2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
hamile pilatesi veya yogası yamayı düşünen ya da geçmişte yapanıız var mı? faydalı mı yoksa sadece moda mı bilemedim...

Ben düşünüyorum. Daha once pilates yapmadiydim ama cocuklugumdan beri dansla ilgileniyordum. Pek yabancilik cekmicem. Anadolu yakasinda gitcek yer bulamadim. Hem pahali olmasin hem yakin olsun kafasindayim

kızlar 2 li testim çıktı ve down sendromu riski var moralim çok bozuldu ya 1:219 çıktı Allah ım ne olur inşallah sağlıklıdır bebeğim çok çaresiz hissediyorum kendimi
ay morelini hiç bozma canım 6 aylık hamile akrabam var onada 4. ayda down sendorumu demişti başka bir doktora gitmiş en son 1 hafta önce konuştum öyle birsk yok demişler yaani bazen tutmuyor hiç bozma morelini

Benimde çinde kız rusta erkek diyor. Kızım ikisinde de tutuyor. Cinsiyeti belli olan arkadaşlarda denerse sevinirim
Benim 2 sinde de oğlum tutuyor, şimdiki bebişde doktor tahminine göre tutuyor. doktor kız demişdi takvimlerde de kız çıkıyor bakalım.

aynen gözlerim falan mahvoldum

Sağol canım bekliyorum msjını vallahi dünyam başıma yıkıldı
Canım içini ferah tut,Sakın ınternettekı abuk subuk şeylerı de okuyup moralını bozma.yaşın kaç bılmıyorum belkı ondan dolayı böyle bı sonuç verdı bılgısayar
Dr unla görüştükten sonra onunda önerısıyle bugza nın dedıgı testlerı imkanın varsa yaptırki doguma kadar stres yasama
Benım Dr um ıkılı test yerıne dırek nıfty yaptırdı,sonucu henüz almadım
Fakat Dr Söyledıgı ıkılı testın guvenırlıgı %75 nifty%99
Inşallah ıyı haberlerle bıze dönuceksın

Valla ben doguma kadar senin elinde kalacam, bide ben bu topigin en son dogum edenlerdenim
Kiz senin yuzunden erken dogurup burayi terk edicem :) saka bi yana bende de panik durumu caktirmiyorum :)
O bende hep vardi, basindan beri. Sanki orda bir ip varmis ve ipi cekmis gibi hisediyorum. O sanci iste yarim dakika sürüyor sonra geciyor. Umarim bisey degildir.
evet cnm bende okudum o normalmis arastirdim rahatlayalim :)

cnm hosgeldin bende viyanadan hangi hastaneye yazildin kacinci wiyanadasin

kızlar 2 li testim çıktı ve down sendromu riski var moralim çok bozuldu ya 1:219 çıktı Allah ım ne olur inşallah sağlıklıdır bebeğim çok çaresiz hissediyorum kendimi

Canim çaresiz hissetme lutfen. Bence de bi sorun cikmayacak. Maddi durumunda problem yoksa nifty testini yaptir ve kendini de bebegini de stresten kurtar. Sen ztn hemen arastirmissindir. Biz down sendromundan kacarken malesef saglikli oldugunu sandigimiz bebeklerimiz otizm de olabilir. Hatta down görülme oranindan daha bile fazlayken. Simdi strese girip hayatimizi zindana mi cevirelim. Kalbimizi ferah tutalim. Seni belirsizlik de cok yıkıyor. Bir an önce ogren ve rahatla insallah.

Bana hep kimyon iyi gelir 1 çay kaşığı kimyonu biraz suyla yutarım direk ama kullanacaksan da bi araştır pipirikli ya biraz önermeye de çekindim valla :)
hamile pilatesi veya yogası yamayı düşünen ya da geçmişte yapanıız var mı? faydalı mı yoksa sadece moda mı bilemedim...
Ben ilk gebeligimde 1.5 ay kadar yapmıştım inanılmaz rahatlıyo kramplarım kas ağrılarım yok olmuştu ama grup dağılımları devam edemedim normal doğum için de faydası çok ( sezeryan oldum o ayrı )

ben folibol1 ilk 3 ay kullandim simdi folibol 2 kullaniyorum ve bunu emzirme donemine de devam edicem icmeye

Dün bi arkadaş kuyruk sokumumda ağrı var demişti. Kimdi hatırlayamadım. Ben yürüyüşe başladım 3 gündür. Ağrı geçti gibi. Tesadüf mü bilmiyorum ama. Rahatladım ben
evet doktorlar kuyruk sokumu kalcada agrin varsa yurumeyi tavsiye ediyorlar zaten baska caresi de yok ilac veremiyorlar rotgen cekemiyorlat

xkardelenx Canım lütfen içini ferah tut kaç kişi duydum böyle korkutulup sonucunda bişi çıkmayan. Ben yaptırma gereği duymadım bu sefer ılkinde heyecanla sonuç beklerken kağıtta 1 bölü bilmem kaç sonucunu görmek saçma gelmişti açıkçası

Free bhcg sonucuna gire cinsiyet tahmini vardi bi ara konusuluodu. Nasildi o biken hatirkayan var mi? 74.5 sonucum. 50nin alti erkek ustu kiz miydi neydi galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…