2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İşe başladım canım :/
Bebeyle alakalı bir gelişme de olmayınca
Naber?
Valla ne olsun bulantı bitti iştah geldi :) tabi yavaş hareketlerini hissediyorum bebeğin. Ama daha 16 gün var kontrole bekle bekle peh :)
Kv le 3-5 gün tatile gitcem işte sonra da benim ailemle gidicez derken Zaman biraz geçer en azından. Sende ne var ne yok??

deliksiz uyuyan ben artık yavaş yavaş gece su için uyanmalarım başladı. çok susuyorum yaaa. çok tuzlu da yemiyorum oysaki. e kalkınca da uykum kaçıyor. Bugün öğleden sonra kontrolum var ikili test için. bir yanım yaptırmak istemiyor. Çünkü çıkan sonuç kesin olmayacak ve kendimizi üzüyoruz ve çoğu duyduğum durumlarda bebekler gayet sağlıklı geliyor. xkardelenx canım bol bol dua et ve kendini yıpratma. diyecek birşey bulamıyorum böyle durumlarda ben ama yanılma payını doktorun sağlıklı bakamayabileceğini de düşün mutlaka. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bu aralar anne olmaya karar vermeden önceki hayatımı düşünüyorum hep hatta rüyalarıma giriyor. Ne kadar rahat gamsız ve çocukmuşum. Çok büyük bir sorumluluk alıyoruz daha şimdiden bile. yediğimiz içtiğimiz herşey etkiliyor. ilerde davranışlarımız. Bin İNSAN olması için yardıma ihtiyacı olacak tek şey biziz. Bol bol okumak bilinçlenmek ve bebekle iletişim halinde olmak temennisiyle. Tatlı rüyalar güzel kadınlar

Bi yarasa da ben varim. Saat dort kalktim oturdum. Hava da sicak. Balkon serinlemis biraz. Balkonda mi yatsaydik keske.

Canim neden bir anda insanlari bir kalemde silip atiyorsun anlamadim. Dr demis göstermedi ama kiza BENZETTIM! eminim kesin dememis ki hakikaten kesinlesene kadar tahmin yürütmeyenlere simdi hak verdim. Yazik sonra da kötü dr oluyorlar.

Canim esin özel sektörde oldugu icin zaten tayinin ciksaydi onun bulundugu sehire tekrar gönderirler. Hic arastirmamissin direk kafada bitirmissin

Saat 6 da uyanmak nedir yaa bu çocuk benim ezberlerimi bozuyo şimdiden ben saat 1 e kadar döne döne uyuyan bir tiptim şimdi 6 dedimi hop diye açılıyor gözler şimdiden alıştırma yapiyo herhalde anne alış uykusuzluğa diye yaramaz:)

Canim esin özel sektörde oldugu icin zaten tayinin ciksaydi onun bulundugu sehire tekrar gönderirler. Hic arastirmamissin direk kafada bitirmissin
Olabilir Canım ya aynen zaten kpss çalışmak yoktu aklımda lise matematik atanan arkadaşlarım var ama 89 larla atandılar hele bide
Oda Doğunun doğusu. O yüzden hiç yeltenmedim bide bence en azından bir sene orda çalışmak gerekiyordur direk alamazlar öyle olsa isyan çıkar bence :)

mavili33 doktordan gelince benıde etıketlermısın. Ben bugun gıremeyecegımde. Merak ederım seni. Guzel haberlerle gel. Bana haber vermeyı unutma canım

cnm hosgeldin bende viyanadan hangi hastaneye yazildin kacinci wiyanadasin

selam candy :) ben daha hastaneye yazılmadım ayın 5ine Rudolfsstiftung ile randevumuz var. hastaneye mi yazılmak gerekiyor, ben bilmiyordum ya! ben beğendiğim bir özel doktora gidiyorum, o bize hastane araştırmamızı söylemişti ama biz gevşek gevşek bakıyorduk. sen nereye gidiyorsun?

ben şu an 13deyim ama 2 ay içinde 19'a geçicem. sen nerde oturuyorsun?

Ben düşünüyorum. Daha once pilates yapmadiydim ama cocuklugumdan beri dansla ilgileniyordum. Pek yabancilik cekmicem. Anadolu yakasinda gitcek yer bulamadim. Hem pahali olmasin hem yakin olsun kafasindayim

ben pilatesi evde ebru şallı videoları ile hamile olmadan önce yaptım ve çok faydasını gördüm ama şu an ki amaç bana gelen bu normal doğum cesaretine yardımcı birşey bulmak.

bunu okuduğuma çok sevindim, normal doğumu desteklesin diye gitmek istiyorum. ne zaman başlamıştınız, 2. triemste değil mi? 3. triemstede de devam edilebiliyor mu?

Günaydın herkese bende bu sabah 5.30 kalktım 5 saatlik uykuyla duruyorum.2 gündür 11 de kalkmaya alışmıştım şuan gözlerim yanıyor ama yatağa giriyorum dön dön sinir basıyo 4. denemeden sonra pes ettim kalktım oğluşumda kalktı ama gözler fenaaa

Tatlum normal dogumla ilgili hicbir sey okuyup hicbir sey dinlemez ve izlemezsen her sey cok kolay olur senin icin. Dogum hikayelerinden uzak dur :)) başa gelen cekilcek pirtlatcaz bitcek ahahaha (en zor dogum benimki olurmus bide ahaha)) pilates işine de ben acayip inaniyorum. Yapsak daha rahat geccek gibi

Can'ım şok sevindim erkek mi istiyordun senle tahmini doğum tarihimiz aynı ama benim doktorum kesinlikle cinsiyetle ilgili bir şey demiyor sordum daha erken falan diyor

Gözün aydın. Bi benim Dr mu gicik ya. Cokkk erken dedi cinsiyet için.

Canim parol kismen de olsa keser. Bi de su mentollü minik şişeler varya basina masaj yapinca iyi geliyor aktarlarda vardır. Birine aldirsan hemen.
Yok Can'ım benimki de kesinlikle bişey demiyor cinsiyetle ilgili erken diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…