyemem dedi ama bakalim emsal olarak seni gosterirsem belki söyler :)))) hadi hayirlisi bakalim
Kızlar merhabalar bütün sayfaları okudum tek tek ben de katılayım artık dedim normalde adet tarihime göre 12 +2 yim ama dün kontrolde doktor 13 haftaya uyumlu dedi cinsiyet öğrenemedim daha ikili test için sonuç bekliyorum inşallah iyi çıkar sizler nasılsınız
Biz 3 kardeşiz hep derim keşke mi kardeşim daha olsaydı diye :) eşimin amcasının 6 çocuğu var bi düğün olunca kendileri düğün alayı oluyor çok heves ediyorum :) inşallah imkanlarımız böyke devam ederse 4 E kadar istiyorum yaşım 26 gelecek olan 2 bence 40 a kadar 2 tane daha sıkıştırırım araya :) ama tabi Sezeryan izin verirse
Biz 3 kardeşiz hep derim keşke mi kardeşim daha olsaydı diye :) eşimin amcasının 6 çocuğu var bi düğün olunca kendileri düğün alayı oluyor çok heves ediyorum :) inşallah imkanlarımız böyke devam ederse 4 E kadar istiyorum yaşım 26 gelecek olan 2 bence 40 a kadar 2 tane daha sıkıştırırım araya :) ama tabi Sezeryan izin verirse
ayyy 34 yaşındayım daha ilk gebeliğim ama ben de senin gibi en az 4 olsun istiyorum hatta bu yüzden de normal doğum yapmak için uğraşacam kalabalık aile olmak her zaman güzel 6 kardeşiz biz de ve onların kıymetini yaş ilerledikçe daha çok bildim
bende kalabalık ailede büyüdüm kardeş gibisi yokbende 3-4 isterim lakin yaş olmuş 36 ne ara nereye sıkıştırıym bilemedim okuldu kpss ydi atamaydı dur azcık keyfime bakıymdı derken 32 de evlendik bakalım zaman ne gösterir Rabbim ne nasip ederse
cuma kontrole gittik sükür hersey yolunda..
doktorumuz yapilabilecek testlerden bahsetti. ama aldirmak gibi bi karariniz olmicaksa hic bir teste gerek yok dedi (ikili, üclü, yasim 35 su aldirma gibi) bizde kürtajin bizim icin söz konusu olmadigini söyledik. Allaha inancimiz sonsuz, insallah saglicakla hayirlisi ile gelcek bebisimiz dedi ve hic bir test yaptirmamaya karar verdik. seker testi haric.. bide doguma yakin vajinal bi mantar testi disinda hic birsey yaptirmicaz.
ilk kizimizdada tek ikili test yaptirmistik.. bu sefer onada gerek duymuyoruz.
Kızlar doktordan geliyorum ben yine. Hastane rezalet derecede kalabalıktı. Yürüyen merdivenin önünde kuyruk bekledim resmen. Gittim randevu aldığım doktor yerinde yok diye hastanedeki arkadaşım sayesinde başka doktora yönlendirdiler. O da radyolojiye sevketti. Ense tekrar ölçüldü. Kan verdim.
Sadede geliyorum. Bu doktor da ben sormadan %70 erkek dedi. Nasıl olur daha dün doktorum baktı. Kız dedi, dedim. Erken daha ama ben erkek gördüm. Buraya sevkeden doktor baksın bir de dedi tavırlı tavırlı. Perşembe günü tekrar gideceğim. Kafam allak bullak sinirlerim laçka oldu resmen. Öğrenmeyeceğim cinsiyet falan. Ne güzel kız diye alışmıştık biz ya.
slm kızlar bende doktordan geliyorum ikili testimizi yaptırdık..cinsiyeti 16.haftadan önce söylemem dediği için ben sormıcaktım hiç..ama ultrasonu açar açmaz bebeğimiz erkek dedi..ama 16. haftada kesin belli olur dedi..hem çok mutluyum hem şaşkın..cinsiyeti öğrenceğimi hiç düşünmemiştim süpriz oldu bana..Allah herkesin gönlüne göre versin..sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımızaa..