2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canim üzülme demek sacma olur ama o testlere asla güvenme. Hep ama hep yanlis çıkıyor... benim birebir tanıdığım birisinin amniyosentez bile riskli cikmasina rağmen aslan gibi bi oglu oldu seninde öyle olacak dualarimiz seninle.. ama korkma cok guvenilmesi zor bir test o...

@Anneoldumben epidural mi oldun??
işte bende ondan korkuyorum. diz ameliyatı neyse de bakman gereken bir bebek olunca nasıl idare edilir o baş ağrısıyla bilemiyorum.
ben epidural sezeryan oldum daha önceki doğumumda.normalde çok sık baş Ağrı'sı yaşarım ama doğumdan sonra yaşamadım.nescafe içmiştim sanırım onunl alakalı.

xkardelenx testin sonucuna bu kadar takılma sonuçta risk yüzdesi veriyo kesin değilki! Sonuçta her gebelik başlı başına risk hatta hayatımız risk mesela depremde risk yada asansörün içindeyken bozulması yada yolda veya sokakta kaza geçirme olasılığı hepsi risk hepimiz allaha emanetiz tabi yavrularımızda en kötüyü değil iyiyi düşünmeye çalış ki bebeğinde üzülmesin

hayırlı olsun Can'ım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

HollyMood D deniz_murat teşekkür ederim kızlar ama elimde değil inanın sonuç kesinleşene kadar içim rahat etmeyecek...
benim birçok tanıdığıma doktorlar çok yüksek ihtimalle down sendromu dediler ama bebekler doğdu sapa sağlam hiç bir problem yok.canım senin de oran yüksek değil zaten içini ferah tut

D deniz_murat ben dün yazdıydim ayni sey oldu. Uzandiydim boyle bildigin yukari dogru ayni yerden pitlattii. Emindim yani cok tatliydiii:))

KIZLAR ben de cok kararsizim. Süreç hayal ettigim gibi gitmiyor. 2Li test istemiodum doktor resmen surat asarak zorla yaptirio ben de hadi sorun cikmasin die ok dedim. Ben bipolar hastasıyım. Beni depresyona itio boyle sacmaliklar. Bide simdi central hospital yeni dogan saatlerine baktim. Gece doğmuş bi bebek goremedim. Maasallah işlerine cok aşıklar sanirim. Bebeklerin hepsi de sabah 8bucuk 9da doğmuş. Gece arayinca doktor gelmiyo sanirim. Sonra yazdiklari makaleleri okudum. Normal dogum icin sadece risklerden bahsedilmis. Diger butun yontemler icin övgü düzmüşler. Ay resmen mutsuzum suan.

Can'ım dualarımız seninle güven bak hiç bir şey çıkmıycak

canım benim ederiz ne demek Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin dualarımızdasın, hayırla güzel haberlerle gel inşallah

Kizlar ben simdi Türkiyedeyim. Gecmis iki gece cok agir gaz sancisi cektim fakat su an iyim.
Yine korkuyorum bebise bisey oldumu diye. Ben acile gitsem ve ultrason rica etsem olur mu? Ayrica bu gecede ayni seyleri yasayacagimdan korkuyorum.

En iyisi ne yapsam?

xkardelenx allah yarıdımcın olsun canım, inşallah bundan sonraki kontrollerin güzel çıkacak.
K kararsiz_2013 gaz sancısı çok normal değil mi? ben de Türkiyeye geldim, acı yemeği çok özelemişim ama bunun acısı da fezlasıyla çıkıyor. yemek alışkanlıklarından olabilir bence. ama görmek istiyorsan tabi ki baktır. gerçi bildiğim kadarıya sık ultrason iyi değil.
C candy1907 güzel haberlerini bekiloruz.
cinsiyeti belirlenen herkese hayırlı olsun.

Gaz sancisi normal ama ilk defa bu kadar siddetlisini yasadim. En son 30 temmuzda ultrasona girmistim ve sadece 2 dakika görsem ve kalbi atiyor hersey iyi diye bilse' benim icin yeterli zaten.

Sadece acilde beni alirlarmi, hatta alaymi ederler bilmiyorum.

Sana Nurdan Sahin Yücel i öneririm o zaman. Anadolu yakasinda uç ayri hastane ile calisiyor. Normal doğumu şiddetle öneriyor hatta ilki sezaryen olsa bile :) ikinciyi normale yönlendiriyor sorun yoksa. Ve kuzenimin eşinin doğumunu bayram günü yaptirdi arefe gecesi onlarla hastanede kalmis falan.
Bende ona gitmeye basladim

Türkiye de normal kuzum rahat edeceksen git baktir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…